Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
dobry den tiez rozmyslam nad touto operaciou len stale uvažujem ako musi telo vypadat po schudnuti tolkych kil iste je koža ovisnuta a prsia tiež viete mi napisat vase skusenosti ktore ste uz schudli? dakujem Diana
@erikasadek ahoj a ako vypada telo po schudnuti je ovisnute? lebo mne lekar hovoril ze po tejto operacii skor kazda zena potrebuje plastku na odstranenie previsnutej koži
@didi19750 radsej to ako byt tucna koza sa odstranit da prsia spravit tiez a zalezi od pokozky su ludia co im ziadna koza neostala.Za tie zhodene kila mi to stoji.
@kajustek2007 len som sa pytala ci to nie je velmi hnusne lebo videla som velmi hnusne pripady ked po scudnuti ostala hnusna ovisnuta koza a baby nemali na plastiku prsnikov alebo odstranenie previsnutej kozi na bruchu hlavne
@didi19750 ja viem je to drahe mne doktor Kokorak povedal ze brucho tisicka ale tak treba sa aj hybat urcite nie len cakat kila idu dole ale aj makat a da sa to.
Ahojte baby, prosim neviete mi povedat kto odpoveda na spravy na fb stranke Trnavy? Dakujem
@kajustek2007 moja kamoska je uz po plastike brucha a hradila jej to poistovna 😄
@ivanakp to fakt tomu nechapem to je jedina asi potom...
@mirka171 @kujustek2007 áno plastiku brucha prepláca poisťovňa .
@martinaskubak ja som pocula ze nicze vsetko si musis zaplatit sama...a iba brucho? A v plnej vyske?
@martinaskubak a to je ako mozne kde sa da na to opytat?lebo je to plastika nie zdravotny dovod.
@kajustek2007 ak si bola na operácii žalúdku tak sa to dá . Máš na vyber buď horné bruško alebo spodné
@mirka171 áno v plnej výške po operácii
@martinaskubak tak to je pecka a nevies aky je postup.ja idem este len teraz na opku no potom by som to riesila
@kajustek2007 to ti povedia isto keď sa na to opýtaš . A kam ideš na opku ?
@martinaskubak do BB mala som ist 19.2 no o tyzden ma prelozili tak 26.2
@martinaskubak lebo ja ked som sa pytala na to doktora mi povedal ze to sa plati to je kozmeticka uprava uz ze nejaku tisicku.By mi povedal ze hradi poistovna
@martinaskubak ja som sa tiež pýtala lekára a aj viaceré kočky a všetkým nám povedali že to poisťovňa už neprepláca.
@jelly265 tak neviem . Známa schudla a minuly rok jej to spravili cez poisťovňu .
Ahojte babulky. Prosim ste tu aj take, ktore ste absolvovali opku a vlastne cely zivot ste mali problem s vahou? Podarilo sa Vam aj tak rapidne schudnut? Tolko uz premyslam ze ma napadaju iba same otazky ci to vobec stoji za to.
@kajustek2007 ja lyzujm intenzivne turistikujem a aj horolezectvo robim nepreziram sa hybem sa vkuse a aj tak sa neviem zbavit kg
@claudibaby ja som bola od druhého stupňa základnej školy ako guľa. Teraz mám po roku od opky dolu 35 kíl. A pevne verím že ešte za druhý rok chudnutia dám dolu 20 kíl 😉
@martinaskubak možno to robili predtým tiež som počula ale už to nerobia. Alebo mala okrem previsu diastazu a pruh čo je chirurgická indikácia a vtedy je opka na poisťovňu. Naposledy som sa pýtala lekára v decembri a povedal že len keď si to zaplatím sama. Brucho sa mi chvalabohu pekne sťahuje. A v posilke už makám na rukách a nohách aby spevneli tak dúfam žiadnu plastiku nebudem potrebovať. Kamoška je 2 a pol roka po opke a nepotrebuje žiadnu opku a to dala dolu zo 135 na 65 kíl.
@didi19750 tak ale potom nieco nebudes mat v poriadku ked vobec nechudnes mozes mat aj hormony stitnej zlazy naprd.