Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
napoje s bublinkami nie su odporucane (my ich vyslovene zakazujeme), postupne mozu vyvvolat rozsirenie zvysneho zaludka a narast hmotnosti.
Pohar vina obcas ano, ale pohar vina ma viac kalorii ako pohar koly. Po pohari vina ma pacient po bariatrickej operacii hladinu alkoholu v krvi vyssiu ako neoperovany pacient (mechanizmus nevieme) a moze sa rychlo opit aj z maleho mnozstva alkoholu. Kazdopadne, treba predtym nieco zjest.
Hned na druhy den po operacii odporucame rychlu chodzu, postupne na 1 hod denne. Po 10 dnoch je mozna aquagymnastika, plavanie. Po mesiaci nie su ziadne obmedzenia, ale kazdy musi robit to, na co sa citi. Ako vravi @paulapaula1, zacala by som chodzou, postupne zvysovat na 1 hod denne alebo ekvivalent (stacionarny bicykel napr).
@zdenkakarolina ahoj ja som zacala cvicit po 2 mesiacoch,
@majoska ahojky vseobecna preplaca cely zakrok ,ja som bola v BB 1.3.20016
@sisasls ziadny ani vinko?a aky mas prosim ta režim,ja som dala 16kg a uz stojim.
@zdenkakarolina Ahoj Zdeni ako sa máš a ako si na tom Ty? Váha klesá? Býva To aj zlé?
@zdenkakarolina No ja som mínus 23KG. Zvyknem vracať takmer každý druhý deň. Už som si zvykla 😂 Jem všetko, sladké vôbec len pred mendzesom si dám. Často som unavená 😑 Vlasy stále padajú tak som si dala predĺžiť.... Začala som športovať. Každý deň idem s bycikom von.... Pridám aktuálne foto
Ahojky ,ako sa mas , ako sa citis, kolko si dala dole, kocka , ja som nemala odvahu sa odfotit ,ale mam fotky co som bola obrom , podelim sa s vami jed dojdem do donca etapy, ja mam dole 40 kg za 7 mesiacov pa
@martuskaigbokwe Ahoj Marti,no ja mam dole -16kg zle mi je len ked dam viac ako treba,jem vsetko pred dnami mam tiež chute,tak niečo zobnem,ide to mizerne mam zle nastaveny organizmus,vyhovorka...
@zdenkakarolina ahoooj dakujem za spytanie mam sa dobre uplnee uz mam normalnu stravu je mi uplne super všetko ma bavi chodim plavať 2 krat do tyzdna a všetko je super ... su to necelé dva mesiace po operaci a schudla som 25 kg
@natalicaliaa Tak to je super,tešímsa stebou.Ja som len na -18 a akosi to stojí.
Mam aj deti chore tak sme už 8 dni len doma.
A čo jedavas? @zdenkakarolina
@natalicaliaa skoro všetko
Ahoj baby chcela som saspytat ci nepoznate doktora Kehera??? Mam ist na konzultaciu a neviem ci mam ist knemu do TT alebo radcej do Ba?? Dakujem za info
Kočky ja som síce kúsok od BA ale radšej som išla do BB. Sú tam v tom najlepší, majú najlepšie recenzie. U nich sa začali tieto operácie robiť. Bola tam aj kamoška a bola veľmi spokojná aj so starostlivosťou aj s lekárom. Ja som tam bola prvý krát na konzultácii u Dr. Kokoráka a hned ma prekvapil veľmi milým prístupom s akým sa v BA nestretavam často. Aj teraz keď som si bola pre termín operácie bol veľmi milý aj spolu si sestričkou. Termín mám 12.12. a už sa neviem dočkať. Nad Trnavou som ani nerozmýšľala, bála som sa po tých rôznych prípadoch.
@mirka171 ahoj neviem ako TT ale v BB neplatim vôbec nič mám VšZP. Čo sa týka vyšetrení pred stanovením termínu tie mám čerstvo absolvovane. Bola som u endokrinoligicky a diabetologicky. Následne u psychiatra pre psychologický posudok. Potom som absolvovala sono celého brucha a nakoniec gastrofibroskopiu čiže hadičku do žalúdka. Na základe týchto som dostala termín operácie. Pred ňou ešte musím absolvovat interné predoperacne a anesteziologicke vyšetrenie.
@sisasls ahoj ako sa mas? Dlho si sa neozvala.
@sisacik001 ahojky mam sa supeeer mam dole 44kg ,nosim velkost 44 z 54 /56 , nerobi mi problem ziaden kopec alebo dlha prechadzka do kesa cca 15 km , skoro vsetko jem ,alkohol nie, vcera som di dala 1dcl vina a bola som normalne ako pripita, nerobia mi dobre cestoviny, vajička, ryža, kapusta, chlieb, ale ryzu som nahradila kuskusom, strukoviny som zatial nejedla -mam obavy, a ty ako sa mas, kolko mas dole

@zdenkakarolina ja som 2 mesiace po opke a este som neskusala alkohol a cvicit mozes zacat ale nie beh ale plavanie orbitrek mozes