icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

lejla175
20. jan 2017

@paulapaula1 a @jelly265 Tak babenky, rozhodla som sa, že budem pod týmto menom prispievať aj verejne...Samozrejme, ak bude možné, poradím iným v oblasti resekcia žalúdka, keďže sme to absolvovali spolu s tebou @jelly265.

lejla175
20. jan 2017

@desire1971 Ahoj.Ja som tá druhá baba, ktorá čakala na operáciu spolu s @jelly265🙂

domka94
20. jan 2017

@lejla175 som rada ze sa nasiel volakto kto nam poradi 😊

desire1971
20. jan 2017

@lejla175 ahoj. Takze uz to mas a sebou, gratulujem. Mna to caka 18.4. Verim ze to dam. Ako si sa citila po operacii ked si sa zobudila?

lejla175
20. jan 2017

@desire1971 ahoj 🙂 Po prebudeni som mala zvlastne pocity.Vnutri to bolelo,taka hlupa tupa bolest.Ale davali infuzky od bolesti.Potom som sa driapala na izbu,ale to ma dali az na druhy den po opke.Cely den som musela byt na tej izbe.Ked ma dali na izbu k @jelly265,bolo to lepsie.Kecali sme a tesili sa na prvy bujonovy vyvar.Ten bol na ten zaludok,zvysny,uplna lahodka.Bolesti sa spolocne dali zvladat.Sme sa tamchechtali a oddychovali 🙂Este sme mali jednu babu ,ju operovali ale nieco ine,tak nam bolo veselo..V sobotu nas spolu s @jelly265,pustili domov.

desire1971
20. jan 2017

@lejla175 Mam strach s tych hadiciek a bolesti ☹ asi si citala ze ti idu robit aj mojej dcere @domka94. Ta sa neboji nicoho, je to moja opora. Uz som pisla aj s @jelly265. Je to naozaj tak ze necitis hlad? Kolko sa ti uz podarilo schudnut?

paulapaula1
20. jan 2017

@lejla175 Ale draha ty si aka vynaliezava 😆 👍 No tak vitaj 😉

paulapaula1
20. jan 2017

@domka94 Ahoj ahoj,vitaj 😉 Tetovanie na krizoch ma bolelo rovnako ako resekcia akurat ze z neho som neschudla 😂 Netreba nad bolestou moc rozmyslat lebo inak to ustrachanejsi vzdaju. Ak to clovek chce,vie do coho ide a co ho caka,treba do toho ist a ostatne uz nejako bude.Bolest trva chvilu,par hodin a potom uz je to pohoda.

domka94
20. jan 2017

@paulapaula1 mna tetovanie hore na chbte nebolelo vobec, ale ja mam podla.mna daky iny prah bolesti alebo co... viem priblizne co ma caka a viem preco to chcem spravit... len maminka bude robit paniku as az do aprila... ja sa bolesti nebojim jedine z coho mam strach jr katetrik na odvod mocu lebonsi neviem predstavit nieco co mi bude trcat z tej oblasti 😂

paulapaula1
20. jan 2017

@domka94 Sa smejem 😂 Katetrik je vazne supet vec a vobec neboli.To ze tam budes mat sacok ani nebudes vediet.Kateter ti vyberu ked zacnes chodit a kym len lezis tak ti to moze byt fuk,budes mat ine starosti 😉 Maminu ukludnime,uz nas bude na nu viac tak to snad zvladneme.

domka94
20. jan 2017

@paulapaula1 no tak dobre tak sa uz nebojim 😂 treba uz len maminu ukludnit...
Mna chcela odhovarat aj tak, ze to nazalovala mojmu ocovi aby ma odhovoril 😂 a to je uz je ina kava 😂😂😂😂

lejla175
20. jan 2017

@domka94 Mamina, nech neodhovára, pretože cieľ/dať dole viac kíl/rýchlo, ináč málokto dokáže.Ja mám po Opke 36 dní a mám dole 14,8 kg.Kým si zvykneš je to ťažšie, ale ubudajúce kilá ťa budú posúvať ďalej. Veľmi dobre padne keď tu spozná človek správnych parťákov, však @jelly265 a @paulapaula1🙂

domka94
20. jan 2017

@lejla175 a tak mne nejde ani o tie kila... dlho som mala problem sa s nimi zmierit ale uz som s nim zmierena... mne ide o odburanie zdravotnych problemov ktore su a ktore by mohli byt... ale ano je dobre spoznat ludi ktory si tym presli... to je take ,,zvladli to oni zvladneme tonaj my" 😊

jelly265
20. jan 2017

@lejla175 normálne si ma zmiatla tým nickom 😂 veru vďaka opke sme sa našli super kočky 😉

jelly265
20. jan 2017

@domka94 tá cievka bude tvoja najväčšia kamarátka 😁 zavedú ti ju v spánku takže o nej ani nebudeš vedieť. Ja som sa zobudila na JIS a čakala som že budem potrebovať cikat a stále nič. Tak som sa pýtala Radka že prečo sa mi nechce a on že máte cievku 😂 až keď som začala pátrať pod paplonom rukou som zistila ze ma pravdu. Fakt ju necítiť 😁

lejla175
20. jan 2017

@domka94 No jasné.V podstate spojíš príjemné s užitočným🙂Ja som sa s kilami nikdy nezmierila.Problémy okrem nadváhy čo sa zdravia týka som nemala žiadne, pred operáciou.Ale teraz sa cítim lepšie, ľahšie.Už sa mi začal ukazovať aj pás a ten som dddddddddddddddddlho nemala.Teraz som veľmi rada, pretože fyzicky som spratnejšia.A za chvíľku budem chodiť shopovať a konečne budú mať normálne veľkosti🙂

domka94
20. jan 2017

@jelly265 o radkovi mi vravela mamina 😂 uprimne dufam ze bude vtedy pracovat 😂

lejla175
20. jan 2017

@domka94 Radko je úplne zlatý sestričko🙂A je tam celkovo zlatý personál.Aj pani Kamila, je úplne zlatá žienka🙂

jelly265
20. jan 2017

@domka94 no keď prišiel že mi ide spraviť výter a potom klistir mi nebolo všetko jedno 😂 ale je to skvelý chalan. Viackrát s nami kecal na izbe a rozveseloval nás. Smial sa nás vlastne aj celé oddelenie keď sme im povedali že sme sa s @lejla175 spoznali na koniku a že sme sa každý týždeň 3 mesiace pred opkou hecovali.

domka94
20. jan 2017

@jelly265 klistir??? Mam sa bat???? O nas uz cele OMICHE vie 😂 mamina rozpravala ked bola vyberat bandaz 😂

jelly265
20. jan 2017

@domka94 celý personál je skvelý od Radka cez Peťa, tých dvoch som mala na JIS v noci a starali sa skvelo. Všetky sestričky aj sanitarky boli super.

jelly265
20. jan 2017

@domka94 možno ti ho nedajú @lejla175 ho nemala tak uvidíš ale nebolo to nič strašné a aspoň som po opke nemusela na veľkú.

lejla175
20. jan 2017

No no no @jelly265, nezabúdaj, že ja som platila 200eur, preto ma ušetrili takých vyšetrení.Nezabúdaj, že práve preto som mala tieto výhody🙂A klystír ten som zažila pred pôrodom,takže to veeeeeeeľmi dobre poznám🙂

desire1971
20. jan 2017

@domka94 @jelly265 @paulapaula1 @lejla175 baby, tak s Vami to dam... je Vas na mna uz dost vela... 🙂

domka94
20. jan 2017

@desire1971
@lejla175
@jelly265
Ja som normalne na to zvedava 😂😂😂😂

desire1971
20. jan 2017

@domka94 mas kupeny listok do prvej rady 🙂 @lejla175 @jelly265 @paulapaula1 tie budu mat info len z ustbeho/pisimneho pidania. Ale posleme im selfie s hadickami. Baby ste uzasne.

domka94
20. jan 2017

@desire1971 baaaa slefie s hadickami misi byt 😂😂😂

desire1971
20. jan 2017

@domka94 @jelly265 @lejla175 @paulapaula1 este ze mam takto skvelu dceru, ten humor je polka uspechu

jelly265
20. jan 2017

@lejla175 no to si teda mala 😉 @desire1971 jasné že dáš keď som to ja dala 😁

jelly265
20. jan 2017

@domka94
@lejla175 tak na tú sefie sa už teraz teším. Kočky pošlem vám na mesenger číslo na mobil. Kedykoľvek píšte volajte. To keby sme sa s @lejla175 a @paulapaula1 stretli v BB by z nás mali na oddelení dosť. Aj tak už zo mňa a s @lejla175 mali zábavu. Dokonca aj pacienti z nás mali dosť, keď sme boli v kuchynke na prvý obed (rozumej vývar) tak nám jedna pani vravela že to len blbé celebrity si dávajú z vlastnej vôle odrezať žalúdok (dovtedy nevedeli čo nám robili). Ja jej na to že my sme tie blbé celebrity. Dobre sme sa nasmiali. My sme sa v podstate celý čas smiali keď si tak spomínam na čas v nemocnici 😂