Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@kajustek2007 zlatko ved ty vies, si piseme.
@puntik27 aj ja som 2 mesiace od opky a mam dole 27 kil.
@martinaskubak tak snad budes cim skor fit ,doma sa vzdy lepsie zotavuje 🙂
@claudibaby a koľko máš dole ? Ako to zvládaš?
@novaaaa áno . Už len teraz spoznať ako funguje ten môj žalúdok 😊
@martinaskubak neboj dame si s nimi rady 😀 ,uz nech to mam aj ja za sebou..a kolko budes asi PN ?nevraveli?alebo kedy mas ist na kontrolu..vobec neviem povedat v praci kolko asi budem doma.
@martinaskubak Mam dole 12kg...a ako to zvladam? Dost tazko
@novaaaa na budúci týždeň idem na vyberanie stichov ale celkovo budem doma 2txzdne .
@claudibaby úbytok je krásny 👍 a môžeš konkrétne napísať čo ťažko zvladas ?
Ahojte dievčatá tak vyšetrenia sú za mnou a 10.5 ssi idem po termín do bb držte palčeky
@martinaskubak ahoj, tiez pocitujm hlad od zaciatku, ale problem to nie je........aspon sa nemusim divat na hodinky, kedy mam jest, pociuvam zaludok 🙂
@tiagospliter koľko si po opke ?😊
@martinaskubak nieco vyse roka
Tak dievčatá dnes 9 deň po opke a dole 8 kg 💃 je to neskutočne
@martinaskubak gratulujem to je super ,skvele Ti to ide...aj mne sa to uz krati.Tesim sa a strach uz sa tiez dostavuje 😀
@martinaskubak ja idem.zajtra na 2.5 mesacnu kontrolu do BB k Vladovicovi.
@martinaskubak z akej vahy ides?
@kajustek2007 išla som zo 105 kg
@novaaaa nemaj strach 😊 jasne že prvé dva dni sú ako po operácii ale potom každým dnom lepšie 👍
@martinaskubak fuha to ta dost z malej vahy operovali.
@kajustek2007 ale som nízka a spĺňala som bmi a mám pridruženú chorobu
Niekto v BB, termín na konzultáciu ste si dohodli na akom t.č.?
@kajustek2007 supeeeer 👍👍 vyzeráš úžasne
@kajustek2007 paradny ubytok 🙂 gratulujem

Ahojte, moj manžel bol operovany vo februári v TT a ma dole 28kg, ešte raz toľko potrebuje ale už sa mi mení pred očami.. Dúfam, že si to udrží.. Ale stále ma mini porcie a sem tam keď mu nesadne jedlo hlavne mäso, tak vraca.. Co není pre mňa príjemné, on vraví, že sa to dá zvládnuť.