icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

kajustek2007
19. okt 2017

@fredy39 To je super prajem ti to.Ja uz tiez cakam na to sa neviem dockat.Vsade sa velmi dlho caka na vysetrenia no ja som to spiskala do 3 tyzdnov.Ides po vysetreniach?

fredy39
19. okt 2017

Áno 😊 idem sa čím skôr všade objednať aby som to mala rýchlo za sebou lebo nechcem ísť na operáciu v lete 😝

ivanakp
20. okt 2017

@kajustek2007 ahoj a to uz mas vsetky vysetrenia a mas termin alebo este len ides po vysetreniach?

kajustek2007
20. okt 2017

@ivanakp ahoj uz mam termin operacie.20.februar.

shimsa
24. okt 2017

Ahojte dievcata po dlhsej odmlke sa opat hlasim a zdravim vas 😊 😀
@kajustek2007 gratulujem k datumu operacie 🤗 a dakujem za radu ohladne endokrinologie.

@fredy39 tak isto gratulujem v tvojom pokroku 😊 k vysnivanej operacii. Este pred casom si sa pytala na moje bmi...nuz je to okolo 40 tusim i viac 😯

Ja sa momentalne nachadzam v stadiu objednavania na vysetrenia: na diabetologiu, sono a hadicu 😉
Mimochodom mam z nej panicku hrozu 😲 uz mam termin, v podstate aj na endokrinologiu ale to este len na odbery a tam sa teda nacakam 😕 najvacsi problem mam najst psychologicku 😕 a ked tuto pereput uspesne absolvujem-zvladnem pojdem si aj ja dohodnut ten magicky datum 🤗😊😀 aj ked momentalne mam pred sebou este nejaje zmeny v osobnom zivote a bojim sa aby neboli prekazkou v op ale koniec koncov verim ze vsetko dobre dopadne 😉😀 Tot vse 😊😀

kajustek2007
24. okt 2017

@shimsa moja ked spominas hadicu tak ja mam uzasneho gastroenterologa ktory to robi cez nos co som si dala lebo cez usta u mna nemozne to bola prechadzka ruzovou zahradou.sice 10 eur no stalo to za to.Psychologicku som mala behom tyzdna co bolo super.Do mesiaca som mala vsetky vysetrenia co doktor nechapal.Ale tak teta mi robi na endokrinologii co bolo plus inak by som cakala pol roka.drzim palce nech vybavis co najskor.

kajustek2007
24. okt 2017

@tiagospliter
@mirka171 baby a co sa tyka tych pancuch proti tromboze dostat aj na pevne nohy take ci len obvazy.lebo kazali mi priniest so sebou.

tiagospliter
25. okt 2017

@kajustek2007 mne ich dali v nemocnici, nic som si nenosila, tiez som mala riadne nohy a nasli sa aj pre mna, nic sa neboj, oni si to niekedy zlahcuju, ale najde sa vsetko, mne ich dokonca vymienali, lebo som ich ledva navliekla a rezali ma....straaaasne sa cudovala sestricka, ze su mi male, tak som jej povedala, ze keby som mala 50 kil nejdem na sleevku, potom uz bola ticho : D :D :D

mirka171
25. okt 2017

@kajustek2007 fuha mne ich dali tiez v nemocnici pozrela si ma ze aku velkost a dala mi ich tam...tak to ti neporadim...

fredy39
25. okt 2017

@shimsa ja som u psycho bola objednaná hneď 😂😂 s tým žiadny problém .. Problém mám s gastrom a endokrinológiou..
Dúfam že výsledky budeme mať rýchlo za sebou 😊
Najhoršie je to čakanie na vyšetrenia 😂 ja ešte robím dlhý krátky týždeň takže musia premna hľadať aj vhodné termíny

jelly265
25. okt 2017

@kajustek2007 aj mne dali v BB pančuchy a keď mali na moje stĺpy tak budú mať určite aj pre Teba. Lebo ja som teda mala nohy a stĺpy verejného osvetlenia 😂😂😂 Síce som ich ledva navliekla ale dala som to.

fredy39
26. okt 2017

Babenky mám otázku 😊
Posledné vyšetrenie gastro mám 11.12.
Myslíte že sa môžem objednať už najbližšiu dobu do BB?
Aby mi dali termín ešte do Vianoc alebo je to risk, žeby má mohli ešte niekde doktori poslať a podobne?
Môj obvodný už dopredu mi urobil základné vyšetrenia ktoré môžu požadovať na endo a podobne aby som to mala už z krku a nemusela toľko čakať 😊

kajustek2007
26. okt 2017

@fredy39 no moja termin do vianoc myslis operaciu ak ano to isto nie ja som bola teraz z vysetreniami 19.10 a termin operacie mam 20.2.2018.su tam aj vianoce.takze skor ten marec april.

lulik1973
27. okt 2017

Ahojte baby, ja som mala termin pol roka dopredu. Kedze som bola na konzultacii u Vladovica, on to robi opacne. Da termin aj so zoznamom vysetreni, a uz som len prisla do nemocnice na opku. Takze som nemala ziadne vysetrenie starsie ako mesiac. Aj mne dali pancuchy tam aj ked nieco kecali, ze som mala priniest. Oni tam maju rozne velkosti. Aj ja mam silbe nohy, a este aj poriadne opuchnutu, a 3xl mi boli dost volne.

fredy39
27. okt 2017

@kajustek2007 nie myslela som termín na vyšetrenie s výsledkami pred operáciu 😊 tak ako si ty bola toho 19teho 😊
Len mam neskutočny problém s endokrinológiou.. Neviem sa nikde objednať 😔

kajustek2007
27. okt 2017

@fredy39 no to ti verim mne robi moja teta na endokrinologii v Bystrici takze ma brala hned inak uz objedbavaju na jun 2018 prosim ta.

kajustek2007
27. okt 2017

Dievcence a cim ste si potierali kozu po operacii aby bola pevnejsia?

lulik1973
28. okt 2017

V nemocnici mi, ale myslim, ze aj ostatnym dievcatam poradila sanitarka, ze sa mame natierat obycajnym detskym olejom. Ze mali pacienta co mal 170kg, a vdaka tomu oleju mu ziadna koza neovisala. Ja som si kupila ten obycajny olejcek v malej sklenenej flasticke, a este taky vacsi od NIVEA. Vzdy po sprche sa natrem ako babätko.

fredy39
28. okt 2017

@kajustek2007 ja som už skúsila celý okres aj vedľa 4 a nikde som nepochodila tak dúfam že cez týždeň už niečo vybavím aj keby som platiť mala lebo už sa chcem objednať do tej banskej 😂

lodeon
28. okt 2017

@fredy39 Píšem Ti do správy.

jelly265
29. okt 2017

@fredy39 ja keď som sa objednávala na endokrinoligiu hneď som povedala sestričke že si to zaplatím v hotovosti a dali mi termín za 2 týždne. Platila som 30 eur. Inak mi všade dávali termín po pol roku alebo ešte neskôr.

fredy39
29. okt 2017

@jelly265 odomna ani peniaze nechcú 😂 a všade vysvetľujem že mi len treba "predoperacne" 😂 že sa nejdem dlhodobo liečiť

ivanakp
29. okt 2017

Baby prosim vas co mam povedat ked budem volat do tej Banskej? Ze sa chcem objednat na konzultaciu? Alebo co? A konzultaciu coho? 😂 uz som tam chcela davno volat len neviem co mam povedat. Dakujem 😉

kajustek2007
29. okt 2017

@ivanakp no rada by som ti poradila no neviem lebo ja som sa zviezla s kolegynou ktora isla po roku na kontrolu a objednala aj mna ale myslim ze ked zavolas kludne povedz ze by si sa chcela objednat na konzultaciu ohladom sleeve zaludka volaj vo stvrtok rano doktor Kokorak telefon ak treba ti dam.😉

fredy39
29. okt 2017

@ivanakp iba klasický že sa chceš objednať na prvú konzultáciu na zmenšenie žalúdka 😊
Sestričky boli vždy zlaté keď som volala takže není sa čoho báť 😊
Volať určite ráno je najlepšie 😊

fredy39
29. okt 2017

@ivanakp a netreba iba štvrtok volať.. Ja som nemala problém ani iný deň sa dovolať ale som povedala ze chcem ísť ku doktorovi kokorakovi a sestrička hneď že štvrtok vtedy a vtedy 😊

fredy39
30. okt 2017

@ivanakp dnes som tam volala tak sa objednáva do 8 a po 14 už iba 😊
Asi toho mali veľa 😂

juliet86
30. okt 2017

Babule mozem sa vas spytat... vsetkym vam velmi drzim palce na ceste za zdravim.... ja sama riesim nejake veci... chcem sa vas spytat, viete ze co bol u vas hlacny problem alebo viacero faktorov co sposobilo ze ste isli s vahou tam kam ste mechceli? Je nieco co by ste uz teraz vedeli poradit sebe samej pred x rokmi??? Viete ako to myslim.. ci uz fyzicke ci psychicke. Vopred dakujem za rady

monipa767
30. okt 2017

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, či niekto absolvoval túto operáciu pretože kôli vahe mal problém otehotniet? Potom sa to pripadne podarilo, nepodarilo? A zaujíma ma ci ste po operacii dostali nejaky nutricny rozpis jedal, aby pri chudnuti telo nedostalo sok a neznicilo si celkove zasoby vitamínov a vladalo dalej vykonne existovať. Ďakujem za odpovede 🙂 Drzim palce.

shimsa
31. okt 2017

@monipa767 ahoj ked som bola ja na prvej konzultacii tak ma to tiez zaujimalo nakolko mam syndrom polycyst.ovarii a samozrejme obezitu co vlastne jedno s druhym suvisi. pan doktor sa vyjadril ze nejakej pani/slecne sa podarilo vdaka op otehotniet takze ano pomaha to aj v tomto pripade ale taktiez povedal ze otehotniet sa odporuca az rok po op.