Môžem darovať krv po užití THC?
Mozu ma vyradit z darovania ak som pred tyzdnom uzil THC ?
Chcem ist prvy krat darovat.
Vstup si do svedomia, ci prave tvoja krv by mala ist choremu cloveku...prestan uzivat drogy, a potom chod darovat krv
@sisa_s v inych statoch kde to je povolene nedaruju krv ?
A pytam sa na konkretnu otazku, staci povedat ano/nie ,svoje poucenia si mozte nechat pre seba.
Ak si niekto 3 krát ročne zapáli jointa, je to určite lepšie ako byť každý piatok a sobotu napitý. Ale darovanie krvi? To fakt? Proste sa rozhodni. Krv alebo mariška. Takže nie, nemôžeš.
@melanta po akej dobe teda mozem darovat krv. ?
v inych statoch kde to je povolene nedaruju krv ?
V akých konkrétne štátoch Európy je možné darovať krv s THC v krvi?
@melanta ak si si nevsimla tak sa pytam ci mozem alebo nemozem, 😂🙈
Neviem po akej dobe? Ja darujem 3x ročne od strednej školy, ale toto som nikdy neriešila.
ak si si nevsimla tak sa pytam ci mozem alebo nemozem - všimla, ale neskôr si mala debilnú poznámku. Tak som položila otázku, nech viem, na základe čoho si túto otázku položila.
Sorry autorka, toto je úbohé čo tu predvádzaš. Je mi ťa ľúto. Ak vieš fajčiť jointy, mala by si byť dostatočne vyzretá niesť následky, aj vo forme negatívnej odozvy od ľudí.
Zavolaj si do labaku a spýtaj sa. V moči býva detekovatelne thc 2-3 týždne, že krvi neviem, lebo ju neberieme
@melanta aj tu nieco tie negativne odozvy vyriesia ?
THC problem nieje . V dotazniku sa presne pytaju iba na "uzili ste drogy intravenozne" ano/nie . cize inhalacne nikomu nic nevadi a ani to netestuju lebo je to zbytocne. Fajciari tiez mozu
Stiahni si ten dotaznik a ked si sma pre seb odpovies vsetko prvdivo tak darovat mozes . O fajceni jhocicoho tam neni ni f
Ano, mozes. Po tyzdni uz nic nie je v krvi.
Akurát včera hovorili na margo vodičov jazdiacich pod vplyvom drog že thc vedia z krvi zistiť aj po mesiaci lebo ostáva v tele najdlhšie.
A nie nechoď darovať krv s THC, tebe je to možno jedno ale ľudia ktorí tu krv potrebujú a sú vážne chori, alebo majú nejaké iné ochorenie a potrebujú krv tak im to môže ublížiť. Sama som dostala 2 transfúzie a dúfam ze v nich nebola thc 🫣
Podľa toho, koľko si užil. Počkala by som pre istotu mesiac, ale eventuálne by to mohlo byť v poriadku už po týždni
@martinmmartin ďakujem za konečne priamu odpoveď.
Ked mozu fajciari… ako idealne to nie je, sle to THC ked neni denne nebude taky humus ako denne nikotin a tie dalsie veci.
tam sa najprv berie vzorka.
@liv1 testy na borelu sa nerobia, ale v dotazniku je otazka, ci si mala postipanie hmyzom. Ak odpovies ano, pytaju sa dalej. Normalny clovek prizna. Ja stale nechapem, co motivuje nezodpovednych ludi k darovaniu krvi - ta bageta, keksik a kava? Ze za kazdu cenu potrebuju odrbavat… minule som si tiez precitala diskusiu, ako nepriznavaju nove tetovania / piercingy. Pritom o nic nejde, len mas mat polroka pauzu. Ale nieee nasilu treba ist darovat 🤷♀️ a tuto hulic dakuje za “jedinu normalnu odpoved” ktora mu vlastne jeho napad odobrila 🤷♀️ fakt nechapem.
@liv1 pracujem vo svojom podniku nebudem to mat preplatene . . chcem ist s ocom on chodi pravidelne . .
@sissy27 veď sa nečertite hneď . . Človek keď sa nespýta tak nevie . . A prečo si myslíte že som “hulič” keď bolo jasne povedané “pred týždňom” 😀
Kludne mozes, kazda krv sa dnes rozoberie na vsetky mozne frakcie a az potom sa rozdeluje. Aj keby si fajcil pred odberom tak sa nic nedeje, to mnozstvo co kto dostane je uplne zanedbatelne ohladom na thc
@sissy27 presne tak, len o chválu ide.
Ach jaj

Ano,nemozes