Môže bolesť krížov a žalúdka súvisieť s chrbticou?
Dobrý deň ma to súvis? Som na materskej malého dvíham stále ja , bolia ma kríze chrbát aj žalúdok. Môže to byť z chrbtice? Úplne nevládzem,som total slabá. Je mi na zvracanie
U mňa sa veru tak začínali prejavovať žlčníkové kamene. Potom som dostala párkrát záchvat a o pár mesiacov musel žlčník ísť von.
@jaskolka prosím ťa ako ti to zistili? Z krvi sa to dá zistiť či nie ?
Zaludok by nemal mat suvis s chrbticou. Skus sa lahsie a dietnejsie par dni stravovat, uvidis, ci pomohlo. Mozno si len nieco pojedla, mozno na teba ide chripka.
@stanulienkat ďakujem 🙂 skúsim áno
Na usg ukázalo kamene,krv nic,tam boli len pečeňové testy zvýšené tesne po záchvate
@jaskolka ďakujem ti 🙏
@stanulienkat ba práve že žaludok môže mať súvis s chrbticou, samozrejme aj nemusí. Od chrbtice ide strašne moc rôznych nervov, stačí že nejaký je nesprávnym držaním tela, alebo nejakym defektom na chrbtici (napr skolioza) pritláčaný a je problém, takže s chrbticou môže mať súvis toľko rôznych iných bolestí, u mužov dokonca problémy s chrbticou môžu spôsobovať problémy s erekciou ak niečo niekde tlačí, takže chrbtica nie je žiadna sranda. Samozrejme môžu to byť problémy aj iného charakteru.
@sigma510 to som nevedela. Viem, ze chrbtica ma vela nervovych zakonceni a moze sposobit vela zdravotnych komplikacii...len som este nepocula o problemoch so zaludkom. Je to asi mozne.
@stanulienkat aj žaludok veru, ak niečo niekde cvakne (nerv) môže to vyvolavať bolesti brucha, hnačky alebo aj opačne zápchu. Sme doma dvaja "postihnutí" problémami s chrbtom a teda vie to pekne skomplikovať život a vyvolať radu problémov.

A nemoze to byt zlcnik?