MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
@h0sher nie, ty sa so mnou nebudes bavit vobec, dovidenia
Decka nehadajte sa :P ale ano ked dostanete entizol to bude bombicka ...marcipanova ty asi nie na teba budu stacit asi len atb inac je to hnus nie ani tak to ze sa mi z toho motala hlava a kdeco aleze to ti robi v ustach taku pachut ze nie raz som sa z neho dovracala fuj humus....bohuziL od prveho pulzu s nim pokracujete do konca liecby....ja uz ani nepovitam kolko som mala pulzov ale na pn ma to nedostalo vobec cela liecba ....a heej ty nepis ze si chlap a polozilo ta to dobre vieme ze chlapi umieraju aj z nadchy haha :DD
@lubiss presnee :D
tiez si myslim, ze ho nedostanem. Pocuj lubis, niekde citam, ze borelka sa neda vyliecit nikdy uplne a lekar u durovskej mi povedali, ze ANO da sa uplne 🙂 ked vsetko zabijeme a rozbijeme cysty .. ako to vidis ty , za svoju borela "karieru" ? :D
@marcipanova co viem a mam znamych s borelou liecenych klasicky tak kazdy rok chodia na tzv preliecenie na tyzden do spitalu na infuzie ... Takze asi tak ale ked ma niekto takuto dlhu liecbu neviem uvidim sama co bude 🙂
@lubiss aha, a to predpise kto ? Tie infuzky ?
@marcipanova neviem na infekcne sa ro chodi ale viem ze chodi taz za rok kamaradova mama a ta ma aj zle vysledky niekedy ma lepsie niekedy horsie takze oni jej to ako keby utlmuju sak co daju jej na tyzden infuzie a povedia si sak co liecbu si dostala uz nic po nas nechci co si budeme hovorit ....
@lubiss rozumiem, je to hrozne. Chudatka ti ludia co nemaju na liecbu u sukromika, je mi z toho do placu.
na boreliozu preparát Burbur-Pinella
@mandragora22 takže ti to pomohlo a nepomohlo zároveň
@dostex veľa naozaj zlých vecí mi ATB liečba odbúrala a už sa nevrátili. a dúfam, že už sa ani nevrátia.... ale čo-to ostalo. nie je toho veľa, chvalabohu 🙂
sa môže vrátiť aj vyliečená borelióza vo forme SM po rokoch...
Caute, ja som dnes bola u obvodnej kvolk tomu, ci mi urobi testy, ktore odo mna ziadaju u Ď. Tak urobila mi ich, tesim sa. Potom sa pytam. Myslite si ze robim dobre ? Ona ze nie.
@marcipanova ja si myslím, že dobre...
veď aj keď sa liečiś na boreliozu, berieš ATB a po rokoch ti môžu diagnostikovať SM...veď z čoho pramenia všetky autoimunitné ochorenia/borelia,chlamidia,herpes/...
Co je SM ?
@marcipanova skleroza multiplex
..dobbry den,máte niekto skúsenosti s odstranenim boreliozy pomocou plazmoveho generatora..vraj počas jedného sedenia d garanciou na klinike v Ba s garanciou vratenia peňazí,keby krvné testy potvrdili stali prítomnosť borelie..
..pardon za preklepy..nejaka naturopaticka poradna..nasla som cez prehladavac...
Podla mna to ma mizive % ludi aj to v uplne vysokom veku, kde mi bude jedno ci umriem na sklerozu, rakovinu, alebo infarkt, ci porazku.
mizivé % to by ste sa čudovali...a vo vysokom veku..... keď je 50 rokov vysoký vek?
a o ALS chorobe ktorá sa práve rozmáha, po diagnostike máš 2 roky života, pretože lieku na túto chorobu niet, človek zomrie, pretože sa zadusi... a z čoho pochádza...z neliečenej boreliozy!!!
boreliozu neroznášajú len kliešte ale sú infikované aj komáre a rôzna lietajúca háveď a človek po uštipnutí vôbec netuší, a neurobí sa mu ani to býčie oko...a boreliozu má v tele ...až po niekoľko rokoch prídu zdravotné komplikácie a je z toho SM, ALS....a na veku nezáleží...ALS čítala som na fórach, majú aj 20 ročný ľudia a práve u tých je priebeh rýchlejší...
tak toho ATB bude veľa a hlavne dlho, ale skúšala by som aj dajaké prírodné veci: čaje ani nie, je to na dlho, ale kvapky-maceráty z bylín. Hlavne hľadaj po fórach skúsennosti ľudí, čím sa liečia...to Burbur -Pinella veľmi pomáha a čím skôr borélie klesnú, tak budeš menej brať ATB a tiež hlavne veci na posilnenie imunity...
@lucia31

@marcipanova lebo ked to tu niekto cita, co pises a nevie z toho nic, ako ty,tak ho len vystresujes a vystrasis: aj Vassaras niekedy hovori blbosti....
Nie, takto sa budem bavit s kazdym,kto pise nieco,co o tom vie babkinu vrtulu