MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
@jazminn aj antibiotika beries?
Pardon neprisli mi upozornenia, citam ze doxy na 3 tyzdne .. To je malo.
@marcipanova ja som mala kliešťa asi pred 5 rokmi a dlho som sa liečila ATB a teraz pri každej preventívke mi robia aj na boreliozu...pretože mám v rodine prípad neliečenej boreliozy, kde muž vôbec nevedel, že mal kliešťaa dôsledky sú fatálne...pôsobi mu to na mozog a pod. Zaoberám sa teraz tým, pretože hľadám vo svete pre neho pomoc, a najviac sa dozvedám z Polských stránok...lebo v Poľsku sú strašne infikované kliešte...hovorím infikované, pretože aj môj manžel mal pred nedávnom kliešťa, vybral si ho, a ihneď utekal k lekárovi, robili mu krv, aj bral ATB a povedali mu, že v našej oblasti nie sú až tak infikované kliešte, ako inde...
Neviem odkial si, ale ja som chutila infikovane ho kliesta v sade janka krala, ak ti to nieco hovori.. No tak uznaj. Skoro v meste.
Najväčšia šupa je to,že už ťa nakazi aj komár,veď je to ako mor tá borelioza
Ja som prave vytvorila page na fb, "lymska borelioza", nic tam take naplno nefunguje, chcem varovat vsetkych ktori su v nevedomosti. Kludne sa pridajte
@marcipanova ja som z východu, chodím na poľské stránky a keby ste tam videli, čo tam píšu ľudia, tam malé deti, niekoľkomesačné bábätka majú kliešťov, ja nechápem...čo to dieťa váľa po tráve? tam sú ľudia veľmi nakazení boreliozou a bartonellou a všetkým možným...a hlavne po uštipnutí a aj ked sa liečia ATB...o niekoľko rokov sa to vracia...no hrúza...
a ešte, som sa niekde dočítala, že aj u nás je v lekárňach dostať špeciálny B-komplex, ktorý chráni pred boreliózou, treba ho brať v predstihu a pravidelne...tak idem hľadať...alebo tiež sa zaočkovať, moja dcéra už bola, ale platí to len na tri roky asi...a treba to očkovanie začať ešte v jeseni a tri injekcie...už nepamätám...
je to B-komplex s pivovarskými kvasnicami a tiež je tam tiamin. Kliešť neznáša pivo...
Ja sa liecim u Durovskej a povedala mi ze ked pride clovek v 1.stadiu a lieci sa dlhodobo, tak sa da vyliecit uplne. Su 3 fazy a su antibiotika aj na rozbitie cyst. Ked zabijes vsetko, nena sa preco vratit. Som sa tam rozplakala ako nala Kamilav tej ambulancii, to nie je mizne aby v 21.neboli na to oaky. Vsak nech to postriekavaju do certa, aspon v rych parkoch, kde nikto nic nepestuje, sak takto pokapeme jak muchy.
Pisem ako madar. Pardon. Som cez phone 🙂
@jazminn zle sa to cita prosim ta skus si nastudovat normalne stranky nie nejake polske babske drbniky :( Proti borelioze vakcina nie je, ale proti kliestovej encefalitide a treba ju obnovovat a preockovavat, takze pred 5 rokmi to je ako keby ju dcera ani nemala. Ziadne babatka sa po trave valat v kliestoch nemusia, aby boreliozu dostali - prenasa ju aj komar, ovad, vsetko, co saje krv. Dalsi sposob ako sa nakazit je cez mlieko - materske bohuzial tiez. To iste plati aj pre nepasterizovane mliecne vyrobky napr. od nakazenej ovce zo salasa cez cerstvu bryndzu ci mlieko.
@anjelicek26 vs tym ockovanim suhlasim, je to tak. Na encefalitidu ockovanie je, vydrzi zhruba 3 roky, potom treba opakovat. Na LB ockovanie NEEXISTUJE 🙂
Nevadi, stane sa 🙂 kym sa nepomyli v tom, ze 3 tyzdnova liecba ant. je dostavujuca, alebo ziadnu liecbu nikomu s diagnozou netreba, tak nehori :D
Baby liečim sa str.protokolom 2 mesiace,a mám taký čudný pocit ako keby sa mi jazyk nevošiel do úst,akoby opuchol ale vizuálne nevyzerá,mali ste to niektorá?diky moc
Ja nie, ja mam 1.stadium a priznaky nikdy ziadne okrem erythemu. Takze neviem poradit
...uz 5. den uzivam ATB a pozeram, ze EM mi zmizla..tak hadam sa v tele nieco deje...este par tyzdnov predo mnou..a mam dohyhexal a ideme na dovolenku, no...tak so slnkom budem musiet opatrne...
Nechod na slnko vobec, doxy ma fotoreakciu, ja mam na cele vaginu (pigmentovu) :D
som sa zlakla, ze rast vagin na cele je vedlajsi ucinok 😀 ..asi je to individualne...uplne sa mu nevyhnem , bohuzial..ja som celkovo tmavy typ a opalovat sa teda neopalujem..ale hravame plazovy volejbal a tenis, tak to neovplyvnim...
@marcipanova
No mojka, ja som "ciganka" a za 2 tyzdne uzivania doxy, som bola na slnku asi 4 hodiny a mam ju .. Ale ano, s tym, ze je to individualne suhlasim 🙂)
@ildi_interier ako to kupujes odkial burbir pinnela

@lucia31 http://www.regeneraciabuniek.eu/o-laminine/