Môže byť podozrivý nález na päte melanóm?
Ahojte mam toto na päte všade čítam googlim ze novy útvar lebo asi je fakt nový a predtým som ho tam nemala je melanom baby mali ste niečo podobné? Ja som taka priestrasena teraz. Takto vyzerajú melanomy? Bože až mi je ťažko od toho stresu a trasiem sa od strachu

Včera som ti písala...prestaň googlit, choď v pondelok koznej, ona to pozrie, nie je všetko hneď melanóm...
@marcellka32 najbližší termín pre objednanie ma až v auguste ale asi si poriesim inú súkromnú lebo som z toho strašne vystresovana a do augusta psychicky nedám čakanie len som chcela vedieť ci iné ženy mali niečo podobné a tie ktoré náhodou mali melanom ci takto vyzeral alebo co
@marcellka32 najbližší termín pre objednanie ma až v auguste ale asi si poriesim inú súkromnú lebo som z toho strašne vystresovana a do augusta psychicky nedám čakanie len som chcela vedieť ci iné ženy mali niečo podobné a tie ktoré náhodou mali melanom ci takto vyzeral alebo co
@tanymarmier chod ku sukromnej, lebo dovtedy zosialies. je tonormalne znamienko, nic podozrive, zaplat si tych par eur a budes pokojnesia. jedine co si treba davat bacha aby si si to nedrazdila a nerozkrabla. ale to si mozeme kazda na hlave kde si ani nevidime,.
klud
Nas syn to mal, ta dva tyzdne to zmizlo, nevieme co to bolo.
Nerobte paniku pre jednu bodku,nie je na to dôvod.A popracujte na svojom postoji,lebo aj životne problemy a vyzvy treba zvladat bez toho,aby ste odpadavala od strachu.A toto ten vás zivotny problem isto nie je.V dobrom to pisem.Mam skusenosti zdravotnika a ženy v zrelom veku.
Nerobte paniku pre jednu bodku,nie je na to dôvod.A popracujte na svojom postoji,lebo aj životne problemy a vyzvy treba zvladat bez toho,aby ste odpadavala od strachu.A toto ten vás zivotny problem isto nie je.V dobrom to pisem.Mam skusenosti zdravotnika a ženy v zrelom veku.
@janinah ďakujem, pochopila som ako ste to mysleli. Ja viem ze mam popracovať na mojej psychike. Aši najskôr psychológ a kožná počká aj na augustový alebo septembrový termín (skôr volne nema)
@janinah ďakujem, pochopila som ako ste to mysleli. Ja viem ze mam popracovať na mojej psychike. Aši najskôr psychológ a kožná počká aj na augustový alebo septembrový termín (skôr volne nema)
@tanymarmier urob to presne opačne...najprv kožná na súkromnej klinike a potom si ries psychológa... nechcela som ti písať ale už musím: moja mama mala na päte a muselo ísť von, histologia bola ok, no sledovaná bola 10 rokov, choď koznej
Ja mam taketo podobne na chodidle, kozna to videla, zatial ok. Skoc ku kozne, ukludnis sa a usetris za psychologa. Ak to bude treba dat von, tak sa to poriesi co najskor. Lekar zhodnoti.
@tanymarmier urob to presne opačne...najprv kožná na súkromnej klinike a potom si ries psychológa... nechcela som ti písať ale už musím: moja mama mala na päte a muselo ísť von, histologia bola ok, no sledovaná bola 10 rokov, choď koznej
@marcellka32 a mala na pate takéto niečo nevieš? Ale jasne ze pôjdem no
Ja mam taketo podobne na chodidle, kozna to videla, zatial ok. Skoc ku kozne, ukludnis sa a usetris za psychologa. Ak to bude treba dat von, tak sa to poriesi co najskor. Lekar zhodnoti.
@hradnapani neposlala by si mi prosím fotku kľud e aj do správy ďakujem moc
@tanymarmier áno mala na päte, vybrali to
Dôvera má benefit lekár na dialku, pošleš fotku a ich lekár posúdi a navrhne spôsob liečby. Možno majú aj ostatné poisťovne niečo podobné.
https://www.dovera.sk/poistenec/benefity/vsetky...
Choď k obvodnej lekárke, tá ťa vezme hneď a povie ti čo ďalej a keď tak, pošle ťa na urgentne vyšetrenie a vezmú ťa skôr ako v auguste. Mne moja takto vybavila neurologičku, ku ktorej by som sa inak dostala za 4 mesiace
@tanymarmier môžeš ísť aj na plastickú chirurgiu (súkromný dermatológ). Tam ti to odstránia a dajú na rozbor - do týždňa máš aj výsledky. Ja som tak bola odstraňovať jedno z nohy. Na nohe ti to tak či tak nenechávajú, lebo je to kritické miesto, kde sa to môže poškriabať, poškodiť, takže odstraňovať budeš tak či tak. Len v štátnej nemocnici si počkáš. Kľudne aj 2 mes na vyšetrenie a 2 ďalšie na chirurgiu.. v súkromnej zaplatis okolo 100€ ale máš to do týždňa hotové a vieš na čom si.
@tanymarmier ahoj. Na poliklinike v Karlovej vsi je kožná lekárka, ktorá ordinuje bez objednania. Len si pozri ordinačné hodiny. Jeden deň v týždni pracuje aj popoludní. V čakárni priloz kartičku na automat a vyber čo chces riešiť. Keď budeš na rade, zavolá ťa. Je to veľká odborníčka. Odporúčam.
@hradnapani neposlala by si mi prosím fotku kľud e aj do správy ďakujem moc
@tanymarmier ako si dopadla bola si?
@tanymarmier ahoj. Na poliklinike v Karlovej vsi je kožná lekárka, ktorá ordinuje bez objednania. Len si pozri ordinačné hodiny. Jeden deň v týždni pracuje aj popoludní. V čakárni priloz kartičku na automat a vyber čo chces riešiť. Keď budeš na rade, zavolá ťa. Je to veľká odborníčka. Odporúčam.
@alzbetsl a ako sa vola.prosim? Ja mam termín u mojej až v auguste a chcela by som teda skôr
@tanymarmier ako si dopadla bola si?
@balerina2025 dala.mi až na august termín ale poslala som jej fotku ale nič na to neodpísala
@balerina2025 dala.mi až na august termín ale poslala som jej fotku ale nič na to neodpísala
@tanymarmier drzim palce. a nechcela si to riesit sukromne to byhmali skor termin, mala by si pokoj
@tanymarmier drzim palce. a nechcela si to riesit sukromne to byhmali skor termin, mala by si pokoj
@balerina2025 myslíš ze to vyzerá podozrivo? Asi skúsim súkromné teda ďalší týždeň niečo pozrieť
@balerina2025 myslíš ze to vyzerá podozrivo? Asi skúsim súkromné teda ďalší týždeň niečo pozrieť
@tanymarmier jaaaj nie preto ja lenze ja ked mam mat z dacooho stres radsej to riesim inac nez cakat par mesiacov tak som myslela
@tanymarmier vyzera to normalne, ale nemam ten pristroj. u nas kukali znamienka za dakych 25 eur a necakala som dlho na termin. a mala som pokoj
@tanymarmier vyzera to normalne, ale nemam ten pristroj. u nas kukali znamienka za dakych 25 eur a necakala som dlho na termin. a mala som pokoj
@balerina2025 aaj obvodná mi povedala ze to vyzerá normálne ale tak asi sa skúsim objednat niekde skôr... obvodná povedala ze nemá to tie znaky ze zle okraje zmenené farby a nejaké stupnici ABCD ci co hovorila ze to je okej nech sa v rámci prevencie objednám ku kožnej no a ta mi dala termín ale tak neskoro asi
@alzbetsl a ako sa vola.prosim? Ja mam termín u mojej až v auguste a chcela by som teda skôr
@tanymarmier MUDr. Gabriela Kolatorova
@tanymarmier MUDr. Kolátorová je staršia prísna pani, ktorej správanie niektorí pacienti nedokážu rozdýchať. Ale nenechaj sa odradiť, je to fakt super odborníčka a tvojmu problému sa bude venovať dovtedy, kým ho nevyrieši.
Už to tam nemám odpadlo to bola to spigmentovana koža kozna to pozrela potrela niečím a ze mi to odpadne .... a tak aj bolo
Už to tam nemám odpadlo to bola to spigmentovana koža kozna to pozrela potrela niečím a ze mi to odpadne .... a tak aj bolo
@tanymarmier tak este ze tak 🙂

Včera som ti písala...prestaň googlit, choď v pondelok koznej, ona to pozrie, nie je všetko hneď melanóm...