Muž má koronu
Baby muž ma koronu :(
Ja sa bojim že to tiež dostanem a kto sa bude starať o deti ?
Už aj zvracia :( veľmi sa oňho bojím :( prave mi hovoril že sa mu už aj zle dycha :(
Ani ho nemôžem poslať preč na samotu lebo on keď ma len nádchu tak je zle a teraz ani nehovorim bojim sa oňho
PREPACTE ZA VYLEV
keď sa cítil nejako divne tak som hruď natierala masťou.. polepšilo sa. Mala som veľký rešpekt, lebo jemu to vždy lezie na priedušky takže mal starostlivosť ako v bavlnke 🙂 bála by som sa nechať človeka samého veď sa môže čokoľvek stať.
A chlap nech sa vzchopí a komunikuje poriadne čo reálne mu je /na soplík zomiera veľa chlapov, práve preto treba poriadne pomenovať čo ho trápi a čo už fakt nezvláda, aby si aj ty vedela/
Drzim palce.neboj sa, zvladnete to.v mojej rodine bol tiez covid.3 dni dost zle a potom uz dobre
Ked mate chrípku tiez sa izolujete? To sa fakt takto bojíte? Moj muz mal v januári taku chrípku, ze spal týždeň v kuse, ledva žil. A co som ho mala z domu vyhodiť? A to som bola tehotná a starala som sa o neho normálne, potom som to chytila aj ja, mala som tiež teploty, dusilo ma a prežili sme, a mozno to bola aj korona, len vtedy ešte nemala takúto reklamu. Hlavne sa z toho neposrat. A dopredu odkazujem všetkým koronamaniackam a všetkým, co veria na tuto falošnú pandémiu, ušetríte ma svojich agresívnych komentárov 😃
U nas ma mama koronu, len teda ona ma vlastnu izbu aj s kupelnou a wc, vzdy ked sme isli k nej tak respirator a nasledne dezinfikovat ruky. Ked budes nieco po nom prat tak so sanytolom, pouzivat jednorazove taniere, pohare, pribory. Ale my sme to chytili tiez, mama je v nemocnici, my ostatni smw mali priznaky jeden den a uz sme ok.
@ladyelsa87 falošná pandémia? Robím v covid budove nemocnice.pozvem tá na exkurziu ? Ale niekto bude slepý aj keď mu pravda ide oči vypichnúť...tak nič.maj sa ...
@ladyelsa87 nieee,kdežeee.... keď mám chrípku tak každú hodinu na okolitých príslušníkov rodiny intenzívne kašlem nech to majú čím skôr. Na ďalšie veci podľa tvojho želania nereagujem.... fakt škoda času
Ja by som ti odporucila a aj detom, či mužovi nosiť po byte rúško. Už sa mi stalo, že som bola chora(pred koronou), nosila rúško, nikoho som nenakazila. Držím palce, nech mate rýchlo za tým.
Nechcem strašiť, ale ak sa muž naozaj necíti dobre a ma problém s dýchaním volajte sanitku.. Budete kľudnejšia, v nemocnici mu pomôžu, kým nie je neskoro.. Veľa síl 🙏
@vladika11 dakujeme
Volala som zo znamym co robi v nemocnici tak dala aom obklady ,panadol , caj s citronom .fenistil kvapky,natrela hrudnik a ulavilo sa mu. Neni to ono hovori ze ma divnu chut ze takae divne to je.
A ked pises ze v štvrtok ide na testy, tak to este nema potvrdenu koronu?
Tiež ma to udivilo, muž ma koronu! Ale štvrtok ide na testy... 🤔To nie je už iná choroba? Zinkorot,C, D.. To su dôležité vitamíny a vraj je dobrý acylpyryn... Alebo ešte môžete vyskúšať domáci crp test 🤷♀️
A pred tými testami bol v poriadku?
To že má on takýto priebeh, neznamená, že ho budete mat aj vy, tobôž mala. Ja s mužom a so synom bývame u mojich rodičov. Najskôr to mala mamina, potom ja. Všetci sme boli na testoch a chlapi negatívni, bez ničoho a teda nemali sme tiež kam, tak sme len čakali, čo iné. Tak ja s maminou už ťaháme 3 a 4 týždeň s bolesťou pľúc a chlapi nič. Dokonca syna mám extrémne predčasne narodeného v 24tt, má 3 roky a tiež nič a to som s ním aj spala, ešte keď som nič necítila, pritom som bola najviac infekčná. Takze to že to má manžel, neznamená, že vás to chytí všetkých 😊 držím palce
@poopsie jj
Ani nech tá nenapadne starým rodičom aby to dostali a mali ťažké následky?
@katulienkax nedavam nikam deti. ostavaju doma. Dcerka j3 este mala a syn zase pomaha
Skoré uzdravenie! ❤️
@miriam11 ake mas nasledky ? Ak smiem vediet
Prosim vas,ked vas obodny dr.odporuci na pcr.test..platite za to?
@alenka2101 ak sa pytame mna tak neviem. V smske mu nic neprislo. Snad niekto odpovie
Ty k nemu hlavne chodievaj co najmenej. Inak ešte to ma dobre, treva rarat s tým ze to chvilu bude trvať... Sestra s manželom boli 2 týždne úplne KO, potom už postupne lepsie. Dcérka to asi nemala od nich ani nechytila. Žiadne následky ani komplikácie nemaju, aj starí rodičia prekonali covid 80+ roční. Ci budu nejaké nasledky pri nich po zapalw pľúc ťažko povedat.
@alenka2101 nie
@simca06022011 jj. Len ked mu nosim jest, alebo pit . On ked ide na wc sme v inej izbe ma rukavice a rusko

@bagre izopovany,vsetko dezinfikujem aj ked ide on na wc aj ked ja k nemu tak hned klucky utieram... tak on ide vo stvrtok uz na testy objednal sa tak uvidime co to bude