icon

Máte zaručené metódy proti syndrómu nekľudných nôh ?

krutilas
21. jan 2020

nejake zarucene metody voci nekludnym noham v noci? aj sportujem aj vecer gelujem a nepomaha..uz mi to lezie na nervy

smajliki
21. jan 2020

mne pomohol horčík, doplnila by som aj b-komplex kým nevymiznú príznaky a podporila vitamínom C

alivoda7
21. jan 2020

mne pomohlo z liekov jedine zelezo, aby som ich nemavala tak casto- hlavne v tehotenstvne to bola uplna katastrofa; nepokojne nohy sa mi prejavuju, ked som unavena (napr. po prebdetej noci), ked to pride, vybehnem parkat po schodoch (tak cca 5-krat jedno poschodie tam a spat) a ten hrozny pocit odide

mrvulka
21. jan 2020

Kdesi som vyčítala,že mydlo pod plachtou pomôže.skusila som....čuduj sa svete,pomohlo ;)
Bolo to hrozné,nespať ešte ráno o 03.30 kvôli tomu,že neviete ,čo s nohami...

sunny8
21. jan 2020

Vraj horčík. Ja to mám najhoršie pred spaním aj to nie každý deň a robí mi to problémy zaspať. Už keď zaspím a nahdoou sa v noci zobudím už to nemám. 🤷 Jedine to mi ako tak pomôže keď jednu nohu dám von spod paplóna

79viktoria79
21. jan 2020

@mrvulka ake mydlo_a co snim?ja tiez neviem niekedy co s nohamy

erickatt
21. jan 2020

@krutilas mne len ist spat. By som si ich niekedy radšej odrezala ...

krutilas
autor
21. jan 2020

@erickatt ved aj ja..uz na to nemam nervy

mimibb
22. jan 2020

Ja som mávala neznesiteľné bolesti nôh, pri zaspávani som musela nimi hýbať, aby sa bolesť vytratila.... A pohola mi EPSOMSKÁ Soľ-magnézium.... Najlepšie sa vstrebáva cez pokožku...Maju ju v dm
Treba si napustiť vanu a vysypať do nej 500g epsomskej soli, následne v nej ležať minimálne 20minut,tento kúpeľ opakovať každý druhý, tretí deň až do vymiznutia ťažkosti.

mrvulka
23. jan 2020

@79viktoria79 klasické mydlo dať pod
Posteľnú plachtu k nohám.