Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Tak cukor ok,5,7,odber u obvodnej už zamnou,po vysledky pôjdem až pojdem na diabet po vysledky ,sono brucha že hranične zvacsena pečen a to ani nefajčím akurát červeny strik co si dam s manželom 1-2x do mesiaca,zajtra idem k psychologicke,tak som zvedava
@martuskaigbokwe a to sa ti prečo?dojčíš,či ? a prečo 70e za interne
@zdenkakarolina Nie nedojciiiim,nevie sa presne ci z mojej potravinarskej alergie,alebo ci nedaj Boze som dostala od deti kiahne......V piatok idem k lekarke. No a to interne som platila raz 70eur kvoli gastre a teraz 50eur...Zevraj nemaju zmluvu a podobne...Podla mna si vsetci len privirabaju...No cukor mas nizky super. Ja mam zvyseny z obezity...A u psychologicky prejdes istymi otazkami a dvomibci tromi testamy a z toho vyhotovy zaver....Inak nechapem preco si to ziaden lekar este ani neprevial...Aspon ten moj. Drzim Ti palce. A kde Ta budu operovat?
@zdenkakarolina Sory za pravopisne chyby,mam novy mobilba zle sa mi pise. No ten psych.posudok si okrem mna nik iny neprecital 🙂 Neviem preco... 🙂
@martuskaigbokwe vies ani moj..a je mi lulto ze takto sa ti to natahuje bola som zvedava co napises. ale tak nevesaj hlavu hadam dostanes termin co najskor. a ja som mala cukor hrozny a mesiac po OP som mala nomrlany a teraz mam medzi 4.4 - 5.2 🙂
@martuskaigbokwe to asi aj u mna tak bude je tam vela zbytočných nastev u lekara teraz v pondelok idem na tu hadicu do krku fuj
Caute kocky,mam novy terminik 13.06.nastup a 14.06. Opka. Jedna kocka co bola somnou v nemocnici minuly tyzden,ma dole 6kg...Dnes bola na vybrati stichov,Vician vravel.... To gastro som ja nedala,na koniec ma uspali a vysetrili 🙂 Mala som helicobaker,a brala som helicid inak v pohode....Drzim palce k pondelku.
@ceresnamalina Jej aky nizky cukor mas,gratulujem. Ja mam diabetes 2.takze som bez liecby a cakaju ci schudnem 🙂 Zo zleho stravovania....A Ty si bola kde operovana?
@martuskaigbokwe ja som tiez mala , resp stale mam dia 2 a tiez hlavne co bolo ze som mala schudnut. uz nemam skoro ziadne lieky tak sa tesim doktorka mi povedala ze ked schudnem este 20 kg tak mi ich zrusi pravdepodobne uplne 🙂 a mna tiez operoval dr vician. a vybiorne termin mas blizky za chvilu to mas za sebou a na vianoce bude z teba novy clovek. co uz v septembri!
@ceresnamalina Dobre rano,ja som zatial bez liekov na cukrovku.Ak sa mozem spytat,kolko si schudla?A bola si s Vicianom spokojna s Vicianom?No ku mne bol vcera konecne ludskejsi 🙂 On ma take razne odpovede,hlavne kratke 🙂 Ale inak prijemny clovek. No a po opke si kedy zacala chodit?Mala si aj nijake bolesti?Ozaj kolko si po opke?Viesco ja ked schudnem prvychb5kg,tak to bude zazrak pretoze to sa mi nikdy nepodarilo. Kazda malickost,kazde kg si treba cenit 🙂 Uz nech sa mi zmeni velkost oblecka aspon na 42-44 a nech si konecne dokazem obut cizmy,a nie zhanat elasticke 🙂 🙂
Ahojte dievcata,vsetky tie co ste uz po mam na vas otazku ohladom poistovne.Mam vzp,viem ze je to individualne ale aky je postup pri ziadosti o preplatenie,ako dlho to trva,podavam ju ja ci lekar? Je na to formular? Co moze byt dovodom zamietnutia? Mozno su to hlupe otazky ale vobec v tom nie som doma,resp.som stratena...Dakujem za kazde info
@paulapaula1 zaleži ci mas BMI viac ako 40,pridruzene zdravotne problemi,...
@zdenkakarolina nemam,mam ho 37
@paulapaula1 tak ak nemas aj zdrav.problemi,tak si to určite budes platiť sama,je to 5250e+predoperacne vysetrenia,...
@zdenkakarolina Ahojček ako pokračuješ Ty?Už máš všetky vyšetrenia?
@zdenkakarolina ahojky, no ja som nemala ziadne problemy okrem vahy , mam vseob.poistovnu , operovali ma v BB a neplatila som nic, operovali ma 1.3.2016 mala som 125kg a vysku 158cm , kde ta budu operovat teraz vazim 98 kg pa pa☺☺☺
@paulapaula1 ahojky aku mas vahu a vysku , aj pri BMI 37 operuju ☺☺☺
@sisasls budu ma v BA ja mam 114kg ja len to co mi dokt povedal ako rychlo sa ti podarilo urobit predoper vysetrenia no mne sa to vlece,vcera som isla na gastrointerne a urobil mi len interne skoro ma svihlo a hlavne ze som na interne obiednana inému a orl mam az na 22.6 ty
@martuskaigbokwe ahoj no prave že nemam,ako som pisala vysie ma porazí
@zdenkakarolina ahoj naco ti je ORL vyš. To je jedno kto ti spravi interne, hlavne je gastro,diabet. a psychol.vyš. uz maš, zmen si poistovnu do septembra, a po novom roku sa das operovat, za tie peniaze to stoji, ja som mala vysledky do mesiaca lebo som zdrav.sestra a poznam sestricky , ja som bola z BB velmi spokojna, pa ☺
@sisasls Doktor napisal aj ORL vysetrenie,mam doveru a som spokojna.No mne doktorka ani jedno vysetrenie neodporucila zhanam si ich sama,dala mi len vymenne listky,ešte mi chyba to ORL,gastro,a endokrinologia,mam to poobiednavane do 22.6.este musim najst to gastro,to ma u nas mozu vziat až na jul a to uz je neskoro
@zdenkakarolina Pocuj na to endok.sa objednaj co najskor. Mne sice urobila taky ultrazvuk na krku,ale este ma objednala zvlast na odbery a potom znova po vysledky...Nijako mesiac som cakala na vysledky.
@sisasls Ahojky to ORL musi bezpodmienecne podstupit...Ja som si myslela,ze netreba ze naco im to je...Ani ma sam chirurg o tom neupevodomil...Uz som mala datum opky ked som sla k anestezilogicke a ta ma zdrbala...Ze chyba ORL,echo srdca a spiometria...Chceli mi zmenit datum opky,mala som tri dni tak ma rychlo zobrali na ORL do Mlynskej doliny....Aj na tu spiometriu...
@zdenkakarolina ved povedz ze ides na operaciu a do toho casu musis mat urobene vysetrenie, vysledky od vsetkych vysetreni by nemali byt starsie ako 3 mesiace a interne predoper.a ARO nesmie byt starsi ako 1 tyzden, na interne predoper.musis mat krv od obvodneho lekara KO +Fb, P-čas, čas krvacania , HT - CELÉ, Bilirubin, CRP,
@martuskaigbokwe ahoj preco si tolko penazi platila za interne, ved vyš.hradi poisťovňa,
@sisasls to je sen,tie odbery od obvodacky mam uz 2tt,lebo to chceli na internom,ma slak trafi.
@sisasls povedala som a s fleku tak si povolajte aj inde ci vas vezmu
@zdenkakarolina nesmu byt starsie ako tyzden na interne vyš. to mas dobre
@sisasls Ja mam Union ☹ Na Strecnianskej som platila 70eur,na Sustekovej 50eur...A zase budem platit 50eur kvoli novemu internemu....Poistovnu uz menim uz som volala 🙂

Ahojte ludkovia. Mna z nemky poslali domov,pretoze sa mi zapalil prsnik...Bola som z toho dost smutna,tak som preto ani nenapisala sem ci som uz po....Tak zajtra si idem po novy termin,a teda dalsich 50-70eur za interne....