Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@kajustek2007 Budeme cakat a drzat ti palce😊 Urcite vsetko dobre dopadne 😊
Zdravim Vas dievcence, stale sa tu spomina nejaka konzultacia, aky je vlastne postup? Ako sa dopracovat k tejto operacii? Dakujem pekne za kazdu odpoved....
@radulienka2 Ahoj, na konzultaciu musis ist, aby urcili, ci si vobec vhodny typ na opku. Na tu sa prihlasis telefonicky a dohodnes si termin. Tam to posudia a ak ano, daju Ti zoznam vysetreni, podla ich vysledku Ta bud odporucia na opku, alebo nie. Ak ano, na druhej konzultacii Ti daju termin, Takto to funguje v BB 🙂
@tiagospliter dakujem pekne za odpoved a na tu konzultaciu sa musim kam prihlasit prosim?
@radulienka2 podla toho, kam chces ist na operaciu
Ahojte tak prídávam sa k Vám moja váha je 174 kg už mám prvé vyšetrenie za sebou v bb a som vhodná kandidátka na sleeve opráciu žalúdka dostala som zoznam vyšetrení ktoré musim mať urobené ..dve už sú za mnou s výbornými výsledkami najvätčšie obavi mam gastra no hádam to nejako dám
Ahojte baby, tak uz som po .. zajtra idem domov. Nechcem vas odradit ale pre mna dva dni po operacii boli asi najhorsie dni mojho zivota ale zrejme mam len blby prah bolesti a som moc fajnovka 🙂 v kazdom pripade prezila som dnes som dokonca mala na obed vyvar zjedla som asi 5 lyzic 🙂 a zajtra si uz dam actimel a budem na tekutej strave dva tyzdne. Ozvem sa ako to ide 🙂 hladna nejak extra nie som len mi tu je uz dlho.. pozdravujem vas 🙂
@eliz188 ako sa ti so 174kg podarilo otehotnieť?
Ahojte 😃 viete mi poradiť kde je najlepšie sa objednať na
operáciu? Banská Bystrica, Trnava alebo Bratislava? Alebo ju robia aj niekde inde?
@vera242 Ahoj, najlepsia je urcite BB no davaju terminy az na leto, potom Trnava. Tieto dve vsak beru iba zo VSZP. Ja pojdem do BA, ale iba kvoli tomu, ze mam Doveru.
@claudibaby a nevies nahodou kam by ma zobrali s poistovnou union prosim ta? Dakujem....tuto poistovnu tu nikto nespomina 😁
@radulienka2 tak to veru neviem, ale myslim ze pri Unione treba poziadat o vynimku a cakat a odvolavat sa. Teda asi tak som to dakde zapocula.
@radulienka2 jedna kočka ide s Union do BB, poisťovňa jej to schválila tak ju vzali.
@ewusha som rada že to máš už za sebou a uvidíš doma bude už len lepšie, čo sa týka toho prahu bolesti máš asi pravdu lebo mne nebolo skoro nič. Dokonca som sa sestričky pýtala či ma operovali keďže ma nič nebolelo keď som sa zobudila na JISke. Prajem rýchle zotavenie a rýchlo ubúdajúce kilá ktoré ti vynahradia tie dva zlé dni. Ja som po opke už vyše roka a bolo to najlepšie rozhodnutie môjho života. Išla by som znovu. Ľutujem jediné že som o tom nevedela skôr.
@claudibaby Ďakujem, ja mám VŠZP a dnes mi dali v B.B. termín ale až 27.8. Myslíte si že by som mohla dostať skorší termín v Trnave? Nemáte s tým niekto skúsenosť?
Mne doktor diabetolog povedal ze v Trnave davaju termin do mesiaca.
@vera242 myslim, ze v Trnave by bol skorsi termin.
Ma tu niekto kontakt priamo do TT, kde sa mozem objednat na konzultaciu?
Tak uz aj ja som stastne doma po opke prve dva dni boli hrozne ale uz sa to lepsi a ja sa tesim ako moje kila pojdu dole.😊
@vera242 - v TT dostaneš určite skorší termín, @jelly265 ďakujem.. neviem či to je ok ale cíim taký akoby psychický hlad.. že fyzicky hladná nie som ale hrozne by som si niečo dala. Je to OK? + Stále ma bolí keď mi vojde tekutina do žalúdka škrkoce mi v ňom a skoro po každom glgu si musím odgrgnúť. Prejde to?? Ďakujem za odpovede 🙂
@ewusha ahoj, ja som sa pit ucila dlho a ano dlho to bolo aj neprijemne, ked som si dala viac, sialene to bolelo. V zaludku piska, grga, strkoce, ano je to v pohode. Aj ten pocit hladu som mavala, bude to ok, neboj, ja som sa nevedela dockat, kym prejdem na kasovitu stravu🙂 Drzim palce !
@tiagospliter tak teraz ani nevieš ako si ma potešila. Ja sa neviem dočkať zemiakového pyré :D
@ewusha zemiakove pyre bola proste uuuuuplna basta a nastruhaj si na to malinko ostiepku, budes krochkat blahom 🙂
@tiagospliter :D dakujem za tip vyskusam :D este ma zaujima v nemocnici mi vraveli ze potom budem moct jest 320gramov akoze v ramci jedneho jedla. Pride mi to asi aj vela ci nie? Ako si to riesila ty?
@ewusha 320 g v ramci jedneho jedla, sotva :D To zjes za den 🙂
@didi19750 ahoj aj ja som to chcela všetko naraz ale to nejde všade sú strašne dlhé čakačky najhoršie je to na endokrinologii tam mi dali termin až v augste ale tak skúsim sa objednat inde gastro ma čaká budúci týždeň bojim sa ale hovorím si všetci prežili aj ty prežiješ🙂 dnes som absolvovala sono brucha včetko ok len mám žlčníkové kamene a to vraj môžu rovno vybrať pri oprácii žalúdka dôležité je aby boli dobre výsledky z gastra a aby ma mohli dať do CA 🙂

Tak dievcence odchadzam smer BB po navrate s opky sa ozvem.