icon

Máte skúsenosti s ožarovaním piat s ostrohami Mam?

zuzanka741992
15. jún 2019

Ahojte chcem sa opýtať ci je tu niekto z vás čo trpel bolesťou nôh spôsobenú ostrohami
Mam. Za sebou druhé rtg ožarovanie a päty stále bolia
Chcem sa opytat ak niekto bol na ožarovaní kedy vám to asi zabralo, a ci vás po ožarovaní čerstvo nepalili päty.
Ďakujem za každú skúsenosť

Strana
z2
mlpj
1. jan 2020

@adkoalauri ved ani mne, razove mi predpisal ortoped ,ale platia sa ..10 eu co nieje vela... NM n/v

adkoalauri
1. jan 2020

@mlpj dakujem

zuzanita7
22. jan 2022

@mlpj zdravím, môžem sa opýtať kde v NM n/V vám to robili? Ďakujem

mlpj
23. jan 2022

zdravim dr. petkanovicova, ma ordinaciu v nemocnici....

stecerika
30. aug 2022

@miriam439 ja som dostala 10x,100e pomohli na 4 mesiace😐

grenka
24. mar 2023

@veryhappy ahoj môžem ťa poprosiť link?ja mám tiež ostrohu na päte

veryhappy
24. mar 2023

@grenka daju sa kupit vo viacerych lekarnach https://lieky-volne-predajne.heureka.sk/hekla-l...

vulka
24. mar 2023

@zuzanka741992 Otcovi to robili pred rokmi a 10 rokov mal pokoj. Svokre to robili a nepomohlo. Inak krásne, že si urobila 6ty pád od slova päty. To sa len tak nevidí 🙂

andula1961
29. máj 2024

@3009 u nas jedna 20 e

veronique1988
7. jún 2024

@zuzanka741992 ahoj prosím prešla ti bolesť? Ja mám to isté a idem od bolesti zblázniť..

jajka2407
1. sep 2024

ahojte, som objednana na ozare koly patam...chcem sa spytat ci moze tam byt vacsi casovy rozostup ako 1 den? neviem ci mi daju volno takto po sebe kazdy druhy den

cacianka
1. sep 2024

@jajka2407 neviem aký máš pracovný čas, ako ďaleko máš miesto ožiarov, ale skús sa dohodnúť na nejakom kompromise.
Oziare sa možno poskytujú iba dopoludnia, ale mám skúsenosť že aj do večera fungovali.
Podľa zákona máš právo na ošetrenie na nevyhnutný čas, teda ťa zamestnávateľ musí uvoľniť, ak neordinuju mimo tvojej pracovnej doby. Ak to nemáš ďaleko, môžeš zbehnúť pred / na začiatku pracovnej doby, alebo ku koncu, odráta sa ti iba krátky čas z konta P. Ak pracuješ na smeny, aj to si skús dohodnúť. Oziare sa nemusia dávať v rovnaký čas.
Ako často sa oziare davkuju, sa musíš spýtať v ich ambulancii. Aby účinkovali tak ako potrebuješ, treba dodržať protokol .

grenka
1. sep 2024

@jajka2407 ja som chodila na rázové vlny a pomohlo už viac ako rok mám pokoj

ketrina21
29. sep 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, neviete ako často sa môžu ožiare aplikovať?na jedných som bola cca 8 rokov dozadu, pomohlo, ale teraz zase za poslednú dobu nemôžem ani stúpiť, užívala som heklu 2 mesiace ale nevyzerá to nádejne..a niečo sa mi marí že mi ortopéd pred 8 rokmi hovoril že tie ožiare sa môžu len raz za 10 rokov?alebo niečo ohľadom 10 rokov mi rozprával len už nepamätám čo..neviete poradiť?

veronique1988
29. sep 2024

@ketrina21 ahoj ja som bola na oziaroch.. prve som vybrala a druhy krát som mohla ísť za 3 mesiace a potom mi ortopéd povedal tiez az za 10 rokov,dokonca my bolo povedané ze do 40 rokov sa neozaruje..

Strana
z2