Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@ivanakp idem na sleevku 25.2 tak sa na to opytam som zvedava.
Baby ja si myslim, ze vsetko je iba o postoji nemocnice a konkretneho lekara. Zacala som sa vo vsetkom vrtat kedze som ina poistovna ako vszp a neviem co dalej s opkou. Tak som zacala vypisovat do vsetkych poistovni a vzdy pride inaksia odpoved. Dnes napr prisla od VSZP ze z bariatrie preplacaju iba gastricku bandaz a to iba v pripade indikovanej operacie a ich schvalenia vopred. Tak potom neviem preco Vam preplatili resekcie zaludkov. Tak isto to bude asi aj s plastikou atd... Cele je to zaujimave. Tolko moj postreh ☹
Taaaak a je to potvrdene, specatene , cierne na bielom 20.8. Idem na to 🤗😊🙈🖒
Info pre tie babulky ktore sa este len chystaju objednat do BB terminy op davaju uz az na august a aj to podla toho kedy bude pan dr. dovolenkovat.
@shimsa fuha riadna cakacia doba kedysi sa cakalo max 2 mesiace teraz pol roka a este ked prelozia.Mna o tyzden prelozili.mala som ist 19.februara a volali mi ze o tyzden neskor 26.2.este 3 tyzdne.
Ahojte babulky, prosim ste tu vobec take, ktore ste absolvovali opku v BA? Prosim, prosim, vedeli by ste sa mi ozvat do IP ak tu vobec ste take? Dakujem krasne.
@kajustek2007 veru riadna doba 😕 ale co spravim....uz sa ale neviem dockat 🤗 dufam ze to rychlo ubehne a ze ma nebude musiet preobjednat kvoli dovolenke az na september alebo este neskor.
Tebe sa to uz pomalicky blizi😊 drzim ti velmi palce✊ dufam ze das potom o sebe vediet a napises ze co a ako.
@shimsa urcite dam vediet uz som nervozna.
@kajustek2007 ahoj😊 prosim ta ako si na tom s pancuchami? Mne ich dali teraz ako som sa bola objednat - ale len tak od oka 😕 este som sa sestricky pytala ze ci mi isto budu dobre....a ona ze urcite ano! Pridem domov, skusam a pancuchy male😕😤 A co teraz?! mam si kupovat vacsie za svoje peniazky ci pytat od nich nove?
@shimsa ahoj mne povedali baby co maju opku za sebou ze mi daju tam.takze sa spolieham.kupim si aspon 4 obvazy elasticke.A to ti dali v Bystrici lebo mne nic.
@kajustek2007 ano v Bystrici ale ako som uz pisala vyssie su mi male 😕 sestricka mi ich podala od dveri, samozrejme bez nejakeho zmerania ci aspon urcenia velkosti od oka. Proste len tak😕 asi prve co chytila do ruky...
@shimsa pekne a mne nic to ako nechapem ako davaju.
@shimsa mne ich dala sestrička až pri príjme. Dala mi tie najväčšie a obliekla som ich hoci som ich mala narvane. Ale o to ide mať nohy pevne stiahnuté. Pred opkou som mala obvod stehna 86cm takže keď som ich natiahla ja tak ich natiahnes aj ty. Vezmi si sebou tie čo ti dala sestrička a pri príjme keď ti budú dávať tie sexi modré papierové nohavičky ti ich vymení.
@jelly265 mne ich dali ked som sa bola objednat. Tiez mam podobny obvod stehna ako ty a dali mi xxl. Viem ze ide o to aby boli nohy stiahnute ale uz len pri natahovani na lytko ma to strasne bolelo a ja tej bolesti ozaj znesiem...ale toto sa nedalo a neviem si predstavit co by to bolo na stehne 😕 Snad mi teda daju druhe, ked pridem uz na op.
@erikasadek BMI musí byť 40 a viac. ak sú zdravotné komplikácie (vysoký tlak, cukrovka) tak robia aj s nižším BMI.
Babule ahojte, plastika brucha zadarmo sa urobi tak ze mate nejaku indikaciu napr od dermatologa ze mate tu pokozku zaparenu zapalenu atd prip psych. indikacia ... aspon podla toho co viem ja. 🙂
Vcera som konecne absolvovala psychologicku a pustila ma na OP dnes som volala kvoli termine a teda 26.2. T.j v pondelok ma budu robit. 🙂 idem do Trnavy vidim sa tam s niektorou z vas? Drzte palce potom sa ozvem 🙂 pa
Tak babule aj ja nastupujem do BB v nedelu 25.2 a v pondelok 26.2 ma idu robit.
@kajustek2007 myslim na teba a drzim palce ✊
@kajustek2007 drz sa a daj nám vediet ako ti je ;)
@kajustek2007 neboj bude dobre hlavne mysli nato aka kocka budes o par mesiacov ;)
drzim palceeee....
@ewusha super držím palce . A kedy si bola na konzultácii ?

@ivanakp a kde bola?