icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

eliz188
5. mar 2018

@zuzanka.zuzu popravde netuším ale MIRKA som mala pri váhe 136 kg a Mišku pri váhe 168kg všedtci mi tvridili že mať deti nikdy nebudem a dokonca som mávala MS len cca tri krát do roka. obe tehotenstvá boli ok aj ked ma samozrejme doktori stále strašili a obe deti sú zdravučké

vera242
6. mar 2018

Baby viete mi napísať kontakt do Trnavy kde by som sa mohla informovať? Ďakujem

claudibaby
6. mar 2018

@vera242 Paci sa. Kazdy stvrtok robia konzultacie. 033/5938817

vera242
6. mar 2018

@claudibaby ďakujem krásne😘 a volať sa môže tiež len vo štvrtok?

claudibaby
6. mar 2018

@vera242 Hmm tak to teda netusim. Skus zavolat na to cislo a urcite ti poradia. Inak maju aj fb stranku a tam tiez odpisuju.

eliz188
Autor odpoveď zmazal
eliz188
6. mar 2018

@claudibaby ahoj čítala som že koli operácii chceš ist do ba koli tomu že máš doveru nečítala som celú koverzáciu tak neviem či vieš že v bb už normálne dôveru operujú tiež mám dvôveru a zatiaľ nebol žiaden problem prave si robím predoperačné vyšetrenia a potom šup po termín

eliz188
6. mar 2018

Dievčatá a ktorá to už máte za sebou ako to prebieha? nech viem čo ma čaká dakujem

claudibaby
6. mar 2018

@eliz188 Ahoj, to vazne? No ja som skusala TT a tam ma odmietli a baby mi pisali, ze BB neoperuju doveru a tak som to vzdala. Ja som s doverou plne spokojna a robim si predoperacne vysetrenia, mam vsak problem sa vobec niekam dostat. Odkial mas prosim take info ze v BB beru aj doveru?

vera242
6. mar 2018

@claudibaby ako sa volá stránka prosím Ťa?

claudibaby
6. mar 2018

@vera242 Obezita FN Trnava

eliz188
7. mar 2018

@claudibaby mňa tam budú operovať práve si robím všetky predoperačné vyšetrenia a tiež mám dvôveru rovno som sa spýtala či to nebude problém a doktor povedal že nie že už sa to robí ako ktorý kolvek iný zákrok a s dvôverou už majú podpísanú dohodu ja som bola konkretne u pána doktora Kokoráka

zuzana3937
7. mar 2018

Ahojte. Môžem sa Vás.opýtať ako ste na tom teraz odstupom času po tej operácii. Chcem ju podstúpiť v BB. Len mam strach. Aké vyšetrenia sa musia podstúpiť pred operáciou. A preplaca to poisťovňa. Ďakujem

vera242
7. mar 2018

Baby, ktorá ste boli na operácii v Trnave?

tiagospliter
7. mar 2018

@zuzana3937 Ahoj, som 11 mesiacov od opky v bb a dole mam 56 kg 🙂 Nemaj starch, nie je z coho 🙂 Vysetrenia v bb su: endokrinologia, sono zaludka, gastro, diabetologia, psychologicka. Zoznam Ti daju na konzultacii 🙂

ewusha
7. mar 2018

@tiagospliter áno pomýlila som sa :D 130 gramov tiež sa mi to nezdalo :D @vera242 ja som bola operovaná v Trnave 🙂

zuzana3937
7. mar 2018

@tiagospliter Ahoj. Ďakujem... A tie vyšetrenia musím absolvovať v BB.? Ja som od Myjavy.

vera242
Autor odpoveď zmazal
ivanakp
7. mar 2018

Baby ja si idem zajtra pre termin na opku. Uz mam vsetky vysetrenia za sebou. Tak som zvedava. Dufam, ze to nebude az na Vianoce 😊

kajustek2007
7. mar 2018

@ivanakp No kedze davali uz davnejsie august ratam oktober-november drzim palce

vera242
7. mar 2018

@ivanakp nemáš to bližšie do Trnavy?

ivanakp
8. mar 2018

@vera242 ja som z Trnavy ale nechcem sem ist. Mam zle skusenosti s trnavskou nemocnicou. Radsej si pockam.

tiagospliter
8. mar 2018

@zuzana3937 nie, hocikde 🙂

ivanakp
8. mar 2018

Tak v BB davaju termin na oktober. Ja idem 3.10.

vera242
8. mar 2018

@ewusha písala som Ti správu😘

tiagospliter
8. mar 2018

@ivanakp fu, to je celkom sila, ved operuju traja, to maju toho tolko?

claudibaby
8. mar 2018

@tiagospliter no rozbehlo sa to a bohuzial su limity od poistovni cize mozu iba urcity pocet pacientok odoperovat za mesiac.

tiagospliter
9. mar 2018

@claudibaby to je Pravda, poistovna zase Tolko toho do mesiaca neschvali :( tak vam drzim kazdej palce, nech vam ten cas do opky rychlejsie uteka 🙂

claudibaby
9. mar 2018

Ahojte, tak uz aj ja sa k Vam pripajam. Dnes som si bola pre termin opky a ten je 29.03. Uz sa neviem dockat 😉

ivanakp
9. mar 2018

@claudibaby ahoj. A kam ides na opku? Do TT?