MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
@lubiss je to v prdeli. Myslis, ze naozaj je tato choroba nevyliecitelna ?
@marquezus liecitelne, ale asi hodnoty ostavaju cely zivot a vraj sa moze vratit. Nevadi, budeme chodit ns krv, nie ? Tak musis vydrzat. Bud rad ze borelku, ludia maju rakoviny .. A navyse, je to docasny stav. Vydrz. Ja tiez dobre znasam antibiotika. Uvidime vsak hlavne vtedy, ked ich budem jest 3 mesiace .. Fu
Uz budem musiet povedat Judite buduci tyzden nech predpisuje augmentin sr
Ja v pohode atb a slnko
@marquezus po roku atb prechadzam na uz silnejsiu palbu ..na bene=rifac:entizol uz nez vacsich problemoch zvladam ...dokonca uz trenujem cca 40-65km treningy na bajku (100-200km ked som bol zdravy)..uz herxujes?
Zvysena teplota je nielen borela
@marcipanova ak ju vycystujes tak sa nema preco vratit
No ja normalne sa zacinam citit lepsie. Oproti prvym dvom tyzdnom - co bolo fakt peklo sa to zacina lepsit. Nemam uz tu teplotu. Trochu to kleslo. Samozrejme este nie som zdravy, ale prisla ulava po 3 mesiacoch. No ja dufam, ze nebudem musiet tie ATB brat tak dlho. Nie som predsa len tak dlho nakazeny takze to snad uz bude len lepsie a lepsie.
Myslim, ze najhorsi Hexheimer uz mam za sebou. :D Dufam teda, ze sa to len bude lepsit.
@marquezus @lubiss ahojte, tak mam za sebou navstevu u durovskej, aj ked som mala prve sedenie s alexandrosom. Tak som o 170 eur lahsia, ale spokojna, mam liecbu, prisla som skoro, uz len verit ze zaberie a zabijeme to 🙂 ked ate nejake otazky, pytajte sa. Mam antibiotika na 6 tyzdnov, pak kontrola..
Jaj a antibiotika mam teraz take, ze mozem na slnko 🙂 s doxyhexalom sa nemoze a spravila sa mi pigmentova skvrna na tvari do rici :P
@marquezus ako dlho mas borelku ?
@marcipanova jeden rok.
@marquezus malo. Cochvila si z toho von.
Ahojte baby,aj ja sa liečim u pani doktorky s chronickými chlamydiami,hranicnou borelkou a ehrlichiou,ja mám 2 roky problémy svalové,slabosti,tuhnutia,zaskby,teraz sa liečim skoro 2 mesiace,a začalo mi sklbat na špičke jazyka. V elmi sa bojím,lebo som čítala že je to sprievodný znak pri ALS,nemali ste to niekto pri liečbe?ďakujem za odpoved
@marcipanova oni davaju loecbu v podstate kazdemu rovnaku prva cast pocka si ta aj doxyhexL 🙂 ale az o 3 mesiace alebo 6 mozno teba ani nie kolko ti cca povedal ze budes mat liecbu ?
Co je ALS ?
ano, pocka si ma vraj, kreslili mi schemu 🙂
no a ten muz co robi objednavky, ten mi povedal ze som prisla skoro, ze moju liecbu vidi tak na cca 3, max. 4 mesiace
ale urobila som blbost, ze som si citala zahranicne stranky o LB, pretoze tam uvadzaju, ze kazdy kto ju ma chronicku, sa z nej uz nedfostane, ze rakoviny a neviem co vsetko, ze postupne nas zabije. Co sa povazuje za chronicke ? resp ake obdobie neliecenosti, je uz chronicke ? jasne ze moze prejst v chronicke aj nedostatocna, ci zla liecba ale ake obdobie ? mne bolo povedane rok.
@marcipanova smrteľná skleroza
paneboze to je uz vrchol co tu citam, co sposobi jeden kliest ...
a ako casto ti sklbe ? mna pichalo volaktory den, ale asi 10 min v nepravidelnych intervaloch ma pichlo v pravej casti jazyka ale skor pri mandli alebo na koreni, neviem ako lepsie by som to vysvetlila .. ale fakt len parx, neviem dodnes co to mohlo byt ..
@marcipanova začalo to včera stále na 1 mieste v špičke jazyka,ako keď máš tik v oku
aha rozumiem, vies co, presne ako tu vyssie pisali, jazyk je sval, proste ti v nom silha trosku, no a co 🙂 horsie by bolo keby trpol ... hlavu hore
@marquezus viem ze to neni otazka na mna, ale mne vcera lekar vysvetloval, ze ked mas pocas antibiotik nejake priznaky/negativne, tak je dobre, keby ti nic nebolo, je zle.
Tak sa uz nestresuj, si vo faze liecenia, mozes si tu liecbu dovolit, bud rad ze si lieceny, si v procese. Jeden den je lepsie, druhy horsie. Nexifuj sa na priznaky, nevsimaj si ich, nepripustaj si, mysli pozitivne a nestresuj sa zbytocne tolko. To je nsjhorsie co moze byt. Pozeraj sa na liecbu komplexne. Z dlhodobeho hladiska.
Uz budem musiet povedat Judite buduci tyzden nech predpisuje augmentin sr
Ja v pohode atb a slnko
@marquezus po roku atb prechadzam na uz silnejsiu palbu ..na bene=rifac:entizol uz nez vacsich problemoch zvladam ...dokonca uz trenujem cca 40-65km treningy na bajku (100-200km ked som bol zdravy)..uz herxujes?
Zvysena teplota je nielen borela
@marquezus
@marcipanova
Marcipanova: nepis blbosti.... vies preco je chronicka chronickostou?
Marquese: ja som bol 8 mesiacov nez liecby a budem musiet ist cely kolotoc atbciek
Citite sa dobre...este ste nezazili entizol..to len bude brutalita..mna to poslalo na 3 mesacnu pnku..
Dalsi masaker bude benemicin
Kazdy stresujuci faktor pre chlamu,borelu apod je zly a atb k nim patria
Marquese kedze ta zle liecili tak si zacystovany a liecbu rataj nadlhsie ako rok
Marcipanova: ak to vravel Vasaras ze liecba bez jerxov je zla,tak vravel somarinu....herx je taky silny ako ho telo vie odburat,cize velkost detoxifikacie je miera odozvi herxu
@h0sher takto sa bav s kamaratmi .. pisem co mi bolo povedane a povzbudzujem marquezusa, neviem o tom, ze by som sa ta na nieco pytala ..

@marcipanova
No jasne, ze je to liecitelne. Tomu rozumiem, len je to fakt otrava a lezie to na hlavu. Som zvyknuty na aktivny zivot a teraz 3 mesiace lezim... Lieky ja inak znasam v pohode, mam nastastie silny zaludok. V podstate ich ani necitim. Obmedzenia mam skor z tych priznakov - bolest hlavy a ta divna teplota, inak nic. Nemoizem pre to nic robit a ked sa zacnem hybat tak mi stupne teplota a pritazi sa mi. A s tymi ATB by som moc na slnko neliezol. Takze tak 🙂