icon

MUDr. Ďurovská a borelióza

aleka
9. okt 2013

máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň

pasikavamacka
5. sep 2018

@isabellaa liecila som sa 2 roky a 2 mesiace u Durovskej, ATB plus na vlastnu past som skusala rozne alternativne doplnky k tomu. Kombinaciou tychto dvoch metod ATB+prirodne doplnky priznaky zmizli a mam ciste negativne testy. po vysadeni ATB este beriem rozne prirodne protokoly na docistenie, aby sa nic nevratilo. Najviac sa mi paci Buhnerov protokol, ten som brala niekolko mesiacov. Vsetky protokoly sa daju najst vo FB skupine, ktoru vyssie niekto linkoval. Teraz sa sustredujem na vycistenie od candidy, na imunitu a na nastavenie spravneho mikrobiomu v crevach. Clovek sa musi stat odbornikom, ked sa chce z toho dostat. Vsetko som cerpala hlavne z tej FB skupiny a potom zo zahranicnych zdrojov

isabellaa
5. sep 2018

@pasikavamacka hmmm, ale ja nie som na fb
Citala som fora na ceskych strankach. Dcera mala potvrdenu boreliozu(4r)' brala atb. Kontrolny odber bol, ale nieco tam este vysiii:( Vies spravne odcitavat výsledky? Kebyze ti poslem do ip vysledky, mohla by si sa na nich pozrieť? Bola by som ti vďačná;)

angelinja
5. sep 2018

@isabellaa skus sa to naucit sama...zadavaj do internetu po jednom co to tam mate..na nete je toho plno..myslim ze to bude uzitocnejsie pre teba..okrem toho vsade by malo byt zvyraznene tamov alebo plus minus napisane ked je nieco mimo normy

pasikavamacka
5. sep 2018

@isabellaa ako dlho mala atb a po akom case po kliestovi? Mozes mi poslat testy, ale tie testy maju nizku vypovednu hodnotu. Ja som mala tie ich testy negativne aj ked som sa plazila po zemi od unavy a slabosti. Ale pozriet sa na ne mozem. Skoda, ze nemaa FB, bez neho tazko. Ja ti mozem poslat bylinny protokol ale neviem ti poradit ake je davkovanie pre deti. V tej skupine si mozes vyhladat sama informacie v archive, aj ti poradia mamicky. Ked tak si vytvor profil bez fotky s vymyslenym menom

stellasweet
5. sep 2018

@angelinja lekari s ktorymi som sa stretla ja sa tvaria, ze po liecbe atb je pacient zdravy. Oni pracu odviedli. Dalsiiii prosim...

angelinja
5. sep 2018

@stellasweet ano ved mne to pvoedala moja dr ta mi dokonca neechccela zobrat ani opakovane testy..lebo ze to tam bude stale...a druhe balenie ATB som si vydupala sama aj tom i povedala ze staci uz len polka balenia..akoze asi uz skolak od mamy vie ze atb sa musia dobrat cele..ale celkovo tito vseobecni lekari su na smiech...aspon moja ta je dobra len pre dochodcov -cize choroby ktore su jasne a ktore pozna alebo na ordinovanie veci pocas virózového obdobia..

angelinja
5. sep 2018

jaj a este ceresnicka bola ze ktore stadium boreliozy si chcem liecit...tak vtedy som jej povedala ze ja som neni MUDR

liv1
5. sep 2018

@pasikavamacka myslíš že ma zmysel aj len Buhnerov bylinny protokol? Ja atb dlhodobo nemôžem.

pasikavamacka
5. sep 2018

@liv1 urcite ma zmysel. Mne Buhnerov protokol vyliecil mykoplazmy.

davam do pozornosti toto
http://tn.nova.cz/clanek/anicka-mela-boreliozu-...

angelinja
11. apr 2019

@aleka ahoj prosom ta moze nspisat co si presne brala?akujem

angelinja
11. apr 2019

@pasikavamacka ahoj prosim ta mozes napisat alebo do spravy ten bylinny protokol alebo co si brala..prosim dakujem

angelinja
11. apr 2019

ja uz ozaj skusam vselico ae uz

angelinja
11. apr 2019

ale najorise je to ze clovek pochybuje uz ze od coho ma problemy a ci uz ozaj neni ako to pvoedat..cisi clovek to nenamysla ze to je z toho..aj ked borelku som mala..

lesik
6. okt 2019

Ahojte.Po mesiacoch trápenia sa a hľadania odpovede čo mi je som sa rozhodla,že sa podelím o môj problém.Od apríla 2019 mávam tachykardie,potom sa pridružili zášklby hlavy a tras hlavy,k tomu akoby nestačilo zabiehanie slín...po MR mi našli 8 lézií na mozgu s tým,že MR opakovať na vylúčenie SM...ale akoby nestačilo problémy sa začali čoraz viac kopiť,je ich veľa takže treba pri čítaní trpezlivosť🙄🙄zimnice,sucho alebo nadmerná tvorba slín,pocit zbláznenia sa hlavne v noci,plytké dýchanie,zášklby tela,hrča v hrdle,problém prehltnúť vlastnú slinu,mierne závraty,nespavosť dokážem byť hore do pol šiestej rána,výpadky pamäti,studené končatiny a zároveň potenie sa,bolesť asi všetkých častí tela,panické ataky...
Vo vŕtaní sa v karte som si našla záznam,že v roku 2016 som mala pozitívny test na boreliózu,vôbec si nepamätám,či som ju mala liečenú alebo išlo to do stratena...teda žiadna liečba,čo je typické pre môjho obvodného lekára...v najbližšom čase ma čaká konzultácia u prof.Benetina ohľadom tremoru...keď tam nenájdem dostatočné vysvetlenie mojich problémov, čo mi prosím navrhujte vy?

VĎAKA.

liv1
6. okt 2019

@lesik ze sa pridaj do uz mnou spominanej skupiny na FB a tam sa opytaj. Je tam vela vela ludi, ktori sa liecia, aj ktori sa neliecia, ale rozhodne ich je tam viac co ti budu vediet poradit. Drzim palce ✊

pasikavamacka
7. okt 2019

@isabellaa uz to mam vyriesene chvala bohu. Liecila som sa u Durovskej a plus k tomu sama som sa vela vzdelavala v problematike ako podporit liecbu, uzivala som velke mnozstvo doplnkov, bylin, enzymov popri ATB liecbe. Uz vyse roka som bez priznakov a testy (nemecke) negativne

liv1
7. okt 2019

@pasikavamacka ahoj ako dlho si brala atb? Mala si asi akutnu borel, nie chronicku vsak

pasikavamacka
7. okt 2019

@liv1 mala som chronicku. atb som brala 2 roky a potom este 1 rok buhnera.

liv1
7. okt 2019

@pasikavamacka gratulujem... ja sa atb viac ako 2 mesiace bojim brat. A zatial poznam oooomnoho viac nevyliecenych ludi, ktori to uz napr po dvoch rokoch braniaatv zbalili, ako vyliecenych.

pasikavamacka
7. okt 2019

@liv1 ja som bola este lahky pripad. Prejavy boreliozy som mala 6mes, predtym ako zacala liecba. Myslim, ze preto "len" 2 roky v mojom pripade. Ked niekto to ma roky uz, vacsinou 2 roky nestacia na vyliecenie

pasikavamacka
7. okt 2019

liecba je velmi velmi narocna. psychicky aj fyzicky, aj financne. Vacsina ludi ktorych poznam, sa na to vykaslali. Ja som isla do toho od zaciatku s tym, ze neprestanem, kym sa nevyliecim. Neslo len o ATB, ale aj o zmenu stravy, velmi vela samostudia o vhodnych doplnkoch protokoloch, bylinach, enzymoch. Nespoliehala som sa len na Durovsku. Bez jej protokolu by to neslo, ale keby som propri jej liecbe nebrala este milion veci, neviem ci sa to podari

liv1
7. okt 2019

@pasikavamacka si super👍. Velmi ti fandim. Je uzasne ze si sa z toho dostala 🤗

pasikavamacka
7. okt 2019

@liv1 dakujem, drzim aj tebe palce

monik_du
3. dec 2019

Ahojte,rozhodujem sa pre liecbu na klinike u dr. Durovskej. Avsak hlavny problem su financie...ako.ste to financne zvládali,kolko.ste platili pri prvom vysetreni a testoch? Obavam az mi zrazu nevystavia fakturu alebo blocik na 200-300 a viac eur...

pasikavamacka
3. dec 2019

@monik_du prve vysetrenie 100e za konzultaciu, zoberu krv a potom podla toho kolko infekcii mas podozrivych ti spravia testy, plati sa za kazdy test zvlast. Mozes povedat, ze ta obmedzuju financie, preto nech ti navrhnu len najnutnejsie infekcie otestovat. Liecba je taka ista aj keby si mala 10 infekcii a aj keby si mala len jednu. Urcite treba boreliozu a par koinfekcii. borelioza stoji 160e a dalsie infekcie nemam presny cennik, niektore 60, ine 90, . prva navsteva je najdrahsia kvoli testom, ale pri dalsich navstevach sa uz netestuje, tam sa plati 50e a za konzultaciu plus lieky

liv1
3. dec 2019

@monik_du testy su este drahsie ako pises 😖

monik_du
4. dec 2019

Ďakujem,idem do toho🙂

lucia31
7. dec 2019

..Moja skúsenosť s boreliózou: asi tri roky dozadu som si našla tu typickú boreliovu škvrnu, 3 týždne som teda užívala ATB ,hodnotu v krvi este stale aj po kontrolnom odbere boli,ale keďže som sa citila veľmi dobre , odmietla som ďalšie ATB..tinkturami a stravou som posilnila imunitu, lebo však o tom každá choroba je..a úplná pohoda..asi pred mesiacom ma niečo ustiplo a teda opäť boreliovy kruh ,tak tie prvé ATB využívam ( 1denne *100mg doxyhexal)a doliecim sa opäť bylinkami, športom, stravou.. ..inak žiadne ťažkosti nemám ani som nemala..v živote by som si telo nenicila takou hrbou ATB...veľa veci je aj v hlave 😉

monik_du
8. dec 2019

http://www.akademickyrepozitar.sk/Judita-Durovska

Veľmi odporúčam celé preštudovať, mňa to veľmi oslovilo

pasikavamacka
9. dec 2019

@lucia31 mala si velke stastie v nestasti, mala si hned typicku skrvnu - u vacsiny ludi sa vobec neobjavi!- a tym padom si hned dostala ATB- vacsina ludi ziadnu liecbu nedostane. TVoja borelioza sa podchytila v pociatocnom stadiu vdaka ATB a nerozsirila sa dalej. Nemozes svoj pripad porovnavat s niekym, ktora ma neliecenu boreliozu niekolko rokov, nebodaj desatroci, ma napadnuty mozog, klby, imunitny system, nervovu sustavu. Veta- je to len v hlave je velka facka do tvare ludom, ktori vdaka borelioze ochrnuli alebo dopadli este horsie. Je to neuctive nieco take napisat, ked nevies kolko tisicov ludi zije v kazdodennom utrpeni. Mala si stastie, good for you, zelam nadalej pevne zdravie. Ale nestracaj prosim pokoru