icon

Muž bol v pondelok pozitívny. Kedy sa má znovu testovať?

michaelabuzova
19. feb 2022

Ahoj v pondelok mal muž pozitivni test.Kedy sa môže otestovať?

ika11123
19. feb 2022

@michaelabuzova ako na psr test kedy môže ísť či ako myslíte?

michaelabuzova
autor
19. feb 2022

@ika11123 Po koľkych dnoch
sa môže otestovať Ag testom

saxana000
19. feb 2022

Tak testovat sa moze aj kazdy den a antigen mu moze vyjs pozitivny este mesiac karantena je minimalne 5 dni od prveho pozitivneho testu.idealne ak bude doma az o vymiznutia vsetkych priznakov vtedy uz nebude infekcny..

aduskalac
19. feb 2022

A naco sa chce testovat ked bol pozitivny?pozitivitu moze este ukazovat 3mesiace ak nema 24h priznaky a bol 5dni v karantene moze ist do roboty

ika11123
19. feb 2022

@michaelabuzova to už netreba 🤷 pozitívny test bude aj 3 mesiace

nenne27
19. feb 2022

@ika11123 coze? To akoze po korone nebudem 3 mesiavd cestovat lebo mi budu vychadzat pozitivne testy?

luliu
19. feb 2022

@aduskalac
@ika11123 určite nie AG test, ten my mal byť negat na konci karanteny.

ika11123
19. feb 2022

@nenne27 no v momke to povedala 🤷jednej pani čo mala korunu sa chcela ísť otestovať či to už z nej vyšlo 🤣a tá čo robila testy jej povedala že 2 až 3 mesiace tiež som neverila vyskúšala som to na mamke lebo ona už je cca 2 mesiace po prekonaní a vyšla jej tá druhá čiarka ale už iba slabučka

ika11123
19. feb 2022

@luliu a toto odkiaľ máte 🤣🤣🤣🙏si pozrite predošlé diskusie bežné sú ľudia 2 mesiace pozitívny sorry ale túto blbosť som ešte nepočula ja sama po karanténe som bola stále pozitívna

talizman1988
19. feb 2022

@michaelabuzova ja som mala v pondelok ag pozitivny,nasa obvodna mi kazala sa pretestovat na 5 den ,uz bol ag negativny,priznaky tiez vymyzli,mozte sa pretestovat aj skor ked mate doma testy,mne bolo povedane ze pcr zachytava covid dlhsie,antigen zachyti len ked je clovek infekcny🤷ale tabulku na toto asi nenajdete kolko lekarov tolko nazorov

luccija
19. feb 2022

@nenne27 veď budeš mať papier o prekonani
@michaelabuzova načo sa znova testovať?má ísť na PCR a ďalej netestovat mať karanténu...a podľa stavu ukončiť

luliu
19. feb 2022

@ika11123 veľké firmy majú ako podmienku nástupu späť do práce negat test po korone, v zahraničí je to úplne bezne. AG test nemá byť prečo pozitív, takže hlúposti taras akurát ty

anjelik999
19. feb 2022

@luccija prosim vas, potvrdenie o prekonani dostanem automaticky, alebo mam o to poziadat niekde? Dakujem

luliu
19. feb 2022

@anjelik999 stiahnes si ho na korona.gov V aplikácii ZP ho budeš mať automaticky

ika11123
19. feb 2022

@luliu sa musím zasmiať 🤣papier o prekonaní máte na čo 🤦je normálne a bežné to čo som napísala vy musíte byť asi z inej planéty áno čo 🤷 neznamená že keď vám vyšiel že je to tak u každého 🙏 ale vo vašom prípade sú už slová zbytočne čo už no

luliu
19. feb 2022

@ika11123 neoznacuj ma. Mimochodom aj školy odporúčajú pred nástupom po korone AG test, ale všetci sú prepnutí, len ty si lietadlo. Takže kľudne sa smej, je mi to srdečne jedno

ukulela
19. feb 2022

Ja viem tiez tak, ze pozitivny po prekonani moze byt dlho pcr test, lebo je citlivejsi.

ika11123
19. feb 2022

@luliu zaujímavé že nášho pýtali len doklad o prekonaní 🤣🤣🤣🤦 ale ok 🤷🤦

ukulela
19. feb 2022

@ika11123 u nas zamestnavatel napriklad testuje stale .. a nasa skola neprikazuje (prikazat nemoze) - ale prosi rodicov o pretestovanie. je to o postoji organizacie (skoly/firmy/...) aj jednotlivcov (rodicov/zamestnancov).

zizana
19. feb 2022

@ika11123 skôr aku niekoho začnete zosmiešňovať skúste si niečo naštudovať o rozdieloch medzi AG a PCR testom, na internete toho máte veľmi veľa. A o pretestovaní žiakov pred nástupom do školy po COVIDE si môžte prečítať v školskom semafore.

zizana
19. feb 2022
nenne27
19. feb 2022

@ika11123 vies, len ked idem do zahranicia, davaju si ako podmienku negativny pcr test priamo na letisku v tej krajine tak neviem ci papier o prekonani pomoze:(

nenne27
19. feb 2022

@luccija v jordansku na letisku si po prichode musim robit pcr test.takze nijaky papier o prekonani ich nezaujima

andrea_82
19. feb 2022

@ika11123 ja som sa teda nestretla s nikym, kto by mal ag test po chorobe pozitivny. Nas zamestnavatel je z tych, co chce negativny test pri nastupe do prace po chorobe a vsetci sme ho mali negativny. U niekoho to byt moze, ale su to skutocne vynimky a mizive percento ludi.

aduskalac
20. feb 2022

@luliu tak to neviem moj muz pondelok pozitiv pcr ,priznaky nadcha kasel,dr vravela ak nebude mat 24h priznaky moze ist pondelok do roboty,inak dcera v sobotu tiez pozitivna stvrtok ju zacalo boliet hrdlo a antigen pozitiv,syn ma uz od stredy priznaky vsetky mozne je natom najhorsie a antgen stale negativ,obaja na pcr dcera pozitiv a syn negativ tak neviem nakolko su testy presne