MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
Ahojte, kde sa da urobit ten western blot test? Moja doktorka o zom nepocula:(
@h0sher a dnes mi povedala, ze pozna Durovsku od internistov. Zevraj je to velka hlupost davat na 2 roky ATB. Ze potom sa telo nebude vediet vysporiadat s nejakou inou chorobou ktora pride. AInternisti obvodakom odporucali nepredpisovat atb ak ich o to pacienti poziadaju po vysetreni u Durovskej.
@aleka Dobrý deň, viem, že je to už dávno ako ste sem dali vas príspevok, ale chcem sa opýtať ako sa máte. Liečili ste sa napokon? Ja mám podobné ťažkosti. dakujem ya odpoved. erika
@erikapeter ja som na atb 4 mesiace zatial
@sulky ako to znasate? Ja som dnes zacala brat atb od dr. Durovskej, mam veľký strach ako ich budem znášať, už vidite aj zlepsenie po 4 mesiacoch? Erika
@lubiss ahoj, ja som teraz zacala u dr. Durovskej, ako stedopadli vy po liecbe, je dobre?
@erikapeter ja som u Kozmu, on dava iba dvojkombinaciu antibiotik. Znasam to zatial dobre, ani neviem ze ich veriem 🙂 Ci liecba pomohla, to neviem posudit. Mne vlastne nic nebolo , nemala som ziadne tazkosti. Trochu bolesti noh. A iba som mala boreliozu vo vyskedkovh krvnych testov.
@sulky este by som sa chcela opýtať, ake probiotika beriete na zaludok, a v akej davke, ďakujem za informácie, ja sa totiz nemam s kym poradiť, to je najhoršie, erika
Mne to naordinoval doktor. Rano a vecer po atb . Je hedno ake si date. Aby mali co najviac knenov. @erikapeter a nepoznate skupinu na facebooku? Je tam vela ludi s podobnymi problemami.
@erikapeter tuna je ta skupinka:
https://www.facebook.com/groups/135171815151164...
@erikapeter tieto probiotika mi doporucil: pearls yb
@liv1 Dobrý deň, chcem sa opýtať pomohla vam biorezonancia na boteliu, ja nad touto metodou rozmýšľam, mam chrobicku neuroboleriozu, ďakujem za odpoveď, erika Jurisova
@erikapeter dobry den. Inak zvykneme si tu tykat 😊. Nie, nakoniec nepomohla. Ako mozno trocha nieco urobila, ale rozhodne nevyliecila ako oni tvrdia
@liv1 ďakujem Vám za odpoveď, erika
@erikapeter ahoj, dnes som bol u Durovskej a zacinam liecbu. Ako ti zatial zabera liecba? ake si mal/a tazkosti? Mam celkom strach z toho ako si ludia dodrbalo creva a podobne a zvazujem ci sa vobec do toho pustit.
@tomas_simon ja som 8. den na stratonovom protokole a je mi fajn, určite by som zacala, za 6. Tyzdnov si zaludok neznicime, ale treba si dávať aj to vsetko okolo, nie len atb. Nech sa dari. Erika
@erikapeter ahoj, dakujem, a ake si mala priznaky? zacalo ti nieco polavovat ci 8 dni je skoro? slnko zvladas ok bo za 2 tyzdne idem na dovolenku a mam strach zo slnka ako s atb, pocitujes pri atv nejaku nevolnost a podobne?
@tomas_simon ahoj, vela otazok.. ako to zvladam? Kazdy den je iny....dnes mam silny herx, ale aspon to zaberá...atb a slnko zla kombinacia, neviem ake beries, aj od toho to závisí...davaj si na dovolenke pozor na slnko! Erika
@erikapeter ahoj, kedy ti zacal herx? po kolkych dnoch? Lebo ja mam 5 a stale nic. Mala si aj teploty ci zimnicu ci iba bolesti? Ako sa u teba prejavuje borelioza? Dakujem
@tomas_simon Ahoj, ja som teraz 20 deň na Stratonovom protokole - Klacid + Sporanox + všetko okolo toho (doplnky, tie sú veľmi dôležité). Herx som mala na začiatku - najmä z chlorelly - bolesť hlavy, mozgová hmla, bolesti klbov. JA mám skôr prejavy neurologické ako kĺby...napr. šumenie a pískanie v ušiach, bolesť hlavy, čierne smuhy v oku, rozmazané videnie - to sa mi inak ako sa liečim zhoršilo, a najmä chronická únava. Aby si porozumel liečbe a to, čo sa s Tebou deje - čítaj si bolerioza.cz , ale nebuď z toho potom v depke, sú tam aj ľudia, čo cítia zlepšenie 🙂 Len treba vzdržať! Aj Ty si u Dr. Ďurovskej? erika
@erikapeter ahoj ja som momentálne 10 den na stratonovom protokole, tiez so vsetkým co píses. Tiez som pacient pani Durovskej. Ano citam to na borelioza.cz a takisto na fb fore. Ja len chcem spatnu vazbu od niekoho kto je na tom v liecbe rovnako. Tak ja mám aj neuro problémi aj bolest pod rebrom, bolest v oblasti slepeho creva a tak. U mna to je vsak skoro vsetko jednostranne a to prava strana. Okrem teda bolesti klbov lebo to je samozrejme obojstranne. Mna tiez inak po tej chlorell boli hlava a tiez mam mozgovu hmlu - taki divný pocit na odpadnutie. Ako dlho ti trvalo ze ti diagnostikovali ze mas boreliozu? Mala si nejake dlhodobe problémi, mne to diagnostikovali skoro 2 roky lebo nase zdravotnictvo je take ake je....naprd. Prajem pekný deň, Tomáš
@tomas_simon Ahoj Tomáš, mne dg chronickú formu boleriozy - aj ja to môžem mať v sebe už pár rokov - ale pri únave som si vždy povedala, že sa prekonám a tak to išlo dalej, až som sa teraz v decembri raz nepostavila z postele... Ty si si dával aj odbery robiť v Nemecku cez doktorku D? ja áno, mne vyšla negatívne boleria v LTT (na Slovenksu hranične v Elise vo WB neg.), ale žiaľ CD57+ som mala pramálo len 55...Chlorellu ber - po pár dňoch ti bolesť hlavy prejde, alebo nedávaj si všetkých 15 tab. na raz, ale si to rozdel napr. na 2 dávky, ja to už teraz beriem naraz a v pohode. Skôr mám problémy so Sporanoxom - búšenie srdca a tak... Ty ho ako dávaš? Inak bolesť v oblasti slepého čreva - to bol moj prvý príznak, dlho som sa s tým trápila - skús nenafukujúcu stravu, vylúčiť cukor, kávu... a ked je ťažko tak mne pomáha feniklový čaj..aj to, že som schudla pre nechutenstvo 12 kg..., no ale treba tých 6 týždňov vyskúšať a potom znovu budú odbery v Nemecku a uvidíme ako ďalej - ja to tak beriem! nech sa Ti darí, ak máš otázku kľudne napíš, aj ja budem rada, keď budem poznať niekoho, kto ide rovnako v čase Stratonom. erika
@ildi_interier aj ja som z Ga a mám priznaky boreliózy...nemohla by som sa obrátiť na Vás s otázkami ohľadom prirodnej liečby?...vďaka😘
@erikapeter ahoj za povzbudive slova, ano robil som si teste v nemecku cez doktorku D. Mne vysla borelioza a este nieco. Nepamatam co konkretne tam este bolo. Ja tabletky relativne dobre zvladam. No mna posledne dni to slepe crevo ako keby bolest a palenie, a takisto v oblasti pecene, alebo pod rebrom, neviem konkretne ako to miesto popisat a ide ten pocit ako keby az do hrdla. Nemala si nieco take? ako dlho si sa trapila s tim slepym crevom? ja som momentalne 14 dni liecby a este samozrejme nemozem cakat zazraky. Ty si este ake ine problemi mala ak sa mozem spytat? samozrjem musime dat 6 tyzdnov a verit ze loecba nebude trvat dva roky. Uz ti inak nejake veci polavili pri liecbe ci ani nie? U mna mam pocit ze klby polavily a bolest svalov na nohach a menej mi trpne polovica tvare...Tak drzim ti palce nech sa ti liecbou zlepsi zivot 🙂

@liv1 uz som tam,nasla som to,dakujem