Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Dievcata chcem sa opytat ci je podmienka mat ten index nad 35. Ja si to chcem dat urobit s tym ze si to uhradim sama. Mam 96 kg a 173cm.
@hankahc je to individuálne. Ale poväčšine áno plus pridružené choroby
@mincorado vcera rano ma operovali, takze biedne, boli to velmi velmi. Ale som rada, ze uz to mam za sebou a kazdou hodinou mi je lepsie
@nataliaqwert Neboj, už to bude len lepšie , nejaké kilá necháš v nemocnici a krásny nový život....pred tebou.
@iveta1970 dakujem za povzbudenie! Neviem sa dockat ked budem opat pri sile!🙏 prosim ta boli to velmi ked mi budu davat prec ten drenovy vak co mi trci z rany? Mam z toho obrovsky strach 🙈
Mňa to nebolelo skoro vôbec.Sestrička mi vysvetlila že chviľku budem niečo cítiť...trvalo to asi 3 sekundy.Nič strašné...ked to vybrala.
@nataliaqwert jej teším sa že to máte za sebou
Ahojte baby dneska som volala do TT objednali ma na konzultaciu az 30.aprila tak chcem sa spytat ze dovtedy mozem si vybavovat vsetky mozne vysetrenia co treba resp.uz aj ist tam s nalezmy aby som to urychlila ci to vsetko az po 1 konzultacii.dakujem ak by mi niekto vedel poradit
@katica1116 ahoj... myslim, ze vzhladom k tomu, ako su vytazeni, to uvitaju, ale to sa musis dohodnut s nimi , ci to budu akceptovat aj pred uplne prvym stretkom....
@nataliaqwert dakujem no bohuzial tiez ma to napadlo az potom co som dovolala no skusim tam zavolat znova ked tak.bol tu niekto v TT spokojnost?
ty si bola v BB tam sa dlho caka?
@katica1116 najvacsia spokojnost v TT.... ono to nie je len o zakroku. Mala som nadstandardny apartman, motorovu postel, luxus starostlivost.... tie pooperacne stavy nie su vobec jednoduche, dr. Keher a pristup personalu v TT klobuk dolu.... s takym niecim som sa nestretla ani v BA u Kocha....
@nataliaqwert a to vsetky vysetrenie si vyteleonovala sama si sa obednavala kde si ty chcela?nahodou nieco co by si mi doporucila kde ku komu?
@nataliaqwert som uplne na zaciatku tak ani neviem odkial zacat ako postupovat
@nataliaqwert to čo opisujete mu pripadá ako scifi, tiež som bola v TT, i napriek tomu, že som si priplatia za nadštandard som sa delila o izbu s ešte jednou pacientkou, moja posteľ bola ako každá iná v nemocnici, vôbec nie elektro, jooj a sestričky sa tiež tvárili, že ich veľmi otravujem, veď oni sú vraj není pre mňa, oni sú iba v práci ( česť 2 sestričkám, ktoré boli milé, zhovievavé a hlavne ľudské) .... Odpoveďou od MUDr. na moje horúčky a neustupujúce bolesti bola ,, vydržali desiati, vydržíte aj vy,, ... veľmi negatívne spomienky mi zostali v súvislosti s op v Trnave... Ale som rada, že aspoň niektoré má také pozitívne skúsenosti...
tak ako vidim ozaj u kazdej e a bolo to inak ci sa to tyka samotnej opky ci stavu po opke ci personal no kazda ma iny nazor a samozrejme ze aj tie po operacne stavy u kazdej inak
@katica1116 vsetko mi vybavovala sestra Bilcikova, sama som si riesila iba echo a gastro
@wannda1 tak to ma velmi mrzi, ja som sa citila ako na dovolenke nebyt tych bolesti.... ale nadstandard je v Trnave samozrejmostou, bez neho to ani nejde pri tomto type operacie, pretoze spominana postel je uplne inej nosnosti a funkcnosti.... kedy ste boli v Trnave?😯
Baby , tie co ste po operacii uz, po akom case ste mohli zacat cvicit prosim vas?
@nataliaqwert dakujem pekne za info
@katica1116 nemate zac.... ja som tiez dlho premyslala ... som z Bratislavy a prvykrat som bola u Viciana, no nepresvedcil ma.Keher je europsky odbornik a paradoxom je , ze na Slovensku ma Trnava ako jedina licenciu priamo na tento konkretny typ zakroku... Ja som realista a praktik a rada sa odovzdavam do dobrych ruk, preto idem vzdy po faktoch a samozrejme vybaveni nemocnice a pod.
Dajte hlavne na vlastny pocit 🙂

@stefanmarkovic dobry ja som mal mat 15januara preložili má kvôli váhe musím dať dole 13kg.Este mi chyba 6kg tak bojujem