Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@desire1971 ja som sa tiez na nazor lekarov nepytala, to ich vsak neodradilo do toho, aby ma neodhovarali :D:D:D
@liza70 ano ano, chudneme si spolu s @domka94 😀 S tým radením je to také všelijaké, @domka94 papá všetko, žalúdok ju poslúcha a celkovo veci zvláda ovela ľahšie. Monžo je to tým mladým vekom. Môj žalúdok občas protestuje, niektoré veci ktoré sa mu raz páčia, inokedy sa mu nepáčia. Ale to že sa podporujeme navzájom, že ktorá koľko schudla a spolu chodíme svičiť, to je na nezaplatenie ❤
@desire1971 dobre ste si to zorganizovali 👍 Zelam nech. Am rychlo kilecka ubudaju
@liza70 Ďakaujem veľmi pekne.
Ahojte, ja idem na operaciu 25.9.2017 v B.B.
Uz som objednana na vsetky vysetrenia. Je to masaker co vsetko od nas chcu, ale som odhodlana vsetko podstupit, a vydrzat. Uz sa neviem dockat tej chvile ked sa zobudim po operacii.
Baby prosim vas je tu niektora ktora prechadzala z inej poistovne do vseobecnej? Lebo teda viem ze len vseobecna to preplaca. Ja som v Dovere a chcem prejst kvoli tomu do vseobecnej ale neviem ci mi tento zakrok hned aj preplatia. Nepozeraju na to kolko ste u nich poistena? Bola som 29 rokov vo vseobecnej a teraz som 2 roky v Dovere
Takze ked si teraz podam zmenu, od januara budem zase vo vseobecnej a mozem zacat vybavovat a preplatia mi to? Kolko trva vsetko vybavit?
@ivanakp ano aj ja som sa tak prepoistila...v decembri som sa objednaa na konzultaciu a po novom roku sa mi ozvali ze mm kolecko vysetreni...vTT to trva kratsie ako vinych mestach nakolko v TT vam predoperacne vybavia tam...inde si musite pobehat predoperacne sama co baby pisali ze vybavovali aj pol roka....zalezi od toho kde chcete ist na zakrok
@ivanakp ja som sa tiez presunula a uplne v pohode, akurát mne trval vysetrenia dost dho, lebo len na endokrinologiu som cakala pol roka, ale potom vysledky akceptovali. Vysetrenia som mala este ako poistenec Dovery a od januara som vo Vseobecnej..
Opku som mala v aprili....
Ahojte dievcata 😊 mohli by ste mi prosim poslat kontakt do TT aj BB. Aby som sa vedela objednat na prvotnu konzultaciu 🤗
@shimsa áno to je priamo na ambulanciu, štvrtky má ambulanciu on. Som veľmi spokojná a musím len odporučiť. Nemôžem povedať jedno jediné krivé slovo na nikoho v nemocnici. Všetci boli veľmi milí. S viacerými kočkami sme spokojné. Som síce od BA ale na odporučenie kamarátky som šla do BB a ak by som mala ísť znovu tak idem zase tam. Za mňa top.
ZENY, KTORE STE PO OPERACII prosim ako dlho ste boli zdochliny? kedy brucho odpuchne?
som piaty den po a na nete citam, ze pacient je schopny beznych domacich prac. tak je ledva zajdem na zachod. brucho mam velke makke, ked vstavam, vnutri ma to taha.to chapem, ze rezy sa musia hojit. ale kym sa rozchodim oboma rukami si musim drzat brucho po kope. vydrzim stat tak desat minut a uz mam studeny pot.
jooj kolko este? je to takneprijemne.
som po bypasse
@lija22 ziadne taketo problemy som ja konkretne nemala, ja som uz druhy den chodila uplne normalne a ako ma pustili na piaty den, zacala som s pechadzkami, nie dlho, ale kazdy den von, bola som slabsia aj unavena, ale nic, co by sa nedalo prekonat v pohode som varila a robila male domace prace....btw. preco mas bypass?
@tiagospliter hm tusim, ze nieco nie je v poriadku.
no zo specifickych dovodov sa operateri pocas operacie rozhodli neurobit sleeve ale bypass. mala by som moc uzku trubicu vraj.
neviem do akej mieri som dorezana a ci preto som taka ubolena :(
dakujem za nazor
@lija22 draha moja ja som zas bola po opke dva tyzdne kripel...unavena ubolrna tiez ma vsrtko bolelo...neboj to prejde keby nieco nebolo oknepustia ta domov...aj si bola na sone ci nie pri bypasse? Neboj vsetko bude ok ja som zacala s prechadzkami po skoro dvoch tyzdnoch a aj to sa mi tocila hlava a mala som pocit ze niekde odpadnem doma sa o mna staral muz ja som nic nevladala....to sa upravy kazda sme ina
@mirka171 nebola som na sone. mircus, moze byt samozrejme ze kazdeho to specificky boli. ale pisala som aj na ine forum a nik si na extremne bolesti nestazuje.
ak mi zajtra nebude lepsie asi skocim/ doplazim sa 🙂 do nejakej chirurgickem ambulancii nech mi aspon rontgen spravia ci nemam plne brucho vody alebo co
@lija22 ja som po opke skoro vôbec nemala bolesti len pri vstavani z postele som cítila brucho inak v pohode. Už na druhý deň som v pohode chodila. Chvalabohu som mala ľahký priebeh a bolesti skoro žiadne. Držím palce nech si čoskoro ok. No fuha že bypas. To už je iný zásah do tela. Na SR sa to nerobí tak nechápem že ti to spravili a ešte bez tvojho vedomia 😯

@liza70 mne neporadil doktor nikoho keďže ma operovali V BB ale bývam pri BA takže vyšetrenia som si vybavovala v BA sama. O mne to vedia len najbližší príbuzní a pár veľmi blízkych priateľov. V práci ani v meste nikto nevie. Keď sa ma ako som schudla tak im poviem zdravá pravidelná strava a cvičenie robia zázraky 😂😂😂