icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

katika125
20. mar 2019

@apaache platila som 400€.

apaache
20. mar 2019

@katika125 za konzultáciu?Či myslíš za výkon?

jelly265
20. mar 2019

@apaache v Levoči sa neplatí vôbec nič. A vrelo odporúčam pána primára Kokoráka. Je na to odborník. Mňa operoval ešte v BB. Dnes mi písala kamoška, že s ním volala a vravel jej že sa skrátili čakacie doby, lebo mu povolili viac operácii poisťovne.

zuzlicek44
21. mar 2019

@jelly265 skúsiš sa spýtať ze ci mu treba zavolať, alebo co? Lebo to spomínal aj mne že možno sa to skráti ale ešte ma nik nekontaktoval 😤😤😤

dzenys
21. mar 2019

@jelly265 a mozem sa opytat ako casto po opke treba chodit na kontrolu?

dzenys
21. mar 2019

@anickaps presne to aj dievcata co mali komplikacie su z noveho zivota nadsene a pisali ze znovu by do toho isli

shimsa
21. mar 2019

Ahojte babule ak by ste mali zaujem o oblecenie vo velkosti 50,48,46 kludne piste. Vsetko pofotim,pomeriam a na cene sa vieme dohodnut. Ide o veci velmi malo (alebo vobec) nosene, vo vybornom stave! Prevazne rifle,tricka (moderny vhlad).... ale rada by som posunula dalej aj nejake kabelky 😉

veronika4578
21. mar 2019

@shimsa ajoj posles mi do spravy rifle 48 aj s cenou.. Dakujem

dzenys
21. mar 2019

@shimsa aj mne nejake 48 oblecko poprosim foto dakujem

jelly265
21. mar 2019

@dzenys mesiac po opke, 3,6, 12 a 24 mesiacov a teraz idem za 3 roky. Samozrejme keby som mala problém mám lekárovi volať ale chvalabohu je všetko OK 😉

jelly265
21. mar 2019

@zuzlicek44 podľa mňa buse postupne obvolavat pacientky.

dzenys
21. mar 2019

@jelly265 dakujem za info lebo.zvazujem tu levocu len hrozne daleko z bratislavy juuj a pri styroch detoch neviem ci muz bude rad

dzenys
21. mar 2019

@jelly265 a o kolko skor davaju termin?

shimsa
21. mar 2019

@veronika4578 samozrejme poslem ale az zajtra snad v tom neni problem

apaache
21. mar 2019

@jelly265 ahoj chcela by som sa Ta opýtať ,že či si stále váhu držíš .Ci skutočne si najedená -sýta ,aj keď zješ menej 🙂Zdravotne či sa výrazne polepšilo🙂Dnes som bola na konzultácii ,tak som dostala papier na kolečko vyšetrení ,uvidím kedy ich obehnem ...skôr sa prikláňam k tej operácii ,aj keď sa strašne bojím ,len dúfam ,že efekt bude dlhodobý z toho mám asi najväčšie obavy
🙂

katika125
22. mar 2019

@apaache tak bolo to pri prvej konzultácii, čiže pred operáciou 200 a potom po operácii bola konzultácia a zavrú tiež 200

katika125
22. mar 2019

@jelly265 viem že sa v Levoči neplatí, ale pre mňa zavážil vzdialenosť. Takto mohli za mnou chodiť na návštevu a nemusela som tak dlho čakať. Keby som nemusela čakať na endokrinologie vyšetrenie tak by som opku mala do mesiaca

berta555
Autor odpoveď zmazal
dadulka45
22. mar 2019

@berta555 Aj ja ro mam cca400km ale voôbec nelutujem ze som tam bola na operacii a teraz chodim na kontrolu tam Dr.Kokorak ju super lekár a j človek.

berta555
Autor odpoveď zmazal
alexa73
22. mar 2019

No dievčence, ja som z tých, ktoré mali po operácii problém. Ešte v ten večer ma museli reoperovať. Musím ale povedať, že by som do toho išla zas. Bola som operovaná v Levoči. Odporúčam každej jednej, ktorá zaváha
skrz vzdialenosť a tak.... Starostlivosť celého týmu je tam úžasná 🤗🤗💕💕👌👌👍👍! A to si pochvaľoval aj môj muž, ktorý bol operovaný týždeň po mne. Takú starostlivosť som ešte v žiadnej nemocnici nezažila

anickaps
22. mar 2019

@alexa73 To je úžasné...že ste v tom spolu s manželom....budete sa chápať a pomáhať si. Nemusíte si nič vysvetlovať a budete vedieť čo ten druhý cíti....Koľko ste už po operácii???

alexa73
22. mar 2019

@anickaps mňa operovali 6.3 a muža o týždeň neskôr. Aj sa čudovali, že sa na to po mojej komplikácií podujal, ale boli sme si vedomí rizika. V deň, keď prišiel do nemocnice, mňa pustili z jisk-y a boli sme spolu na izbe. Doma sa navzájom podporujeme. Teda skôr on mňa, lebo ja som strašne zoslabnutá, ale viem, že bude lepšie a lepšie.

jelly265
22. mar 2019

@dzenys ja som tiež kúsok od BA a išla som do BB za doktorom Kokorakom, ako píšu dievčatá je to skvelý odborník a v prvom rade aj človek, takého lekára som ešte nestretla.

jelly265
22. mar 2019

@katika125 každý sa zariadi podľa seba. Tých 5dni v nemocnici som vydržala aj bez návštevy. Mňa operovali ešte s jednou kočkou takže sme v tom od začiatku spolu tak mi nebolo v nemocnici smutno. Skôr sme sa stále smiali. Držali sme si brucho a rehotali sme sa. Celé oddelenie z nás malo dosť 😉

jelly265
22. mar 2019

@apaache ahoj áno váhu si stále držím, chudla som prvých 8 mesiacov, dala som dolu 40 kíl a odvtedy stojím. Ešte by som chcela dať aspoň 10-15 dolu tak snáď to časom ešte pôjde dolu. Lekár mi povedal že keď sa telo spamätá a prestanem tak veľmi chcieť tak to ešte snáď pôjde dolu. Zdravotné som úplne fit. Krvné testy mam ako modelka. Tlak mám dokonca nízky. Prestali ma bolieť kĺby a kolená ktoré ma už začali bolievať. Ja hlad necítim takže by som nemusela jesť celý deň. Jem keď mi skvrka v žalúdku, čo je zle lebo jem málo a preto mi asi aj stojí váha. V práci mám problém jesť keďže pracujem s ľuďmi a nemám kľud sa najesť v pokoji a ja musím jest v pokoji inak mi je ťažko. Musím na tom popracovať a snáď sa aj kilá ešte pohnú smerom dolu. Opku len a len odporúčam každému kto má veľkú nadváhu. Zmenilo mi to život k lepšiemu, z veľkosti 54 som na 42-44 ako v ktorom obchode. Konečne s radosťou nakupujem. Už nemusím kupovať to do čoho sa zmestím ale konečne mám aj krásne veci 😉

katika125
22. mar 2019

@berta555 ok, ja viem že skúsenosti sú rôzne. Ja som s operátorom spokojná. Všetko mi pekne vysvetlil či už pred alebo po operácii. Kedykoľvek mám problém vždy je ochotný.

berta555
Autor odpoveď zmazal
apaache
23. mar 2019

@jelly265 ahoj velkosť oblecenie máme rovnakú aj ja mám 54 teraz,BMI mám 49 čo je zlé,mne by 40 kg stačilo;)Na Vase rady som to povedala doma,zatial iba s pozitívnym ohlasom;)Tak sa dávam do pohody;)

katika125
23. mar 2019

@berta555 tak to je škoda. Mne dal podklady ako sa stravovať, rozprávali sme sa čoho sa vyvarovat. Ja som mala tiež vybavenú konzultáciu s doktorom Kokorakom, ale dvakrát mi presunul termín, tak som sa medzi časom stretla s doktorom v ZA. Doktor mi vyhovoval ako odborník, ale aj ako človek. A vzdialenosť bol bonus 😉