icon

Máte za sebou očkovanie AstraZenecou?

h2
15. apr 2021

Ahojte, čaká ma to teraz v nedeľu. Chcela by som sa opýtať tých, ktorí boli zaočkovaní touto vakcínou, aké mali potom vedľajšie účinky, ako sa cítili, ak zle, tak ako dlho to trvalo...
Rada by som ešte zdôraznila, že o komentáre typu: "nedala by som sa zaočkovať" a podobne, nemám záujem. Taktiež tu nechcem vyvolať žiadnu hádku. Zaujímajú ma len reálne skúsenosti.
Ďakujem.

marseillefan
17. apr 2021

@kikus7 Jediné, čo nemám je chuť riešiť nejakú stupídnu debatu pri ktorej som doteraz ani nepochopil, prečo to vlastne nemám pravdu. a čo také som napísal, že tu zavádzam :D Áno, presne tak, také silné sú tvoje argumenty, že ani len doteraz nechápem, z čoho ma tu vlastne obviňuješ, lebo píšeš dlho, nudne a mimo. Preto sa ani nebránim, lebo len ako vyhukaný pozerám na tvoje siahodlhé eseje. Zjavne sa doma nudíš, ale ja nemienim čítať výlevy tvojich pocitov, ktorým nerozumiem a sú mi ešte aj ukradnuté. 😘

kikus7
17. apr 2021

@marseillefan Ako viete, čo píšem, keď ste mi napísali, že moje eseje nečítate? 😂 Zase si odporujete. Mimochodom, nemôžem za to, že nechápete pointu príspevkov. A toho smailíka si ušetrite pre inú. Alebo dobre, posielam aj ja. 😙😂

elizabet173
17. apr 2021

@kikus7 sorry, ale správaš sa ako malé decko, kopeš nožičkou a nie si schopná nie že prijať, to nemusíš, ale ani akceptovať iný názor, ako je ten tvoj. Teba nezaujíma nejaké tykanie...ešte si si nevšimla, že si na diskusnom fóre, kde si všetci tykajú? A nezabudni zase za sebou komentáre mazať, ako v každej diskusii, do ktorej prispeješ. Ty si za svojím názorom nestojíš?

elfi1
17. apr 2021

Kto sa chce dat zaockovat, si obhaji aj staru belu....
Vyplakavali ste tu, ze ako chudaci mlady umieraju na covid a vobec vas nezaujimalo, ze preco asi - sak mlady, sak zdravy, sak sportovec (o energetike cloveka a co dokaze spravit strach, ani ponatia)
Ked niekto umre po vakcine - tak vtedy okamzite zas uverite dristom, ze to NEMOHLO byt v ziadnom pripade po vakcine
No sak sa utesujte😀

elizabet173
17. apr 2021

@marseillefan zbytočné drať klávesnicu, pamätám si ju z iných tém, tiež už nemienim reagovať, k ničomu plodnému to nevedie.

kikus7
17. apr 2021

@elizabet173 Stojím, ale chcela som to tu zrušiť, lebo aj tak viaceré viete urážať. Slušný človek tu napíše svoj názor a Vy ho tu idete za to odsúdiť, čudujem sa, že nie ukameňovať. Fakt super spoločnosť na modrom koníkovi, myslela som, že tu budú iné charaktery ako na ďalších sociálnych sieťach. Preto to tu mažem, keď sa to dostane až k osočovaniu a urážkam. Ale zas som za tú zlú a ďalšie konšpirácie o tom, že si nestojím za svojím názorom. Nie aby ste sa rovno opýtali, prečo som to zmazala, dopredu ma odsúdite nevhodným zoštylizovaním otázky. Tak ďakujem. Majte sa..

kikus7
17. apr 2021

@elizabet173 Vykanie nie je zakázané a čudujem sa, že Vás niečo také trápi. Totálna sprostosť. A k tomu mazaniu. Iný nemažú, však? Načo teda čítate moje príspevky. Starajte sa o seba!

kikus7
17. apr 2021

*iní

marseillefan
17. apr 2021

@elizabet173 hej, to som pochpil 🙂

@kikus7 tvoje eseje nečítam, to neznamená, že si neprečítam niektoré vety z nich... tie tvoje akože rozpory v mojich vyjadreniach sú len a len v tvojej hlave. A vysvetľovať ti ako som myslel každý jeden detail, lebo tvoja hlava si to nedokáže spracovať, ma fakt nebaví. Úprimne ľutujem tvojho životného partnera/partnerku, ak niekoho takého máš.

elizabet173
17. apr 2021

@kikus7 maj sa aj ty, veď na čo by si chodila medzi takúto spoločnosť, nie?

niekto2hy
17. apr 2021
elizabet173
17. apr 2021

@marseillefan životný partner nie je, iba veľa voľného času...

kikus7
17. apr 2021

@elizabet173 Tieto nevhodné poznámky ste si mohli odpustiť. Nikdy neviete, čím všetkým si človek v živote prešiel. Ešte sa mi vysmievajte..

elizabet173
17. apr 2021

@kikus7 vôbec som sa ti nevysmievala, to som nemala ani náhodou v úmysle, ak si to tak zobrala, tak sa ospravedlňujem, vlastne som to ani nepísala tebe

h2
autor
18. apr 2021

Ahojte, tak sa ozývam, ako som sľúbila. Momentálne som 9 hodín po očkovaní a zatiaľ mi vôbec nič nie je, nič ma nebolí, necítim dokonca ani únavu. Tak uvidíme, čo prinesie zajtrajšok, dám vám vedieť.

niekto2hy
18. apr 2021

@h2 Kolega po 12-13h dostal zimnicu...

0silvia0
19. apr 2021

@h2 no aká bola noc? všetko ok?

h2
autor
19. apr 2021

@0silvia0 Ahoj, si zlatá, že sa zaujímaš. ☺️ Všetko v pohode. Jedine tá ruka, kde mi to pichli, ma bolí. Ináč nič, žiadna únava, slabosť, horúčka, zimnica, dokonca ani hlava ma nebolí, s čím som teda rátala, že ma určite bolieť bude. Mohla som ísť úplne v pohode do práce. No, ale nešla som. Flákam sa doma. 😃 Myslím, že ten jeden deň si zaslúžim za všetok ten čas, strávený na 16-tich testovaniach a jednom očkovaní (všetko cez víkend vo svojom voľnom čase).

0silvia0
19. apr 2021

@h2 tak super, tiež ma to čaká, tak ma to zaujíma. Moje obe kolegyne boli v sobotu a ony obe hovorili že boli veľmi unavené, a preležali celú nedeľu v posteli. Ale tiež nemali ani horúčky ani bolesti okrem bolesti v ruke. Len si odpočiň, telo si zaslúži regeneráciu.

h2
autor
19. apr 2021

@0silvia0 Ďakujem, keby sa mi v niečom pohoršilo, dám vedieť. Ale dúfam, že to bude v pohode. Držím palce, aby to aj u Teba prebehlo bez problémov.

rusalinka
19. apr 2021

@h2 myslím na teba 🙂 🌷

h2
autor
19. apr 2021

@rusalinka Ďakujem 😘

ukulela
19. apr 2021

Očkovanie v sobotu. Nedeľu mierna únava, slabá teplota okolo 37. A bolestivé miesto vpichu. Ináč ok. Pondelok už pohoda. Akurát citom ruku, keď ju zdvihnem. To sa mi asi zmenila ta dna a telo si musí zvyknúť. 😜

0silvia0
19. apr 2021

@ukulela to si čip hľadá to správne miesto😂

ukulela
19. apr 2021

@0silvia0 zjavne chce doputovat za tými v nose 😁

h2
autor
19. apr 2021

Ahojte, po tom, čo som všetkým známym oznámila, že mi nič nie je, sa mi, samozrejme, trochu pohoršilo. 😁 Ale nič hrozné, teplota len 37,3 a taký "chorý" pocit. Hlava stále nebolí. (Teraz, ako som to sem napísala, zaručene začne. 🤪)

0silvia0
19. apr 2021

@h2 odpocivaj, setri sa a nech to cim skor prejde😍

h2
autor
19. apr 2021

@0silvia0 Ďakujem. 😘
Odpočívam v pokoji. 😁
Ty máš kedy termín?

0silvia0
19. apr 2021

@h2 ja sa este odhodlavam objednat😁, ale nepotrva to uz dlho😳

maninka1974
19. apr 2021

@h2 presne aj ja štvrtok mi vypisovali ako ja že nič mi není po chvíli zimnica 😀