icon

Môže krvný test odhaliť kašeľ?

23. feb 2025

Môže s krvi zistit ze mam kašel? Lebo uz sa liečim mesiac furt sa to vracia treba mi tento preukaz kvoli praci

jananovotna88
23. feb 2025

Ale keď už budeš u Dr. spýtaj sa ho prečo sa ti už mesiac kašeľ stále vracia😉

autor
23. feb 2025

@jananovotna88 no bola som pri nom pred dvoma týždňami a dal mi len kvapky ale ja si myslim ze to mam s kyseliny

janickadr
23. feb 2025

Z krvi na Zdravotny preukaz ro nezisti.

domka222
24. feb 2025

Tak sa treba pýtať na gastro. Ak máš reflux,kľudne môžeš z neho kašľať.

fiafia
24. feb 2025

Ja mam reflux a kašlem z neho niekedy dosť. Gastro alebo na orl sa robí test. Ak ten by mohol NS začiatok stacit.

dadka1997
24. feb 2025

Z krvi sa neda zistit že maš kasel 🤦‍♀️ a treba sa na to dr spýtať prečo ho máš a treba to poriešiť

3petka
24. feb 2025

Ak máš nico v tele môžeš mat akurát výšku hodnotu bielych krviniek. Nič ine

lulu2014
24. feb 2025

Moze. chlamydie,mykoplazmy..ci cierny kasel. Potom este sputum sa da vysetrit ak nieco vykasliavas.
Ale cele je to velmi idividualne. Lebo niekedy aj “obycajny” kasel moze trvat dlhsie. Taktiez moze byt na alergo podklade.

stanulienkat
24. feb 2025

Ak predpokladás, že máš kašel z kyseliny (čo môže byť), doktorka ti vie predpísať lieky Omeprazol na žalúdok, ktorý stlmí kyselinu a kašeľ by ti mal o pár týždňov prestať. Na to nepotrebujes ist ani na gastro.

autor
24. feb 2025

@stanulienkat no mala by som ist ale ked mam dietu a pijem čaj na odkyslenie tak mi nic neni asi treba telo prečistiť

stanulienkat
24. feb 2025

To je dobré, že dodržiavas dietu, to tiež veľmi pomáha. A aký caj používaš? O takom som ešte nepočula. S čistením tela to nemá nič spoločné, zvýšená kyselina sa ti môže robiť aj pri strese v práci a podobne, alebo zlou životosprávou. Pojedanie veľa tukov, kofeínu, čokolády, sladkosti ..

autor
24. feb 2025

@stanulienkat No ja som zle jedla hlavne vela sladkého tak to preto sa mi urobí. ...

Tento čaj kúpite aj v lekarni

snehulienka639
24. feb 2025

Nie, samotny kasel isto neodhali. Ale za kaslom sa moze skryvat nejaky virus a ten uz odhalit moze. Ale myslim, ze pri zdravotnom preukaze to je asi kazdeho jedno 😀

stanulienkat
24. feb 2025

Daj si predpísať u praktického lekára Omeprazol, alebo Helicid, sú to jednoduché a účinné lieky. Urob si dvoj-troj týždňovú kúru uvidís, že ti to pomôže. Tento caj je podľa mňa komercia a business. To ti veľa nepomôže.

autor
24. feb 2025

@stanulienkat mne ten čaj pomaha inak ho nepoužívam

autor
24. feb 2025

@snehulienka639 no veď ma počúval doktor nic nepočul iba sirup mi dal tak neviem

rozculena
24. feb 2025

@stanulienkat pila som ho aj ja na kyselinu