Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@sisacik001 super, tak to gratulujem 😉 nový život začal... 🙂
@denulka028 tak veru zacal, este to chce kozmeticke upravy, nakolko mam cca 10 kg nadbytocnej koze a bude to super.
@sisacik001 že wauuu, úžasne si schudla a ako si na tom s kožou?
@sisacik001 teraz čítam že koža visí. Opku brucha vraj po 2 rokoch preplatia, ale nie som si istá.
Ahojte baby,tak sa aj ja k vam pridám🙂 som tu nova a 14.9. Ma čaká op 🙂
Ahojte dnes som bola v BB uzasny pan doktor Kokorak prisla som iba s kartou a kartickou poistenca cakaju ma vysetrenia a urci mi termin operacie.odstranenie koze po schudnuti si hradime sami pytala som sa na to stoji to okolo 1000 eur pan doktor mi vravel uz sa neviem dockat kedy to podstupim.
Len sa chcem spytat kolko trvalo ked uz ste mali vsetky vysetrenia kym vam dali termin?
@kajustek2007 prosim Ta musela si mat aj vymenny listok ked si tam isla? A mala si dohodnuty termin s panom doktorom?
@kajustek2007 keď som odniesla výsledky tak som dostala termín opky o 3 mesiace.
@ivanakp termin mi vybavila kamaratka co isla po roku na kontrolu a netrebalo listok.
@jelly265 super pisem ti spravu.
@kajustek2007 odo mňa ho síce pýtali ale šla som tam na vlastnú päsť a vzali ma aj bez lístka😉 doktor Kokorák je super, kiež by boli všetci lekári takí.
@jelly265 presne kus uzasneho cloveka.

@liza70 a kde ta budu operovat? Ked citam ze platis za operatera 200e...? Drzim ti palce a neboj nic vsetko bude dobre. A hlavne ked zleze prvych 10kil co bude sup sup ;: