icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

mirka171
22. feb 2017

@lejla175 waau super ti to ide dolu...;) kde ta operovali? Veru za necely mesiac bojim aj tesim

lejla175
23. feb 2017

@mirka171 Operovali ma v BB.

mirka171
23. feb 2017

@lejla175 no fajn tak s TT su tu len dve ;)

desire1971
23. feb 2017

@mirka171 gratulujem k termínu. Takže opku absolvuješ skôr ako ja aj @domka94

mirka171
23. feb 2017

@desire1971 dakujem ano termin som dostala skor ako som cakala ;) nebudem poriadne spat asi tyzden pred operaciou 🙂 uz teraz sa bojim

desire1971
24. feb 2017

@mirka171 aj ja sa bojím, našťastie mám oporu v @domka94. u nás je téma operácie na dennom poriadku otvorená. ja našťastie dobre spím, ale hovorím o tom neustále 😀

mirka171
24. feb 2017

@desire1971 tak to ano ja tiez potrebujem kazdy den otom s niekym hovorit 🙂 zatial som este kludna su to este 3tyzdne ale nechcem sa vidiet par dni predze operaciu to ma bude porazat 🙂🙂🙂🙂

jelly265
24. feb 2017

@mirka171
@desire1971 my sme sa vyše dva mesiace pred opkou s @lejla175 každú nedeľu telefonicky hecovali aby sme to čakanie zvládli. Teraz dva mesiace po opke sme denne v kontakte a je to super môcť zdieľať to s niekym kto ťa plne chápe. Neskutočne veľa mi pomohla aj @paulapaula1. Mám v nich skvelé kamošky 😉😘

mirka171
25. feb 2017

@jelly265 to je super ze ste sa tak nasli...;) tiez by som bola silnejsia keby som mohla byt na izbe s niekym kto bude tiez po...lepsie utecie cas a da sa porozpravat poeporit

petka1982
Autor odpoveď zmazal
jelly265
27. feb 2017

@petka1982 ahoj kľudne napíš správu

mirka171
27. feb 2017

Dievcata ani jedna ste nemala tesne pred operaciou dostat menzes? Zistovala som o tej tabletke co mi ma predpisat gynekolog a baby mi pisu ze to nieje vhodne s kombinaciou anestezi....tak ja teraz neviem co si mam otom mysliet....este sa bojim aj toho ze mna prve tri dni dost bolieva brucho bojim sa ako to budem zvladat ubolena po opke plus to brucho ked sa mi spustia pomooooc:(((

desire1971
28. feb 2017

@mirka171 počas operácie nemôžeš mať menzes. to ti lekár nepovedal?

mirka171
28. feb 2017

@desire1971 ved ja som to hovorila vrchnej ze mi zrovna vychadzaju na opku...povedala mi nech zbehnem za gynekologom aby mi dal tabletku ktora mi ich oddiali....preto sa pytam tu ako to vlastne je lebo jedna baba mi pisala ze ta tabletka mi poburi hormony kedze, efostanem menzes ale ze to pri anestezii tiez nieje dobre ze niekedy kazu vysadit aj antiku pred uplnym uspanim

jelly265
28. feb 2017

@mirka171 veru antiku som musela 6 týždňov pred opkou vysadiť kvôli trombóze. Zbehni čím skôr za gynekológom aby ti ešte vedel pomôcť. Tie lieky neúčinkujú zo dňa na deň. On vie čo má robiť. V čase opky nesmieš mať menzes ťa nezoperujú.

mirka171
28. feb 2017

@jelly265 teraz som sa ich nato zase pytala lebo som bola natom echu a tam uz odovzdat vsetky papiere a zas to iste aby mi dal gynekolog tabletky na oddialenie....ale ked uz nech mi ich oddiali aspon o tyzden ;( sak to budem ubolena strasne a sestricka sama povedala ze by to bolo neprijemne nakolko ta operacia tiez nieje ziadny med lizat....ja neviem co teraz nervozna som stoho :/

jelly265
28. feb 2017

@mirka171 chod hneď tomu gynekológovi aby ti to stihol oddialiť. Tie procesy sa nedejú zo dňa na deň. Nie je to síce med lízať ale ani nič strašné. Keď si zvládla pôrod tak zvládneš aj toto. A nedaj sa strašiť ľuďmi ktorí to neprežili. Nemysli na to stále.

mirka171
28. feb 2017

@jelly265 ale ja sa teraz bojim tej tabletky preco tebe kazali tu antiku vysadit uz 6tyzdnov pred opku a ja si ju mam davat tesne pred opkou???

jelly265
28. feb 2017

@mirka171 antiku mi kázali vysadiť kvôli trombóze, tá tabletka čo ti dá lekár je niečo iné ako antika, on vie čo ti môže dať keď ideš na operáciu.

mirka171
28. feb 2017

@jelly265 lebo jedna baba mi pisala ze to mi tiez poburi hormony atd ze to by mi nemali davat pred operaciou v plnej narkoze.....idem si zavolat tomu gynekologovi kedy by som mohla prist

paulapaula1
28. feb 2017

@jelly265 Ja som dostala 2 dni po opetacii menzes a tu som,ze 😉

mirka171
28. feb 2017

@paulapaula1 tak zalezi aj od toho kto ake ma mi sestricka povedala...niekto ma slabe niekto silne niekto normalne...ja,mavam dost silne a tri dni mi ide brucho roztrhnut

jelly265
28. feb 2017

@mirka171 no čo volala si tomu gynekológovi?

mirka171
28. feb 2017

@jelly265 jasne asi 10x nikto mi to nedvihol...pisala som babam v skupine tt a napisali mi ze dovolat sa tam je zazrak a ze ked tam pojdem osobne si pockam cely den na radu lebo sestricka je tam nulova neprijemna atd a ze doktor prebral pacientky aj od druheho gyn co mal zdr problemi tak ma teraz toho tolko ze nevie kde mu hlava stojiiii tak teraz neviem ako to mam riesit jednoznacne tam pojdem a uvidim ako pochodim

mirka171
1. mar 2017

Huraaaa dovolala som saaaa 🙂🙂🙂 zajtra mam prist tak super som rada...;)

zdenkakarolina
1. mar 2017

@mirka171 tak držím palce😉

mirka171
1. mar 2017

@zdenkakarolina dakujem pekne 🙂

zubu
3. mar 2017

Dobry vecer dievcata,prosim o informaciu o vyske platby za uverejnene zakroky v BB. Dakujem

jelly265
3. mar 2017

@zubu ahoj ja mám všeobecnú zdravotnú poisťovňu a mala som BMI nad 40 a neplatila som ani cent.

lija22
3. mar 2017

kocky nemate svoju sukromnu skupinu? ja som leniva citat tychto tristo stran a pritom ma to vsetko zaujima moc