Muž bol v pondelok pozitívny. Kedy sa má znovu testovať?
Ahoj v pondelok mal muž pozitivni test.Kedy sa môže otestovať?
@ika11123 Po koľkych dnoch
sa môže otestovať Ag testom
Tak testovat sa moze aj kazdy den a antigen mu moze vyjs pozitivny este mesiac karantena je minimalne 5 dni od prveho pozitivneho testu.idealne ak bude doma az o vymiznutia vsetkych priznakov vtedy uz nebude infekcny..
A naco sa chce testovat ked bol pozitivny?pozitivitu moze este ukazovat 3mesiace ak nema 24h priznaky a bol 5dni v karantene moze ist do roboty
@michaelabuzova to už netreba 🤷 pozitívny test bude aj 3 mesiace
@nenne27 no v momke to povedala 🤷jednej pani čo mala korunu sa chcela ísť otestovať či to už z nej vyšlo 🤣a tá čo robila testy jej povedala že 2 až 3 mesiace tiež som neverila vyskúšala som to na mamke lebo ona už je cca 2 mesiace po prekonaní a vyšla jej tá druhá čiarka ale už iba slabučka
@michaelabuzova ja som mala v pondelok ag pozitivny,nasa obvodna mi kazala sa pretestovat na 5 den ,uz bol ag negativny,priznaky tiez vymyzli,mozte sa pretestovat aj skor ked mate doma testy,mne bolo povedane ze pcr zachytava covid dlhsie,antigen zachyti len ked je clovek infekcny🤷ale tabulku na toto asi nenajdete kolko lekarov tolko nazorov
@nenne27 veď budeš mať papier o prekonani
@michaelabuzova načo sa znova testovať?má ísť na PCR a ďalej netestovat mať karanténu...a podľa stavu ukončiť
@luccija prosim vas, potvrdenie o prekonani dostanem automaticky, alebo mam o to poziadat niekde? Dakujem
@anjelik999 stiahnes si ho na korona.gov V aplikácii ZP ho budeš mať automaticky
Ja viem tiez tak, ze pozitivny po prekonani moze byt dlho pcr test, lebo je citlivejsi.
@luliu tak to neviem moj muz pondelok pozitiv pcr ,priznaky nadcha kasel,dr vravela ak nebude mat 24h priznaky moze ist pondelok do roboty,inak dcera v sobotu tiez pozitivna stvrtok ju zacalo boliet hrdlo a antigen pozitiv,syn ma uz od stredy priznaky vsetky mozne je natom najhorsie a antgen stale negativ,obaja na pcr dcera pozitiv a syn negativ tak neviem nakolko su testy presne

@michaelabuzova ako na psr test kedy môže ísť či ako myslíte?