Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@desire1971 dakujem ano termin som dostala skor ako som cakala ;) nebudem poriadne spat asi tyzden pred operaciou 🙂 uz teraz sa bojim
@desire1971 tak to ano ja tiez potrebujem kazdy den otom s niekym hovorit 🙂 zatial som este kludna su to este 3tyzdne ale nechcem sa vidiet par dni predze operaciu to ma bude porazat 🙂🙂🙂🙂
@mirka171
@desire1971 my sme sa vyše dva mesiace pred opkou s @lejla175 každú nedeľu telefonicky hecovali aby sme to čakanie zvládli. Teraz dva mesiace po opke sme denne v kontakte a je to super môcť zdieľať to s niekym kto ťa plne chápe. Neskutočne veľa mi pomohla aj @paulapaula1. Mám v nich skvelé kamošky 😉😘
Dievcata ani jedna ste nemala tesne pred operaciou dostat menzes? Zistovala som o tej tabletke co mi ma predpisat gynekolog a baby mi pisu ze to nieje vhodne s kombinaciou anestezi....tak ja teraz neviem co si mam otom mysliet....este sa bojim aj toho ze mna prve tri dni dost bolieva brucho bojim sa ako to budem zvladat ubolena po opke plus to brucho ked sa mi spustia pomooooc:(((
@mirka171 počas operácie nemôžeš mať menzes. to ti lekár nepovedal?
@desire1971 ved ja som to hovorila vrchnej ze mi zrovna vychadzaju na opku...povedala mi nech zbehnem za gynekologom aby mi dal tabletku ktora mi ich oddiali....preto sa pytam tu ako to vlastne je lebo jedna baba mi pisala ze ta tabletka mi poburi hormony kedze, efostanem menzes ale ze to pri anestezii tiez nieje dobre ze niekedy kazu vysadit aj antiku pred uplnym uspanim
@jelly265 teraz som sa ich nato zase pytala lebo som bola natom echu a tam uz odovzdat vsetky papiere a zas to iste aby mi dal gynekolog tabletky na oddialenie....ale ked uz nech mi ich oddiali aspon o tyzden ;( sak to budem ubolena strasne a sestricka sama povedala ze by to bolo neprijemne nakolko ta operacia tiez nieje ziadny med lizat....ja neviem co teraz nervozna som stoho :/
@jelly265 Ja som dostala 2 dni po opetacii menzes a tu som,ze 😉
@paulapaula1 tak zalezi aj od toho kto ake ma mi sestricka povedala...niekto ma slabe niekto silne niekto normalne...ja,mavam dost silne a tri dni mi ide brucho roztrhnut
@jelly265 jasne asi 10x nikto mi to nedvihol...pisala som babam v skupine tt a napisali mi ze dovolat sa tam je zazrak a ze ked tam pojdem osobne si pockam cely den na radu lebo sestricka je tam nulova neprijemna atd a ze doktor prebral pacientky aj od druheho gyn co mal zdr problemi tak ma teraz toho tolko ze nevie kde mu hlava stojiiii tak teraz neviem ako to mam riesit jednoznacne tam pojdem a uvidim ako pochodim
Huraaaa dovolala som saaaa 🙂🙂🙂 zajtra mam prist tak super som rada...;)
@mirka171 tak držím palce😉
@zdenkakarolina dakujem pekne 🙂
Dobry vecer dievcata,prosim o informaciu o vyske platby za uverejnene zakroky v BB. Dakujem
kocky nemate svoju sukromnu skupinu? ja som leniva citat tychto tristo stran a pritom ma to vsetko zaujima moc

@lejla175 waau super ti to ide dolu...;) kde ta operovali? Veru za necely mesiac bojim aj tesim