Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@nataliaqwert každý deň bude lepšie a lepšie
@nataliaqwert pred 2 rokmi, áno je to samozrejmosť, v TT sú 3 izby, dve z toho sú s el. posteľou, sedačkou a nábytkom, v tej tretej sú ( respektíve v tom čase boli, neviem ako je to teraz) 2 obyčajné nemocničné postele, a skriňa na oblečenie. Keďže som bola z nás 3 čo sme boli v rovnakom termíne najľahšia, tak som vyhrala tú horšiu nadštandardku🤪... Mne by tá izba ani tak nevadila, bola tam so mnou veľmi zlatá baba, preto som to ani nijak neriešila, vadilo mi to, v akom stave som bola, bolesti boli neznesiteľné ani tramal mi vôbec nezabral, žiadna úľava, do toho tie horúčky, zimnica ( počas 5 dní čo som tam bola som vôbec nespala, to sa pri tých bolestiach nedalo ( bola som operovaná už 7x, takže viem porovnať pooperačné stavy, vždy to nejako bolelo ale bolo to úplne znesiteľné a každým dňom lepšie ) vyzerala som strašne keď som išla domov🙈. Ale už pomaly zabúdam, teším sa z toho aká som teraz ,, pekná,, 😜😜😜
@wannda1 heheehhh pekny zaver!😄😄👌 ano, aj ja sa neviem dockat az sa vratim do svojho povodneho tela 😁
@wannda1 a moja izba bola iba s jednou postelou, potom tam bol konferencny stolik a sedacka na prijimanie navstev, pripadne prespatie navstevy 🙂 potom chladnicka, mikrovlnka, pocitac a telka... no a nejaky nabytok...
@martinaskubak takze podobna rekonvalescenicia ako som citala ze je po cisarskom .... diky za radu
@nataliaqwert čakaj a teš sa je to úžasné 😍
@nataliaqwert to bola jedna z tých 2 ozaj nadštandardných...
@nataliaqwert Nemáte nahodou telefónne číslo na sestricku Bilcikovu? Bola som v októbri na konzultácii, povedali, že ak by ma ku koncu roka nikto nekontaktoval,mam zavolat sestre Bilčikovej - bohuzial sa mi zapatrosilo telefónne číslo na sestricku ☹
@nataliaqwert ako sa máte teraz?
@edytam no ono je to preto, lebo Bilcikova je uz na inom oddeleni, Keher ma novu ambulantnu sestru - nejaku Janku myslim. Posielam vam teda cislo na Bilcikovu na chirurgiu B. Ked Vam zdvihnu telefon, pytajte si ju.
@mincorado mam sa super , len ta PN ma ubija 😄
V pondelok idem uz do prace, prechadzam na kasovitu stravu a neviem sa dockat pohybu!
@nataliaqwert ako dlho si bola pn?
@nataliaqwert dakujem pekne.
Ahoj nevie mi niekto poradit v okoli nitry ktory psycholog kedze som uz obvolala asi troch a zatial mi vsetci povedali ze oni take nieco nerobia.dakujem
@katica1116 a kde si bola na prvú konzultáciu?
@lusinb v BB ale mam termin aj do TT kocom aprila neviem este som sa nerozodla kde podstupim opku ak by som mala uz vsetky vysetrenia
@katica1116 --ak by si šla teda do BB, oni tam majú svoju psychologičku, ak ti dali papiere kde máš všetky vyšetrenia, je tam aj psychologické alebo psychiatrické a je tam jej číslo, zavolaj si tam a objednaj sa. Ja som tiež s tým mala problém v mojom okolí, tak som potom volala do BB a tam mi povedali že sa mám objednať u nich v BB, že číslo mám v papieroch, ja som si to vôbec nevšimla a skutočne som ho aj našla tak som tam zavolala a bez problémov ma objednala...vyšetrenie trvalo nejakú hodinku a pol...najskôr sme sa len rozprávali a potom mi dala nejaké psychologické testy...nič hrozné to zvládneš...také obrázky čiernobiele, že čo tam vidíš a potom že prečo to tam vidíš a podobné veci...potom taký písaný test ale dalo sa úplne v pohode...
@lusinb jej super dakujem za info este pokusim si to tu obvolat ked nie tak volam BB dakujem este raz
@hankahc ja len 2 tyzdne 🙂
Prajem pekny den zienky.Prosim vas, ako je to s Unionkou tie,ktore ju mate a realne ste podstupili,alebo sa chystate podstupit opku...preplatila? ak hej,tak kde ? lebo ja by som chcela do TT ist na zakrok,ale uz som sa docitala na inych forach ,ze union nepreplaca. boli to starsie fora,tak preto sa pytam teraz,ze ci mate niektora skusenost? dakujem
@nataly20121991 ja mam union, nebol problem, ale bolo to pred 2 rokmi
@nelibaba super,dakujem za info. Skusim zavolat asi do tt ,ci teda este stale preplacaju. Dakujeeem
Prajem pekny den zienky.Prosim vas, ako je to teraz z opkami?Momentalne su pozastavene, ze?
@nataly20121991 preplatia jednu, dve za rok taketo operacie.... zavisi od toho, ci ta niekto potlaci....
Ahojte baby, prosim Vas, na ake cislo sa vola do TT na kontrolu? Ja uz mam za cely ten cas v telefone snad 5 cisel, ktore niekedy funguovali a boli aktualne a uz nie su.
Snazim sa dovolat a objednat od Decembra. 1 z mojich cisel uz vobec neexistuje ako klapka, na chirurgii mi vzdy len povedia, ze oni uz to neriesia, Bilcikova uz tam nerobi. Volala som aj na informacie a ustrednu a tam mi proste povedali, ze oni nevedia.
dneska som mala mať nástup ☹

@nataliaqwert po 3 mesiacoch pomaličky ale brucho zapájať najskôr po 6 mesiacoch