Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@sisacik001ahojky no tak to je super blahozelam ti pekne cislo, pisala si mi na konik alebo na mobil na ten mi nic neprislo,ano ano ako pises plnia sa nase ocakavania a som hrda nato ze som bola na tej operacii 😉😉😉
@sisasls na konik som ti pisala.....bolo to naozaj spravne rozhodnutie....nie pomocna barlicka, ale barla
@sisasls Ahojček,ako sa máš a ako si na tom s váhou?Ako sa Ti darí?Jej tak Vám závidím, že môžete cvičiť.Ja ešte stále nemôžem keďže sa mi jedna asi 2-3mm rána ešte nezahojila ☹ Ja chudnem pomaly,ked nejdú KG tak idú CM. Snažím sa jesť všetko,ale do velatich potravín som stratila chuť ☹ Ja milovníčka paradajok,za deň som zjedla aj 1KG teraz nezjem ani polku...Ani papriku...Ani paradajkovú polievku. Veľa chodím na WC a často vraciam. Chuť mám na sladké len pred menštruáciou.... Napíš ako sa darí Tebe. No ja som sa rozhodla fotiť každé 3mes.
Ahojte, mam novu nemocnicu,noveho lekara a novy termin sleevky. 26.10 je den ked sa to tentokrat snad uz zrealizuje. Mam Vianoce na jesen a asi vazne zacnem verit v zazraky 😉
@paulapaula1 tak to je ešte skor,tešíme sa stebou.Držíme palce.
Bože dievcata vcera som robila sote a ryzu.Mala spala,tak v klude.Tak som sa nadýchala tych vyparov na 5 napnutí som prudom vracala,taku mam svalovicu na bruchu,že des.Skoro 2m som sa vyhybala miestam kde sa varí,bolo mi ztoho zle,ale muz isiel na sluzobku doma 2 deti tak sa varit musí,no to bolo ako den po zakroku,tak som sa presne citila.
Ahojte. Strasne zvazujem ci ist alebo neist na tento zakrok. Po tom co som si tu precitala som rozhodnuta ze idem. Len neviem ako zacat. K akemu doktorovi mam ist ako prvemu? K obvodnemu? A tam mam povedat ze chcem ist na takyto zakrok? A Dovera to preplaca?
Ahoj ,tak ja na 1.3 2017 bude rok ako som po operacii, najprv si zmen poistovnu na vseobecnu ,ta preplaca cely zakrok, bola som v BB a operocal ma zastupca Vladovič, som z vychodu ,mala som 250 km do BB, a pristup ja tam eno nuno, ano najprv chod k obvodakovi a povedz kam chces ist, ten ti da odpor. listky, na endokrinolog., vyš, gastroenter. vyš., diabetol. vyš., psychologicke vyš., ked budes mat vsetky vysledky tak si dohodnes termin na pokec bud v BB alebo BA aj s tymito vysledkami, znizis tym cakanie na opeaciu i o 5-6 mesiacov ked prides s nimi uz na pokec, ak chces vediet viacej pis v pohode ti odpisem , mam dole 44 kg, ty mas kolko kg, nebudes lutovat, 😉
@ivanakp nepreplaca....ja som to snima uz riesila...tak som sa v septembri prepoistila do vseobecnej lebo tam to preplacaju ja doplatim 500e to je cele....inak ta operacia stoji 4200e...cakam na karticku poistenca a idem vybavovat doktorov a potom uz len termin operacie...tesim sa jak male decko a zaroven sa aj velmi bojim...:/
No pekne a poistovna sa uz tento rok neda tusim zmenit ze? Mirka171 a za co doplacas 500 eur? Sak niektore baby pisali ze to mali uplne zadarmo.
A este by ma zaujimalo kedy mozem zostat tehotna po tomto zakroku nakolko planujeme babo. Len musim najprv schudnut aby som ho mohla mat.
@ivanakp ahoj ja som od Bratislavy ale tiež idem na opku do BB. Bola tam kamoška minulý rok a chválila si veľmi milý prístup personálu o čom som sa presvedčila hneď pri prvej konzultácii u Dr. Kokoráka. Bol aj so sestričkou veľmi milý a všetko mi podrobne vysvetlil a odpovedal na moje otázky. Je to síce na 3 a pol hodiny cesty ale neľutujem. Termín opky mám 12.12 a už sa neviem dočkať aj keď sa na druhej strane samozrejme aj trochu bojím. Ak chceš kľudne napíš správu a rada ti poradím.
@mirka171 Ahoj,ak sa chces nieco spytat tak kludne, ja som prave v TT,operovali ma v stredu.
@paulapaula1 ahoj tak uz to mas za sebou super
Ahojte..chcem sa spytat..je nejaka hranica..teda kolko kg treba mat aby poistovna hradila zakrok?A Vám ktorým ten zàkrok robili..skúmali ci sa podarilo schudnúť klasicky?Ďakujem
@monikahr Ano,tesim sa ze je to za mnou 😀
@cruz741 ahoj aby ti operáciu preplatili musíš mať BMI nad 40. Po konzultácii ťa pošlú viacerým lekárom medzi inými aj endokrinologovi ktorý vylúči priberanie zo štítnej žľazy. Pýtali sa ma aj či som skúšala chudnúť aj inými klasickými metódami. Štítnu žľazu mám OK, diét za sebou strašne veľa, BMI 47 takže mi hneď opku schválili. Nech už je december aby som to mala za sebou 😊
@paulapaula1 wauuu super mozes mi napisat do spravy viac? Pristup ako ti bolo po operacii a tak? Strasne som stoho natesena a na druhej strane sa strsne bojim a pytam sa samej seba ci to fakt nezvladnem sama a musim podstupit takuto operaciu
Čaute je tu niekto kto ešte zvykne po opke zvraciať? Keď má neboli žalúdok,tak zvraciam.... Po op som tento mesiac 14tého 5mes.
@martuskaigbokwe ahojky do nedavna som aj ja casto vracala, teraz sem tam podla toho co zjem,ked zjem vajicko na hociaky sposob tak vraciam aj 3 dni po sebe tak podrazdim zaludok, a to som bola operovana 1.3 2016, 😉
@sisasls Juj ja som mala obavy či to je vôbec normálne....

@sisasls no tak ja tiez super. Uz teraz si to mozem povedat. Mam dole 58, cvicim o sto sest 🙂, aj ked ta koza nestastna. Ja jem vsetko, nemam s nicim problem, akurat chlieb viac menej nejem. Len vynimocne. Alkohol nepijem, takze s tym problem nemam. Strukoviny jem uplne normalne, na nic si nedavam pozor, akurat porcie 🙂. Inak som rada, ze sa mas super. Som ti aj pisala. Ale tak som velmi rada, ze nam operacia stale plni nase ocakavania.