Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@tiagospliter. ahoj.tak dnes som sa objednala na konzultáciu. Idem do BB 6.4 tak som zvedavá čo mi povie pán Doktor.. 🙂
@ivanakp Ahoj, nie, ja idem do BA.
Baby co ste boli na opke v Trnave, mozte mi napisat ako ste boli spokojne? Alebo viete niekto o niekom co bol nespokojny? Ze by mal nejake komplikacie? Lebo ja sa bojim Trnavskej nemocnice ale na druhej strane nechce sa mi do oktobra cakat na BB. Dakujem 😉
Ahojte, ja som bola tiez operovana v TT a vsetko bolo OK aj starostlivost aj izba aj sestricky aj lekari. Za mna mozem iba odporucat 🙂
Ahote, chcem sa spýtať neviete ,ako prebieha kontrola v TT po 3 mesiacoch po operacii?
Ahojte, chcem sa spýtať, neviete náhodou niektorá ako to má poisťovna Union? Ďakujem
Ahojte. Chcem sa spýtať viem, že je tu xy príspevkov, ale akosi mi nieje jasné kedy sa dozviem, či operaciu preplatí poisťovňa. Alebo si mam preistotu nachystať balik peňazí?
ahojte, vie mi niekto poradit ? idem na operaciu zaludka v BB a pytali sa ma na menzes, a chcela by som sa vas spytat, ci nemate niektora s tym skusenost, ze by operovali aj pocas menstruacie. Ide o to, ze si ani neviem moc presunut operaciu, lebo mi chodi vselijako, od 33 dni po - 42 dni, zatial co si sledujem... posledne par cyklov... zatial som premyslala len o operacii a teraz nemyslim na nic, len na menzes ci nebudem mat....
@nelibaba Ahoj, v den operacie nesmie byt menzes. Den po uz v pohode,ale myslim ze na 100% nezoperuju pri ms.
@claudibaby aj som sa pytala okolo toho, ale vraveli len tolko, ze prve dva dni nie a potom treti uz nevadi, ze prve dva dni mavame silne, potom uz mierne.... ale neriesili sme to dalej, dufala som, ze ved taku smolu mat nemozem ze sa trafim do tych dvoch dni 😀 , och, no uvidim, ved mozno ani nepridu od stresu
@nelibaba no kazda sme ina, ja mavam brutalne silnu ms prvych 5dni a to som ani nespomenula. Doktor mi povedal,ze ms nesmie byt a ze po opke uz prist moze. No nevedela by som si to ani predstavit keby tak bolo.
Tak dievčatá dnes som dostala termín opky . 30.04. Ja sa tak teším 😊😊
@martinaskubak a kde ta budu operovat?
@shimsa v TT
@martinaskubak super. Ani sa nenazdas a budeš to mať za sebou.
@jelly265 už sa strašne teším . Aj keď obavy vždy sú ale to pomyslenie na nový začiatok je úžasne
@martinaskubak drzim palce ✊
Ahojte, je tu niekto kto je po opke rok/dva alebo dlhsie? 😉
@kamaratka Ahoj,ja som rok a pol po ooeracii.
@paulapaula1 ahoj, ako to mas teraz? Este chudnes? Alebo ti uz vaha stojí? Akebo si. Ozno kusok pribrala? Ďakujem za odpoved

Ahojte. 6.4 idem na konzultáciu do BB.