icon

Musím mať po úraze výmenný lístok k chirurgovi?

2. jan 2025

Ahojte, neviete, prosím niekto, či musím mať výmenný list ku chirurgovi, keď som dnes spadla a až teraz mi začala ruka modriet? Bolieť ma bolela, opuchnutá bola, ale až teraz, keď mi modrie, bojím sa, aby nebola zlomená. Preto som ani nešla na pohotovosť, myslela som, že to prejde. Neviem teda, aký je postup. Ďakujem 😊

koniarova
2. jan 2025

Nemusíš. Ráno k chirurgovi.

autor
2. jan 2025

@koniarova ďakujem 😊

nika23t
2. jan 2025

S dcérou sme tak šli večer na urgent s palcom, najskôr opuch, nemohla pohnúť ním, ale necítila bolesť,kým ho neohla. Ale večer jej to zmodrelo, opuch sa zväčšil, tak sme sli. Palec bol zlomený.

janinah
2. jan 2025

Netreba,na poh.mozes ist aj teraz.

janage
2. jan 2025

Na urgent môžeš ísť do 24h po úraze bez všetkého. K chirurgovi bud správa z urgentu alebo teda výmenný lístok.
Mala si normálne večer ísť na urgent.
Info z novembra a decembra z vlastnej skúsenosti.

katulienocka999
2. jan 2025

Odporúčam ísť ešte dnes na pohotovosť ci urgent aby sa to nezhorsilo cez noc, takéto pády netreba podceňovať

autor
2. jan 2025

Ďakujem baby, no sama neodsoferujem, mám to zrovna v zápästí a spoje odtiaľto nechodia 🙈

autor
2. jan 2025

Ono to ani nevyzerá tak hrozne, len to dosť bolí

alickapusinka
2. jan 2025

príklad ak by si mala že platiš poistku úrazovu a pôjdeš na druhý deň tak neviem či by ti vyplatili niečo.Treba ísť hned.

babulkaa
3. jan 2025

do 24 hod od urazu netreba vymenný lístok ( nehovorim o urgente), po 24 hodinach uz listok treba od OL. zdr. sestra