icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

zuzlicek44
27. sep 2019

@monickos Pred operáciou niektorá z nás mohla mať kľudne taký istý problém,tiež mohla zažiť túto situáciu...veď o tom to je (táto skupina) o diskusii o skúsenosti..niekedy tu fakt žienky dávajú zvláštne otázky,ale ešte som si nedovolila napísať nikomu aby "bol samostatný a používal rozum"... v pohode, neurazila si ma...skôr som ostala sklamaná 🙈🙈ja som ten typ 🤣🤣🤣

monickos
27. sep 2019

@zuzlicek44 a čo ti povedali v Levoči? Musíš si urobiť nové alebo ti stačia tie staršie výsledky? 🙂

iveta1970
28. sep 2019

@zuzlicek44 Prepáč, nestihla som ti napísať to číslo, nebola som pripojená.Ked budeš čokoľvek potrebovať napíš.

zuzlicek44
28. sep 2019

Ďakujem vám.ze je to v poriadku 🙂
Tak dúfam to platí 🤣🤣

alexkika
28. sep 2019

@zuzlicek44 ja som z tých šťastných. Prišla som do nemocnice na operáciu a nakoniec ma neoperovali lebo sa zistil nejaký problém. Moja chyba, mala som čušať. Zase na druhej strane lepšie preložiť termín operácie ako zgegnúť pre vlastnú hlúposť na operačnom stole 😀 Ale som happy, mám to zapár a už sa teším aj na ten úžasný personál nemocnice v Levoči 😉

alexkika
28. sep 2019

@zuzlicek44 oni pár dní pred operáciou volajú či sa dostaviš a či si si to merozmyslela 😊

zuzlicek44
28. sep 2019

@alexkika Či ti zistili? 😲😲😭

lucitqa
28. sep 2019

Ahojte som tu nova tiez uvazujem nad bariatrickou operaciu lebo vsetky moje diety skoncili dvojnasobnym jojo efektom.Chcela by som sa s niekym porozpravat kto si tym uz presiel a je po operacii kto by mi vedel povedat o tom ako a co sky doktor vas operoval.Tika sa to Levoci je to premna najblizie.Bola by som rada keby ste sa mi niekto ozval na mail alebo nejaku sukromnu konverzaciu.Dakujem

darinija
29. sep 2019

@alexkika... Ahoj, aj ja som zvedavá čo sa udialo, že ťa nezoperovali... bola si prechladnutá? A aké sú vôbec obmedzenia aby nezoperovali...

solim59
29. sep 2019

@shimsa Môžeš mi napísať z akým doterajším úspechom to riešiš? ďakujem.

sallke
29. sep 2019

@lucitqa ahoj kľudne mi napíš správu, som mesiac po operacii

jazminn
30. sep 2019

@lucitqa ja som na tom podobne, absolvovala som už všetko dokonca som bola asi pred 10 rokmi v Trnave na BIB balonik, schudla som, ale ked balonik vybrali do roka som mala dvajnásobok na sebe, ale to bol jojo efekt jak s....! Ale nejedla som, ináč ako predtým, len jednoducho váha išla hore sama. Tak teraz som našla túto operáciu a bola som na prvej konzultácii a idem na to! Som v trakte absolvovania vyšetrení, už mi ostalo len jedno a objednám sa na druhu konzultáciu...
@alexkika
@alexkika

jazminn
30. sep 2019

@alexkika ak môžeš napíš, prip. do súkr. aký si mala problém, tiež som pred a mam niejaky, riešim to a neviem čo ďalej...

darinija
30. sep 2019

@jazminn ahoj, ideš na opku do trnavy? Ja mám preložený termín, dnes ma mali robiť, mohla som to mať už za sebou...no čo už...

jazminn
1. okt 2019

@darinija nie ja do Levoče, som z východu

edytam
2. okt 2019

dobry den, Zajtra mám konzultáciu v Trave. Neviem presne, kde ma ambulanciu MUDr. Igor Keher. Je tu niekto, kto tam uz bol a môže povedať, v ktorej budove tato ambulancia sa nachádza? Vopred vám ďakujem.

darinija
2. okt 2019

@edytam ahoj, je to modro-žltá budova, vola sa to pavilón chirurgických disciplin C1, hneď na prízemy za informáciami do prava a úplne na koniec chodby a si tam🙂

edytam
2. okt 2019

@darinija dakujem pekne za pomoc🙂

gabikato
6. okt 2019

Ahojte prosim vas ake vyšetrenia sa robia pred operaciou a čo vsetko na nich robia? Uz dlhšie aj ja o tomto rozmýšľam, len sa toho bojim, lebo uz od malička odpadavam pri každej injekcii 😞😭 mohli by ste mi to všetko tak kratkosti opísať? A ked mam kancelarsku pracu, da sa tak cca po 2 tyzdnoch ist do prace? Ďakujem

gabikato
6. okt 2019

@gabikato a este poprosim keby som nemala vipku a nevyberam si dr. Je to bezplatne? Ďakujem

darinija
6. okt 2019

@gabikato robia sa interné vyšetrenie- treba echo srdca, gastro, endokrinologia, spirometria, psychiatria, ak ste diabetička, tak aj na diabetológii... Ak idete do Trnavy, toto všetko absolvujete ako predoperačné kolečko...

darinija
6. okt 2019

@gabikato a zabudla som anesteziologické vyšetrenie...

gabikato
6. okt 2019

@darinija endokrinologia asi beru krv, že a u gastro? A co je ta spirometria?

novaaaa
7. okt 2019

@gabikato spirometria je len fukanie do trubicky ,to je nic 😉 a gastro no da sa to vydrzat ..

iveta1970
7. okt 2019

Mne spiromet. nerobili, gastro trvá asi 5 minút a dá sa vydržať.Ostatné vyšetrenia to nič nie je.

edytam
7. okt 2019

chcem sa spytat tych co boli operovani v Trnave-mam vseobecnu poist.- budem neco platit? citala som nekde na Forum ze nie, ale bavila som sa z nekim kto uz absolvoval opku, ze skoro 600 eur sa plati za vyber operatora(aj ked nie je ziaden vyber-p. primar operuje-co je zase dobra sprava)

gabikato
7. okt 2019

@iveta1970 a čo robia na gastro? dufam, že nie tu hadicu ☹

zuzlicek44
7. okt 2019

Nieste niekto v Levoči?🙂

iveta1970
7. okt 2019

@gabikato Hadicu ...neboj to dáš...len treba počúvať doktorku ako správne dýchať...a po 5 minútach je už po...

iveta1970
7. okt 2019

@zuzlicek44 Ak chceš vedieť kto je momentálne v Levoči urob kuk na stránku na facebooku ,, Život po resekcii žalúdka alebo ako schudnúť pomocou operácie,, je tam aj foto.