Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@lija22 je ti dnes lepsi
@desire1971 ano 🙂 ale bola som na vysetreniach u nas v ziline a vsetko je ok, akurat mi objavili dva zlcnikove kamene tak aby som sa nenudila 🙂
@lija22 takze ta o chvilu caka dalsia opka ?
@liza70 dakujem zlati. Klud ja som, zda sa vynimka. Citala som ceske fora a skutocne 90% pacientov nema zuadne potiaze. Iste brucho boli mozno dva tri dni ale rozhodne sa to da prezit.
Co sa tyka toho, ze mi spravili iny zakrok. Vyhnes sa tomu lahko, pred operaciou povies, ze v pripade potiazi si neprajes iny zakrok ale ukoncenie operacie.
@desire1971 je to celkom sranda, lebo zlcnik som mala ako vyhovorku ak by sa dakto pytal co som tak pochudla. Mala som s nim velke problemy po tehotenstve, ale uz je dlho klud a chcem s nim ist spolocnou cestou co najdlhsie 🙂 takze nejdem to riesit
Zemy ja som vcera pozerala jednu relaciu kde ukazovali priebeh opracie sleeve....no moje nervy....chlapil mal cez 200 kg .... brrrr
@liza70 ten wobenzym si nastuduj predtým ako kúpiš lebo tam sa berie väčšie množstvo liekov naraz a zapíja sa to 2 až 3 dcl vody a to do žalúdka po sleevke nedáš. Po sleevke všeobecne sa zo začiatku nemôžeš brať lieky. Aj od bolesti nám predpisali algifen kvapky. Aby si nevyhodila za tie lieky prachy a budu ti nanič. Sú drahé. Ja som to tiež študovala pred opkou.
@liza70 mysli pozitívne. My sme sa s jednou kočkou čo ju operovali deň po mne tak tešili na opku, že sme boli psychicky úplne nabudené 😀 sme boli každý týždeň v telefonickom kontakte a sme sa hecovali. Aj v nemocnici nás volali veselá dvojka sme sa stále smiali, dokonca aj po opke sme sa držali za brucho a smiali sa.
Ahojte dievcata, som rok a pol po OP. Tie co to caka - drzim palce. Vsetko bude dobre, priam az fantasticke. Tie co to maju za sebou - presne viem ako sa citite a uzivate si kazdy zhodeny kilogram. @sisasls este sem chodis? Ako sa mas?
@sisacik001 veru užívame si každý zhodený kg a hlavne konečne nakupujem s radosťou oblečenie. Som po opke 8 mesiacov a 28 kíl dolu. Ty si koľko zatiaľ schudla?
@jelly265 kedze mne sa po roku chudnutie zastavilo, nastupil tvrdy trening a este som sla coto dole. Ale ja papam vsetko, aj sladke. Som presne rok a 5 mesiacov po OP a stratila som fantastickych 79,5 kg.
@sisacik001 ahoj, ak to nie je tajomstvo, akú si mala váhu pred opkou? Možno si to niekde písala, len nechce sa mi to čítať. Ďakujem 😉
@denulka028 nepisala som to tu....162,5
@sisacik001 gratulujem k zhodenym kileckam, perfektne 👍
Babule môžem sa opytat koľko to stojí. Predsa len na materskej človek obracia každe euro dva krát.
Ahojte mame tu niekoho aj po bypasse?

@jelly265 boze to musel byt uzasny pocit neumierat od bolesti waaw gratulirn 🙂
vies bola som na stole, otvorena, mozno uz sleeve rozrobene a nechceli ma uz nechat tak. takto mi povedali