icon

Muž má koronu

16. nov 2020

Baby muž ma koronu :(
Ja sa bojim že to tiež dostanem a kto sa bude starať o deti ?
Už aj zvracia :( veľmi sa oňho bojím :( prave mi hovoril že sa mu už aj zle dycha :(
Ani ho nemôžem poslať preč na samotu lebo on keď ma len nádchu tak je zle a teraz ani nehovorim bojim sa oňho
PREPACTE ZA VYLEV

Strana
z2
autor
16. nov 2020

@bagre izopovany,vsetko dezinfikujem aj ked ide on na wc aj ked ja k nemu tak hned klucky utieram... tak on ide vo stvrtok uz na testy objednal sa tak uvidime co to bude

bagre
16. nov 2020

keď sa cítil nejako divne tak som hruď natierala masťou.. polepšilo sa. Mala som veľký rešpekt, lebo jemu to vždy lezie na priedušky takže mal starostlivosť ako v bavlnke 🙂 bála by som sa nechať človeka samého veď sa môže čokoľvek stať.
A chlap nech sa vzchopí a komunikuje poriadne čo reálne mu je /na soplík zomiera veľa chlapov, práve preto treba poriadne pomenovať čo ho trápi a čo už fakt nezvláda, aby si aj ty vedela/

nenne27
16. nov 2020

Drzim palce.neboj sa, zvladnete to.v mojej rodine bol tiez covid.3 dni dost zle a potom uz dobre

ladyelsa87
16. nov 2020

Ked mate chrípku tiez sa izolujete? To sa fakt takto bojíte? Moj muz mal v januári taku chrípku, ze spal týždeň v kuse, ledva žil. A co som ho mala z domu vyhodiť? A to som bola tehotná a starala som sa o neho normálne, potom som to chytila aj ja, mala som tiež teploty, dusilo ma a prežili sme, a mozno to bola aj korona, len vtedy ešte nemala takúto reklamu. Hlavne sa z toho neposrat. A dopredu odkazujem všetkým koronamaniackam a všetkým, co veria na tuto falošnú pandémiu, ušetríte ma svojich agresívnych komentárov 😃

evulienkaeko
16. nov 2020

U nas ma mama koronu, len teda ona ma vlastnu izbu aj s kupelnou a wc, vzdy ked sme isli k nej tak respirator a nasledne dezinfikovat ruky. Ked budes nieco po nom prat tak so sanytolom, pouzivat jednorazove taniere, pohare, pribory. Ale my sme to chytili tiez, mama je v nemocnici, my ostatni smw mali priznaky jeden den a uz sme ok.

janinah
16. nov 2020

@ladyelsa87 falošná pandémia? Robím v covid budove nemocnice.pozvem tá na exkurziu ? Ale niekto bude slepý aj keď mu pravda ide oči vypichnúť...tak nič.maj sa ...

bagre
17. nov 2020

@ladyelsa87 nieee,kdežeee.... keď mám chrípku tak každú hodinu na okolitých príslušníkov rodiny intenzívne kašlem nech to majú čím skôr. Na ďalšie veci podľa tvojho želania nereagujem.... fakt škoda času

lula313
17. nov 2020

Ja by som ti odporucila a aj detom, či mužovi nosiť po byte rúško. Už sa mi stalo, že som bola chora(pred koronou), nosila rúško, nikoho som nenakazila. Držím palce, nech mate rýchlo za tým.

vladika11
17. nov 2020

Nechcem strašiť, ale ak sa muž naozaj necíti dobre a ma problém s dýchaním volajte sanitku.. Budete kľudnejšia, v nemocnici mu pomôžu, kým nie je neskoro.. Veľa síl 🙏

autor
17. nov 2020

@vladika11 dakujeme
Volala som zo znamym co robi v nemocnici tak dala aom obklady ,panadol , caj s citronom .fenistil kvapky,natrela hrudnik a ulavilo sa mu. Neni to ono hovori ze ma divnu chut ze takae divne to je.

klip0
17. nov 2020

A ked pises ze v štvrtok ide na testy, tak to este nema potvrdenu koronu?

poopsie
17. nov 2020

Tiež ma to udivilo, muž ma koronu! Ale štvrtok ide na testy... 🤔To nie je už iná choroba? Zinkorot,C, D.. To su dôležité vitamíny a vraj je dobrý acylpyryn... Alebo ešte môžete vyskúšať domáci crp test 🤷‍♀️

autor
17. nov 2020

@klip0

@poopsie v praci im robil zamestnavatel antigenove testy vysiel pozotivny. Ale.kedze zamestnavatel tymto veciam neveri na 100 % tak ze ma sa objednat na testy. Volal aj lekarke a ta mu povedala to iste ze sa ma objednat na testy.

poopsie
17. nov 2020

A pred tými testami bol v poriadku?

silceb
17. nov 2020

To že má on takýto priebeh, neznamená, že ho budete mat aj vy, tobôž mala. Ja s mužom a so synom bývame u mojich rodičov. Najskôr to mala mamina, potom ja. Všetci sme boli na testoch a chlapi negatívni, bez ničoho a teda nemali sme tiež kam, tak sme len čakali, čo iné. Tak ja s maminou už ťaháme 3 a 4 týždeň s bolesťou pľúc a chlapi nič. Dokonca syna mám extrémne predčasne narodeného v 24tt, má 3 roky a tiež nič a to som s ním aj spala, ešte keď som nič necítila, pritom som bola najviac infekčná. Takze to že to má manžel, neznamená, že vás to chytí všetkých 😊 držím palce

klip0
17. nov 2020

@silceb prosím prepáč mimo tuto temu, ale maly je zdravy? Kamoska teraz v 25tt porodila, tak sa vsetci bojime co a ako bude

autor
17. nov 2020
silceb
17. nov 2020

@klip0 áno je zdravý, šikovný, rozumný. Prvý rok a pol bol náročný, no stojí to za to. Všetko mu dlhšie trvalo, začal sa neskôr aj pretáčať, aj plaziť, chodiť ako ostatne deti, ale teraz behá jedna radosť 😀 nebojte, snáď bude všetko ok. 🙂 veľa šťastia

katulienkax
17. nov 2020

Ani nech tá nenapadne starým rodičom aby to dostali a mali ťažké následky?

autor
17. nov 2020

@katulienkax nedavam nikam deti. ostavaju doma. Dcerka j3 este mala a syn zase pomaha

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ankare
17. nov 2020

Skoré uzdravenie! ❤️

autor
17. nov 2020

@miriam11 ake mas nasledky ? Ak smiem vediet

alenka2101
17. nov 2020

Prosim vas,ked vas obodny dr.odporuci na pcr.test..platite za to?

autor
17. nov 2020

@alenka2101 ak sa pytame mna tak neviem. V smske mu nic neprislo. Snad niekto odpovie

simca06022011
17. nov 2020

Ty k nemu hlavne chodievaj co najmenej. Inak ešte to ma dobre, treva rarat s tým ze to chvilu bude trvať... Sestra s manželom boli 2 týždne úplne KO, potom už postupne lepsie. Dcérka to asi nemala od nich ani nechytila. Žiadne následky ani komplikácie nemaju, aj starí rodičia prekonali covid 80+ roční. Ci budu nejaké nasledky pri nich po zapalw pľúc ťažko povedat.

simca06022011
17. nov 2020
iva812
Autor odpoveď zmazal
autor
17. nov 2020

@simca06022011 jj. Len ked mu nosim jest, alebo pit . On ked ide na wc sme v inej izbe ma rukavice a rusko

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2