Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Dievčatá.... Neviem ako ostatné.... Ja som mala 126kg, ked som sla na opku, schudla som na 99...ani za.... Nižšie... A 2a pol roka po opke som pribrala 9 kg. Vaha mi stoji uz asi 6 mes. Štítna zlaza zacala haprovat, beriem hormóny, vlasy mu vypadli... Mam asi tretinu pôvodnych vlasov.... Zaludok je sval... Ak si nedate pozor znovu sa roztiahne. Po 2,5 roku stale nejem veľa... Asi ako moj 5 rocny syn a vaha stúpla... Od vianoc som pridala cvicenie 2 x tyzdenne... Mozno koli tomu sa mi vaha zastavila.... Nemam sedavu pracu.... Tak aj po opke musite byt na diete... Ja som si platila opku sama... Ale aj tak na 1,5 roka byť stihlejsia bol super pocit. Naozaj neviem ako ine zeny... Mozno som sama co pribrala..ale hlavne prajem všetkým vela šťastia a krásne postavy 😉
@karamatka Ahoj,ja som sla z vahy 112kg,schudla som na 75kg a stojim uz asi 8-9mesiacov. Stale nejem vela,samozrejme viac ako na zaciatku ale nie je to vela. Tiez mam depku z toho ze to tu zastalo,este asi 10 kg mi chyba do ciela. A tak ako pises,stale si streba davat pozor a dokonca mam pocit ze ze po case sa streba strazit este viac. Mne vlasy vobec nepadali a krvne vysledky mam na jednotku. Takze toto ma obislo.
@karamatka lenze to neni len o tom zoberu zo zaludka a ide to same som mesiac a pol od opky mam dole 20 kil urcite treba aj sportovat to je dolezite a zalezi aj od veku nebude chudnut niekto po 50 ako niekto 30 rocny aj na vek treba prihliadat a ked uz idem do toho bola by som s prepacenim debil aby som sa vyzrala naspat.Mozno to vyznie zle no to je pravda.
@paulapaula1 wow, aj vaha 75 kg je super, ale chapem, ze kazda chceme mat vysnivanych 60...kil
Dievčatá myslím si že veľa robí aj genetika a predispozícia tela. Ak mal niekto v dospelosti najnižšiu váhu napr 75kg telo ho nepustí na 60kg
@martinaskubak presne tak uplny suhlas
Dievčatá tak už sa mi to blíži . V Pondelok idem na to. Ako sa držíte tie čo už to máte za sebou ?
@martinaskubak drzim moc moc palec ja sa teda drzim -22.1 kg za necele 2 mesiace ktore budu teraz 26.4.Mysli na to ze bude s teba zo dna na den iny clovek.
@kajustek2007 super . Tebe to ide ako po masle 😊 tak aj ja sa na nový začiatok teším 😊
@martinaskubak ahoj martinka, pozeram ze si zo za. vies, ze tuto op robia aj v ziline? neviem ale ako je preplacana a ci vobec je
@lija22 aj ja som to niekde zachytila že ju v za robia ale ja som si vybrala Trnavu nakoľko tam boli moji známi a sú veľmi spokojní
ahojte dievcata🙂 este som tu nepisala ,ale idem sa ku Vam pridat 🙂 Dnes som bola na prve vysetrenia v TT,zajtra pokracovanie. tak som zvedava ako to dopadne a kedy mi daju termin opky.
@novaaaa držím palce . Ja som čakala 3 mesiace ale ušlo to ako voda
@martinaskubak a kedy ta idu robit?
@kajustek2007 teraz 30.04.
dievcata kolecko uspesne za mnou. .uz len cakat na termin..zajtra mi maju zavolat ..martinaskubak drzim palce 😉
@novaaaa ďakujem 😊 aj tebe skorý termín 😊
@martinaskubak tak uz mas aj po tom urcite 🙂 dufam ze vsetko dobre ti dopadlo
dnes volali termin mam 21.5 🙂
@novaaaa áno . Už mám potom . Ešte som v nemocnici . Ale všetko dopadlo dobre .
@martinaskubak tak parada mas to za sebou 🙂 tesim sa s tebou ..nebola si na konzultaziu v januari?mne sa zda ze sme boli spolu
@novaaaa áno bola som v januári . A vidím že sme rodáčky 😊👍
@martinaskubak ano zdala.si sa mi povedoma uz tam 🙂 a teraz podlo foto mi to akosi doplo 🙂
@martinaskubak ako sa citis treti den po opke?
@novaaaa už som doma . Dnes to už je super . Každým dnom sa to lepší ale zvláštne je že som hladná . A to sa chcem opýtať aj tu dievčat čo sú tu dlhšie či mali s tým problém ?
@martinaskubak super ze to mas za sebou poznam par pripadou co sa citia hladne moj pripad to.nie je chvalabohu sladke som jedla na kila.Aj tak si rychlo fit .
@martinaskubak Ahoj, ja som iba mesiac po opke, ale citim neskutocny hlad, len by som jedla.
@claudibaby fakt zaujimave a kolko mas dole?

@paulapaula1 tak ty uz si vo finale schudla si kolko si chcela