Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
inak ja mam kontrolu zajtra a potom vlakom domov dufam ze to bude v poriadku aj cestovanie
ahoj ja mam 18 kg dole a stojim vlasy detto maso tak isto leco mozem sranda bola som na kontrole vsetko v poriadku akurat vitamin d mam brat 1x tyzdenne povedala docentka ze to staci kolko som schud la ze to je dost len dalej to neide ale ja vsetko jem len menej potom bude treba dalsiu op a to tiez plati poistovna tak super drz sa
Ahojte tak ja po 5mesiacoch minus 30kilo citim sa fantastickyy ale pohybu malo neni kedy mozno by bolo viac dolu a co sa tyka stravy pomaly uz aj maso ale tak ozaj len kusok naj su polievky a zelenina max brokolica karfiol take co rozvarim ine nejde este mrkva hrach 🙂 koza sa krasne upravuje sama som spokojna
@robin30 ahoj tak mne islo dole 21kg a idem hore dole a jasne ze idu dole tie baby ktore skoro nic nejedia viac ale ja jem vsetko len velmi malo menej pohybu mam to som sama navine a ty ako a ta druha op to je plastika ja som bola na kontrole krvne testy vitaminy vsetko v poriadku ale pri jednotvarnej strave sa to neskor vymsti poznam takeho a potom infuzky ja sa citim dobre to pitie nato musim davat pozor ale ako je to v pohode pozdravujem
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekto z vas mal pred operaciou BMI nizsie ako 40, resp. vyssie ako 35 plus nejake pridruzene zdravotne problemy. Velmi by som chcela tuto opku, ale moje bmi je "len" 36.5, no mam diagnostikovany metabolicky syndrom a uz par rokov mi zacali problemy s platnickou, ktora sa vysuva, vyssi TK ... Budem velmi rada, ak niekto z vas da info. Moc dakujem 🙂
Ahoj staci mat BMI viac ako 30 a do 60 rokov, ja nemam ziadne problemy len som troch chudokrvna a este len idem na opkuk, aj ja mam trochu vyzsi tlak to sa upravy ked stratite na vahe
@robin30 ahoj ja ziem tiez viac ale nie vzdy, niekto ze 3mesiace stal na vahe a potom sa to pohlo, ja teraz zase sa zacinam hybat smerom dole tiez ma to stve moj svagor schudol 60kg skoro nic nejedol aj doslo ku kolapsu organizmu ,pribral 10 kg a drzi vahu ja mam 22 dole chcela by som aj ja viac al sa moc nehybem no uvidime len vydrzat
@sisasls ahoj 🙂 no tych BMI 30 sa mi vobec nezda, to je dako primalo. A kde ta budu operovat, ak sa mozem opytat? Ja som skusala zatial len volat za info a konzultaciu v BA, hovorila som so sestrickou, vsetko ok, az na to, ked som spomenula BMI mensie nez 40 (mam 36,5), tak bolo z jej hlasu pocut, ze co ja vlastne chcem, ze to je malo. A ked som povedala svoje dalsie problemy, tak len neochotne povedala, ze nech to skusim, aj ked nevie, ci to poistovna akceptuje. Tak som taka sklamana trochu z toho. Tebe ale drzim palce, nech Ti vsetko dobre dopadne 🙂
Mna budu operovat v BB,Dr.Kokorak zavolaj si o konzultaciu a uvidis tel.cislo je 048/4413015 robi iba stvrtky ale objed. ta kedykolvek, treba volat niekedy castejsie
Ahojte dievcata, ja som bola na operacii presne pred mesiacom a mam dole 8 kg. Je to dost? Mne sa zda málo. Jem stale len polievky a jogurty, Ked zjem nieco tuhe ,...tak ma to boli ..... Co ste jedli po mesiaci a asi kolko? Dakujem 🙂
@karamatka 8 je dost pomaly zacinaj jest vsetko mne ryza a maso robili problemy to musis len skusat co ti sadne a co nie ja som na zemiakovom pyre ficala a brokolici to bolo moje po mesiaci uz som jedla vsetko a tazko povedat kolko ale menej ako teraz aj ked je to hodne menej ako pred op teraz som prave poobede zjedla som pol zemiaku za lyzicku uhorkoveho salatu a dva hryzy kuracich prs a som plna ci to je malo ci vela neviem ale par hodin mam zas vystarano🙂
@suseskus ahoj a dakujem 😃 pôvodná váha 126kg... Teraz cca 118. Po 4 týždňoch, operovali má v Brne, bo ja žijem v Uk a tu je opka strašne dráha a len ma odporúčali na chudnutie a cvičenie. Ale proste keď by som aj dačo schudla príde jojo efekt...tak som si to zaplatila v Brne. Jasne, ze aj ja sa bojím, že si ho roztiahne. Ale mi povedali, že husté jedlo od 85 do 100 gr a tekuté veci 100 až 150ml, môžem. Tak sa asi budem držať tých spodných hraníc od teraz 😃
Ešte sa chcem spýtať dievčatá, začali mi padať vlasy, doteraz som mala velmo riedke a ešte mi padaju.....môžte mi poradiť aké vitamíny ste brali na vlasy? Ďakujem 😃
z max 63 uz viacmenej stojim na vahe
Super 👌 gratulujem 🎊
@lauritania ahoj, dakujem za tvoj príspevok, potešila si ma. Ja som mala tiež 126 a po 6 týždňoch mam dole 10 kg, dúfam, že pôjdem pekne dole ako ty.
ahoj Robin 30 ako sa mas ja mam a24 kg dole za 6 mesiace niektore baby chudnu take neuveritekne kg ze zacinam zavidiet ale asi preto lebo ja vsetko jem a nic mi to nerobi, samozrejme ak velmi malo jem to pitie katastrofa pocitam kazde dcl pozdravujem a prajem v novom roku velky ubytok kg a vela stastia

ahoj tak co bolo na kontrole ja idem zajtra domov a idem sa stahovat inak krvne testy mam dobre a nic zatial neberiem od vitaminov zvraciam urcite aj ty budes v pohode a ta vaha pol kg hore dole lieta