icon

MUDr. Anna Plichtová z Ružinova a vaše skúsenosti

andrea023
3. jan 2013

Máte niekto skúsenosť s gynekologickou Mudr. Annou Plichtovou v Ružinove? Hladam si novu gynekologicku v BA. Chcela by som prijemnu, milu, citlivu a hlavne zodpovednu osobu. Dakujem 🙂

misinka0611
2. mar 2017

@lilianna1988 Prosim daj vedieť ako to dopadlo 🙂 Alebo vtipne by bolo keby sme si zo sebou brali kancelársky papier aj 😂

lilianna1988
2. mar 2017

@misinka0611 jeej my sme terminovo asi rovnako 🙂 normalne sa spytam ci sa mame sa zlozit na ten papier ci co? 🙂 myslis ze jej dala??je trocha nefer ze mame platit za vysetrenie a oni nezainvestuju do papiera.... v poslednom case mi prisla velmi rozlietana :/

misinka0611
2. mar 2017

@lilianna1988 Ja mám termín 4.9. 2017 🙂 No a podľa toho čo som počula áno :DTá baba vyšla z ordinácie a čakal tam na ňu priateľ, sadla si vedľa neho ukázala mu tehotenský preukaz a povedala mu že už bylo srdiečko, že je 6-7 tt. A on že a máš aj fotku? Ona že áno, on že ty máš fotku? Taký prekvapený bol a ona hrabala v kabelke, že áno tu niekde som ju dala a že potom mu ukáže a išli preč :D Tak podľa toho súdim, že si to na mobil nefotila. :D

Ako je to dosť každá poradňa 8 eur, ale čo človek narobíme. Snád ten papier bude mať už ked pôjdeš lebo neviem čo si už o tom budem myslieť, nemať papier v ordinácií niekoľko týždňov? Možno len šetria a dávajú fotky každému druhému kto si vypýta 🙂

lilianna1988
2. mar 2017

@misinka0611 mne vyratali na 5.9. cakam dvojicky,jedno babo je o 2dni vacsie takze jemu dali na 3.9.termin 🙂 ale ajtak sa narodia skor,min.2tyzdne skor 🙂 teda dufam ze dotiahneme do konca 🙂 vcera si tam bola? ja som bola 14.2. este raz predtym ale ani vtedy mi nedala fotku tusim....

misinka0611
2. mar 2017

Dvojičky? :D Fúha tak to gratulujem musela si byť riadne prekvapená ked ti povedala že budú 2 🙂 V utorok 28. feb. a najbližšie idem 4. apríla 🙂 Som zvedavá či bude vedieť už aspoň naznačiť pohlavie. Ja som bola prvíkrat 10.1 potom 24.1 a to som si fotku nepýtala, bolo to veľmi maličké ešte ved ked som bola prvýkrát toho 10.1 tak si nebola ani istá či vidí srdiečko to bolo 6+1 tt. Na druhej poradni mi už dala knižku a teraz naposledy že už chcem tú fotku, tak nakoniec len na mobile ju mám 🙂 Takže ty si si ju pýtala už 2x a dvakrát ti ju nedala? Snád aspoň mobilom si si odfotila bábätká 🙂 Mne práveže teraz bude blbé si ju zas pýtať ked mi ju nedala. Neviem ako jej to povedať, že či mi môže urobiť fotku alebo si ju môžem ja urobiť mobilom? :D

lilianna1988
2. mar 2017

@misinka0611 dakujem 🙂podla mna nie je blbe si pytat 🙂 to by mala dat automaticky 🙂 v skratke: boli sme na IVF a vkladali len 1embryo po zamrazeni bo som dostala po stimulke ohss....takze vkladali mi v spontannom cykle hned po 1.ms po odbere vajicok/po ohss-teda mala som aj ovulku spontannu a pred vkladom sme si este uzili s priatelom a nejakym zazrakom sa nam podarilo pocat babatko 🙂 a o tyzden som sla na vklad.po ket 6den som mala pozitivny tehu test 🙂 a na 14.den po ket v krvi skoro 5000hcg 🙂 tak som sa spytala ci nemozu byt dvaja a oni ze nie vsak dali len jedno 🙂 poto som sla na kontrolu a tam sme skoro odpadli s drkou 🙂 min.tyzden som bola na morfol.sone a tam potvrdil doktor ze su dvojvajecne teda jedno je z ivf a druhe sme my dali 🙂 je medzi nimi 2 dni co aj sedi 🙂 kedze babo z ivf malo 6dni ked mi vlozili 🙂 v skratke takto 🙂 u plichtovej som minule som odfotila baby🙂 inak tiez som v septembrovkach tam mozes kuknut fotky bo aj pribeh 🙂 ty prve tehu??

lubkagustik
3. mar 2017

@misinka0611 jej fotku dala, pretoze este nema tehot.preukaz. Takze kvoli komplikaciam, keby bolo treba do nemocnice.

misinka0611
3. mar 2017

@lubkagustik, myslíš to dievča o ktorom som písala? To malo aj preukaz akurat ho dostalo 🙂 Veď som to videla na vlastne oči :D A ja som po prvej prehliadke pri potvrdení tehotenstva dostala len papier, nie fotku myslím ze ta by im v nemocnici bola na nič 🙂

monika_janko
9. mar 2017

Ahojte, prosím vás, má pani doktorka v ambulancii aj ultrazvuk alebo potom na niektoré vyšetrenia posiela mimo ambulancie? A ešte, prosím vás, pokiaľ máte nejaký problém mimo ordinačných hodín v Ivanke, môžete sa na ňu obrátiť v Ružinove? Nemá problém, keď chce byť otec pri sono vyšetrení? Ďakujem veľmi pekne. 🙂

walkyra88
9. mar 2017

@monika_janko ultrazvuk ma v ivanke otec tam moze byt😉mimo robia test na cukor krvne testy a kardio😉

monika_janko
9. mar 2017

@walkyra88 no ja sa radšej pýtam, lebo moja aktuálna gynekologička má s tým problém, aby bol otec pri vyšetrení. A prosím ťa, na tie testy potom kam posiela? A pri vyšetrení sa dostatočne venuje, vysvetlí a poukazuje? Lebo momentálne to mám tak, že všetko rýchlo rýchlo, najlepšie keď nemám žiadne otázky. A pokiaľ sú teda nejaké problémy mimo ordinačných hodín v Ivanke, ako sa to potom rieši? Ďakujem. 🙂

walkyra88
9. mar 2017

Kardio a cukor v ba a krvne testy tu v ivanke u dr polakovej to mimo to neviem ja som raz musela ist na pohotovost lebo robi iba v utorok😉a ked sa pytam vzdy vsetko povie inak je mila...

monika_janko
9. mar 2017

@walkyra88 teda sono, 3d aj 4d v Ivanke a krvné testy, kardio v BA, tak? 🙂 A chystáš sa ju zazmluvniť aj k pôrodu? 🙂

walkyra88
9. mar 2017

@monika_janko krvne v ivanke u dr polakovej sonu ma tu a kardio cukor v ba nie ja budem rodit na antolskej😉

monika_janko
9. mar 2017

@walkyra88 a tam más nejakého lekára zazmluvneného teda? Nechcela si pri nej? Alebo nechceš v rodiť v Ružinove?

walkyra88
9. mar 2017

@monika_janko nemam ani nechcem tie peniaze na to davat mam tetu tam vrchnu sestru aj prvu dceeru som tam rodila a bola som spokojna🙂

monika_janko
9. mar 2017

aha 🙂 Ďakujem teda za všetky info. 🙂

lubkagustik
9. mar 2017

@misinka0611 aj ja som dostala len foto a k tomu papier. Mozno lebo este nebola akcia, tak nedali preukaz. Ktovie.

slamocka
9. mar 2017

ahojte dievcata, chodim ku pani doktorke plichtovej do ruzinova na tehotensku poradnu, mam asi dva tyzdne do porodu. mam na nu velmi dobre spomienky, ked som vdaka nej pred par rokmi prekonala strach z gynekologov. v minulosti som nemala ziadne zdravotne komplikacie, takze odbornost neviem inak posudit. nedavno sme sa opat vratili z vychodu do ba (to uz som bola na konci 8. mesiaca) takze som uplne rada, ze som na nu znovu natrafila. planujem si ju zazmluvnit aj ku porodu. davnejsie som ju odporucila aj kamaratkam, jedna je je stalou pacientkou v stupave, a jej kamoska pri nej aj rodila. pochvalovala si jej pristup aj zaujem. takisto za seba mozem povedat, ze mam z tych poradni dobry pocit, hned mi dala na seba cislo, keby nieco, odpoveda aj na moje vseliake otazky. skusenost s beznou obvodnou ambulanciou az tak nemam, kedze v stupave som bola iba parkrat, ale po sestnedeli sa planujem zaevidovat v ambulancii v ivanke. nie som nadsena z dochadzania, kedze nemame auto, ale dost mi zalezi na pristupe doktora ku pacientovi. ked si citam rozne nazory na bratislavskych gynekologov na koniku a takisto ceny, ktore za starostlivost chcu, tak rozhodnutie pre ivanku je vopred jasne. drzim palce!

misinka0611
9. mar 2017

@lilianna1988 Ahoj, tak ako? Dala ti v utorok fotku? Ako sa cítiš ? 🙂

lilianna1988
9. mar 2017

@misinka0611 ahoj,nedala fotku,ze nech odfotim :/ ale odfotila len jedno babo....citim sa stale inak takze tazko odpovedat 🙂 ty ako??

pupava36
10. máj 2017

@monika_janko ked su neake problemi a ona prave neordinuje ale je v Ruzinove tak ta nevezme lebo ma toho velmi vela. Tak to povedala mne ked som sa jej na to pytala ci by som mohla za nou prist ked budem mat neaky akutny problem a prave nebude ordinovat, povedala ze jej zavolat sice mozem ale ci ma vezme to nevie lebo ze ma toho velmi vela v Ruzinove. Mozno ked ju budes mat zazmluvnenu tak ti povie ze mozes za nou dojst. Inak je super, ju ako doktorku mam velmi rada, mala som ju pri prvom porode, pri nej som sa vyslovene tesila na porod a ten den ked som isla rodit som bola velmi stastna a este som dostala zachvaty smiechu ked mi vodu vypustala lebo ma to brutalne steklilo, na kazdej poradni som sa pri nej smiala, vtipkovali sme atd...vzdy bola mila a vsetko vysvetlila a uz som jej oznamila ze ju chcem aj pri druhom porode tak sa potesila a ja tiez a samozrejme suhlasila...

red_cat
12. máj 2017

@lilianna1988 nejde jej teraz tlaciaren v ordinacii tak len mobilom odfotit sa da teraz😊
@pupava36 mozno ste sa len nepochopili...ona ta urcite vezme len sa v tom ruzinove niekedy nacakaaas... ked ma sekcie, tak som ju cakala aj vyse 3 hodin ale potom ma vzdy ochotne zobrala😊 a nemam ju zazmluvnenu...btw kedy treba riesit zazmluvnenie?? Som len v 13tt

pupava36
13. máj 2017

@red_cat asi sme sa zle pochopili...no a to zazmluvnenie az po 37 tyzdni sa to riesi ale vacsinou papiere davaju podpisovat v den porodu....ale ked ju chcete mat pri porode tak jej to uz mozete povedat aj teraz aby vedela...ja som jej to uz povedala a to mi termim vychadza na 9 november...v podstate som sa jej ani pytat nemusela lebo mam pocit ze ona to uz brala ako samozrejmost ze mi odrodi aj druhe dieta...ale mne to nevadi lebo aj tak ju chcem pri porode a aj jej do oci som povedala ze nikoho ineho pri porode nechcem len ju pretoze tam ziadnemu lekarovi neverim iba jej a ked nubude ona pri mojom porode tak ani rodit radsej nechcem 😁😁takto som jej to povedala sa zacala smiat...ale sa aj tesila somnou a este som jej povedala ze chcem rodit sekciou a niako inak ale vravela ze sa im tam vela toho zmenilo ze nemoze robit sekciu po sekcii

dedeline
6. júl 2017

Ahojte, na tehotensku poradnu k nej chodite teda v utorky? do Ruzinova, ano? Snazila som sa najst na webke nejake info, ze kam mam ist, ale nejak som nic konkretne nenasla. pomoooc :D

pupava36
6. júl 2017

@dedeline na tehotesku poradnu k nej chodim v utorok do Ivanky pri Dunaji kedze som jej pacientka (ked niesi jej pacientka tak na poradne az od 37tt ale jej treba v cas zavolat aby sa vedela prisposobit) a potom od 37tt uz budem chodit k nej ale uz do Ruzinova

zzuzanah
26. júl 2017

Baby ako vyzerá ťa lekárka? Je také drobné chudé žieňa s čiernymi vlasmi a okuliarmi? Ďakujem

lilianna1988
26. júl 2017

@zzuzanah ano😊

jancika889
9. aug 2017

Prosim vas tie co chodite k dr.plichtovej do ambulancie v ivanke plati sa tam nieco? Ja mam zatial dr. V trnave ale chcem ist blizsie kedze som sa prestahovala...a teda ci berie novych pacientov...zatial som tam nevolala len skusam zistovat info 🙂 vdaka