Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
kup si baby jedlo ja som to jedla zemiakove pyre smrkvou cele nezies ale to travis dobre take veci co su od 4 mes iace je to lahke jedlo su tam aj ovocne bez cukru apfelmus nemozem robi stavu ale tie pre baby su ine je tam aj krupica skus ktore je dobre mozno ryba bola tazka aj ja len malo mozem, musis skusit co netlaci a chlieb toustovy a s niecim tvarohovym alebo bez a cottage zvlast ja som jed la vsetko s mokka lyzickou mala davka a neboli aj vodu s nou teraz vselico ochutnam a tiez mam pocit ze to brucho je mozno vacsie ale neviem musis aj chodit pohyb prospeje lepsie travy a pij medzi nie stale to ide pockaj a skus znova
a to zle ti je od vitaminu vynechaj nic ti nebude 1, 2 dni a uvidis este musis nieco velmi lahke kazdy organizmus to inak znasa ani ja vseto nezjem ale ked citim ze tlaci prestanem hore hlavu bude to dobre vypijem 2 glgy vody a bolest a niekedy nic aj ja by som chcela viac schudnut ale uz sa musim viac hybat ale ja idem peso hocikde a unavena nie som
@sofira chodim von s malym na prechadzky tiez dufam ze ked sa do roboty vratim tak sa ta vaha pohne jem malou lyzickou ale dakedy ma boli ked si dam vacsi glg vody dnes som rozvarila ryzu a zjedla s kompotovou stavou to bolo jedine moje jedlo je tu 35stupnov tak len pijem a mam problem si zvyknut ze musim malo a castejsie pit dakedy som tri deci vody vypila ako nic teraz pol litra hodinu pijem
moja mila ryza s kompotovou stavou nie je dobra kombinacia to sa nesmie to je tekutina a to tlaci ja pijem aj cely den pozor na kombinaciu jedla mne v Rakusku ine radili ako svagrovi u nas, baby strava dobra lahka
ahoj ano ale kazdy organizmus to inak znasa mne v Salzburgu take nedali a ked ti je zle tak to je este tazke ja neviem kde je problem tak len skusat bude to dobre
Ahojte kolko ste dali za operaciu v BB,dakujem
@robin30 pre pana jana to co jes? ja ryzu nezjem ani teraz a chlieb bez korky len ked dojdu rozky. ja som prvy mesiac bola na mixovanych polievkach, jogurtoch, jogurtovych napojoch a vyzivach. akonahle ta boli zaludok okamzite prestan jest, bud jes nieco co sa ti zle travi alebo je toho moc. pohladaj v starsich prispevkoch uz tu bol link na stravovanie po operacii
@robin30 nasla som to http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?f=13&... dobre si to pozri a hlavne tie "obrazky"
Ahojte no citam vase prispevky ;) ja som tri mesiace po operaci vaha minus 26kg co je uzastne ,ale poviem pravdu jedlo hm dokopy ziadne ani mi nechuti a ked tak len pol deci niejakej polievky a dva koliecka rohlika na ranajky inak jogurt,zakysanka gris ani zeleninu okrem paradajky bez supy nezjem ak ano ide to von a vitaminy treba ale je cas od mesiaca po op.
ahoj robin ako sa mas dufam je ti uz lepsie co lekar co povedal
Ahojte. Chcem sa spytat,ci tu nektorej z vas preplatila tuto operaciu poistovna na slovensku. Kamoska ma 170cm a 150 kg a 37 rokov (BMI <51,5). Chcela by som jej pomoct,kedze ani po zdr.stranke sa nema bohvieako a hlavne po psychickej-chcela by si zalozit rodinu,kym je este nejaky ten cas...
...a ak by tie kila zhodila a zostala by jej nadbytocna koza,ci by jej poistovna uhradila aj odstranenie koze. Nezijem na Slovensku,tak nemam prehlad a na nete sa o tom nepise. Musim vyzistit zo skusenosti.
(Mna caka gastrobypass onedlho a u nas to poistovna preplaca a pri strate viac nez 50kg hradi uplnu,alebo ciastocnu plastiku a co je ze wow-stat prispeje aj na oblecenie nejakou sumou..zevraj az do vysky 400eur-zalezi od rocneho obdobia..) ...mozete mi napisat aj sukromne..ak by ste vedeli,kde sa to da cez poistovnu,alebo ako treba postupovat krok za krokom...
ahoj ja sa obcas tiez trapim ja mam17kg dole ide to pomalicky zjedla smo hrozno nic mi nebolo ryzu velmi nemozem a je to rozne niekedy ma nic neboli a inokedy aj voda ale unavena nie som idem peso aj 7 autobus.zastavok ja uz som skoro vsetko jedla len malo, treba vydrzat tak sa drzme
ahoj ja mam kontrolu 24 aj ja som zvedava co mne povedia drzme si palce to jedenie je inak na nervy ked nieco tuhe zjem vaha ide hore a tazko sa na menej otoci ale chceli sme to tak vydrzat mne povedali ze sa ta rana hoji 3 mesiace a ziadne velke cvicenie robin davaj pozor

@sofira ahoj mne je strasne zle dnes mi vyberali kramlicky jem uz varene aj chlieb ale mi je z neho tazko ani rybie file nezjem len apfelmus a jogurty polivku len vodu a melon z toho mi nic nie je zo vsetkeho ostatneho ako keby som zjedla kamen doktor mi povedal ze ak to bude horsie mam ist na chirurgiu pijem dost pali ma zaha na to mi dal tiez nieco a vaha stoji dokonca mam pol kila viac neviem co robim zle zajtra rano mam ist k doktorovi na krankekasse