Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@kajustek2007 mne žiadne sliny nebrali takže neviem. Len krv mi vzala endokrinoligicka a sono štítnej žľazy mi robila.
Žienky ktorá bola v BB?
Viete mi odporučiť niekoho? Popr číslo aby som sa mohla objedná na prvú konzultáciu? 😊
@fredy39 spolu s @desire1971, @tiagospliter, @domka94 a @lussilla23 môžme doktora Kokoráka len a len vrelo odporučiť že dievčatá 👍
Uz sa neviem dockat vo stvrtok sa idem dat objednat so vsetkymi vysetreniami ku nemu mam ich o.k som rada som zvedava kedy mi da termin ci to bude do vianoc.
Ďakujem 😊
@kajustek2007 podla mna ano 🙂
@tiagospliter dufam.

Baby moja vaha je dnes 96,05kg som po operacii pol roka a mam dolu 32kg strasne som sa potesila lebo mi to trosku zasa stalo a teraz ze buuum bac a zas je to menej super tie ktore estelen idete drzim vam palce a samozreeeejme ze nikdy to nebudete lutovat uvidite
@mirka171 waw, gratuliren 🙂
@mirka171 ako sa stravuješ,aj cvičíš?čomu sa vyhybaš ?urobila som na Teba Hrrr,viem...
@zdenkakarolina stravujem sa, normalne jem vsetko len tedato malicko a vecer sa snazim jest zdravsie pijen len cistu vodu a zatial necvicim vobec vyhybam sa samozrejme sladkemu, chipsom bublinkam ... ale ked dostanem na nieco chut tak si trochu daaam ;)
Ahojte baby takze uz aj ja som objednana na prvu konzultaciu 😊 Veeeelmi sa tesim ale trosku som z toho nervozna ze ako to dopadne...ale verim ze dobre 🤗😀
Mam na vas otazocku ze co vam vas obvodny dr. Napisal na vymenny listok pred konzultaciou?
@shimsa ja som bola 3 tyzdne dozadu u doktora Kokoraka s kartou a vymennym listkom on ma poposielal endokrinologia,sono brucha,psychologicka,gastro,a diabetologicke vsade som musela mat vymenne listky.zajtra sa idem objednat k doktorovi Kokorakovi so vsetkymi papiermi z vysetreni ktore mam o.k tak by mi mal dat uz termin operacie.
@shimsa ja som tam mala sleeve resekcia zaludka 🙂
Tak uz mam termin k doktorovi Kokorakovi s papiermi z vysetreni a da mi termin operacie.Neviem sa dockat 19.10 idem k nemu sa dohodnut.
@kajustek2007 ty sa na neho nejak veeeeeelmi tesis :D :D :D
Ja som sa dnes snažila dovolať ale zbytočne 😔 linka obsadená stále 😔 skúsim to o týždeň
@tiagospliter ty si sa netesila ked si mala ist na operaciu jasne ze sa tesim ze mi to pomoze.
@fredy39 ja som sa dovolala na stvrty krat a to som uz od 6.30 volala.
,,,tak ja som mala asi šťastie dievčatá 🙂
@lodeon ty si uz po operacii?
@kajustek2007 Nie, tiež sa idem objednať na operáciu.
@lodeon a uz mas vysledky z vysetreni hotove ci prvy krat na konzultaciu.
@kajustek2007
@tiagospliter dakujem za radu 🙂 mne tam dr. napisala ze prosim o chir.vys. a konzultaciu ohladne chir.zakroku v GITe. Dufam ze im to tak bude stacit.

@kajustek2007 mne ziadne sliny nikto nebral, hlavne sa neboj a neries dopredu, psychologicka bola total v pohode, videla, ze somo tom 100% presvedcena, ze to chcem a mam sa jej prist ukazat, ked budem prutik :D