Môže krvný test odhaliť kašeľ?
Môže s krvi zistit ze mam kašel? Lebo uz sa liečim mesiac furt sa to vracia treba mi tento preukaz kvoli praci
@jananovotna88 no bola som pri nom pred dvoma týždňami a dal mi len kvapky ale ja si myslim ze to mam s kyseliny
Z krvi na Zdravotny preukaz ro nezisti.
Tak sa treba pýtať na gastro. Ak máš reflux,kľudne môžeš z neho kašľať.
Ja mam reflux a kašlem z neho niekedy dosť. Gastro alebo na orl sa robí test. Ak ten by mohol NS začiatok stacit.
Z krvi sa neda zistit že maš kasel 🤦♀️ a treba sa na to dr spýtať prečo ho máš a treba to poriešiť
Ak máš nico v tele môžeš mat akurát výšku hodnotu bielych krviniek. Nič ine
Moze. chlamydie,mykoplazmy..ci cierny kasel. Potom este sputum sa da vysetrit ak nieco vykasliavas.
Ale cele je to velmi idividualne. Lebo niekedy aj “obycajny” kasel moze trvat dlhsie. Taktiez moze byt na alergo podklade.
Ak predpokladás, že máš kašel z kyseliny (čo môže byť), doktorka ti vie predpísať lieky Omeprazol na žalúdok, ktorý stlmí kyselinu a kašeľ by ti mal o pár týždňov prestať. Na to nepotrebujes ist ani na gastro.
@stanulienkat no mala by som ist ale ked mam dietu a pijem čaj na odkyslenie tak mi nic neni asi treba telo prečistiť
To je dobré, že dodržiavas dietu, to tiež veľmi pomáha. A aký caj používaš? O takom som ešte nepočula. S čistením tela to nemá nič spoločné, zvýšená kyselina sa ti môže robiť aj pri strese v práci a podobne, alebo zlou životosprávou. Pojedanie veľa tukov, kofeínu, čokolády, sladkosti ..
@stanulienkat No ja som zle jedla hlavne vela sladkého tak to preto sa mi urobí. ...
Tento čaj kúpite aj v lekarni
Nie, samotny kasel isto neodhali. Ale za kaslom sa moze skryvat nejaky virus a ten uz odhalit moze. Ale myslim, ze pri zdravotnom preukaze to je asi kazdeho jedno 😀
Daj si predpísať u praktického lekára Omeprazol, alebo Helicid, sú to jednoduché a účinné lieky. Urob si dvoj-troj týždňovú kúru uvidís, že ti to pomôže. Tento caj je podľa mňa komercia a business. To ti veľa nepomôže.
@stanulienkat mne ten čaj pomaha inak ho nepoužívam
@snehulienka639 no veď ma počúval doktor nic nepočul iba sirup mi dal tak neviem
@stanulienkat pila som ho aj ja na kyselinu

Ale keď už budeš u Dr. spýtaj sa ho prečo sa ti už mesiac kašeľ stále vracia😉