icon

Nádor v prinosových dutinách, zažila to niektorá?

luli222
22. júl 2019

Nájde sa tu prosím niekto, kto osobne zazil, alebo mal v rodine pacienta s nadorom v prinosovych dutinách, alebo na mieste tomu blizkom??? Poprosim spravicku. Dakujem 😓

luli222
autor
24. júl 2019

@mrnoska3 urcite si to daj skontrolovat, my mame zial zhubnu formu :(

luli222
autor
24. júl 2019

@zuzankkaa1 nizsie je odpoved, este by som chcela dodat, ze manzel je fakt hrdina ❤️

kristina2412
24. júl 2019

@luli222 ☹️☹️☹️veľmi na vás myslím a držím palce❣️

shilou
24. júl 2019

☹🤤drzime prsty aby sa ta dalsia operacia podarila

luli222
autor
24. júl 2019

@shilou
Dakujeme Vam vsetkym velkym pekne za podporu, budem informovat ako pokracujeme dalej ❤️

mogaa
24. júl 2019

@luli222 teraz musia počkať na histológiu presne o aký druh nádoru ide a jeho grade(agresivitu)....na každý druh sú stanovené chemoterapie na ktoré je konkrétny druh citlivý.....treba aby si manžel čo najviac posiloval imunitu, skúste cez onkologa alebo imunológa vybaviť Polyoxydonium (je to najsilnejší imunostimulant). Ak by mal po chemoterapii málo červených krviniek -pýtajte transfúziu(nie všade ju dávajú). Ak by mal manžel bolesti - stačí keď so správou z nemocnice(z onkológie)pôjdete do najbližšej algeziologickej ambulancie(ambulancia na liečbu bolesti) - dajú mu morfiové náplaste, bežné lieky od bolesti nie sú účinné. V niektorých štátoch sa dávala ako doplnková liečba k chemoterapii imelová terapia(pichal sa výťažok z imela) volakedy sa to dalo objednať u jedného gynekológa v Nitre(predtým to aplikoval v zahraničí takže mal s tým skúsenosti). Skúste kontaktovať pani Valachovú z www.npop.sk(nadácia na liečbu onkologických ochorení), spolupracuje s rôznymi onkológmi, sama si prešla liečbou), poradí vám na koho sa obrátiť, aké doplnky k chemoterapii, strava...čaká vás oboch ťažké obdobie, treba veriť že bude dobre len treba prestáť toto najťažšie obdobie....Bolo by super keby ti mal kto po narodení bábätka kto s ním pomôcť(aj so starším)... Prajem naozaj veľa veľa šťastia pri liečbe a aby sa to podarilo minimálne zastaviť🍀🍀🍀🍀

kattrin5
24. júl 2019

@luli222 juuj drzim palce, neboj bude dobre. Ja poznam zopar ludi ktory mali nador a vyliecili sa 😊 budte pozitivny

zuzankkaa1
24. júl 2019

@luli222 ach 😭😭😭😭 taketo veci su moja nocna mora. Kazdy jeden vecer sa budem za Vas modlit aby ste to zvladli co najlepsie. MUSI sa Vam to podarit 🤜🤛

luli222
autor
25. júl 2019

@zuzankkaa1 a
A aj sa to podari ....ja sa nikdy nevzdavam,bola som svedkom mnohych zazrakov, a viem ze jeden caka aj na nas....je to 50 percent aj o psychike, nedat sa zlomit a neustale vysielat pozitivne myslienky....teraz musim byt uplne v pritomnosti, nepripustat si nic zle, plne tu byt pre deti a manzela nenormalne podporovat a nenechat ho ani na chvilu sameho.... + Mam rozbehnute aj nejake tie alternativy popri liecbe....takze ideme na To!

luli222
autor
25. júl 2019

@kattrin5
Ja tak isto a preto sa hodlame zaradit k nim 🙂 dakujeme 🙂

luli222
autor
25. júl 2019

@mogaa
Pisem sukromnu spravu

shilou
25. júl 2019

@luli222 napisem ti aj ja realny pribeh...pribeh mojej kamaratky ...tiez je tu na mk...dufam ze mozem jej pribeh napisat..takze ju nebudem bez jej vedomia menovat.
Po narodeni dcerky...mala za okom nador..ked mala 2abo 3mesiace ked sli do doktora uz ocko sa zachranit nedalo. Oko jej vytlacilo vonku/ tak ako aj tvojmu muzovi/..nasadili jej liecbu. Po case jej to preslo na druhe oko...stale sa im tvoria loziska, chodia na kontroly..mala aj chemo pred par rokmi. Teraz stale len vyoperuju a chodia podla vysledkov na kontrolu do ba. Mala bude mat uz 6rokov/v marci/..
Stale je to o riziku, raz je to horsie, raz lepsie...ale zijuuuu...a to je hlavneeee...takze aj vy sa drzte

kattrin5
25. júl 2019

@shilou moja svokra mala rakovinu prsnika a potom aj koze, a prsnika mala Tak ze uz rozsirenu v lymfatickych a obe prezila, ma 10 rokov liecby ale uplne zmenila stravu a je veganka, ona tiez pridala k liecbe chemo aj alternativnu, vela je aj o tom, ako clovek zije.

bobricek1979
26. júl 2019

@luli222 bojujte ak budeš taká silná muž ti bude cítiť pozenie ho to vpred, verím v skoré uzdravenie.
💕

bobricek1979
26. júl 2019

@lenqa87 a robilo ti to problém

bobricek1979
26. júl 2019

@mrnoska3 máš aj nejaké príznaky, lebo ja dole mám niečo v ustnej dutine a už som bola všade a nikto nič do toho trpnutue tváre ťažké prehltanie a tinitus no furt sa to uoravilo a trpim s tým už dva roky. Medzičasom som aj porosila no v tej dutine to je a najnovšie blbme aj celustny klb no moze to byt zubami no trapim sa dva roky a vsetcia sa mi smejú od orl az po neurologicku

shilou
27. júl 2019

@bobricek1979 zmen lekara...a nech ta poslu na vysetrenia

soldi
27. júl 2019

@luli222 ahoj, ako sa drzite s muzom?

mrnoska3
27. júl 2019

@bobricek1979 nemam nijake priznaky ja som bola na magneticku s mozgom a tam sa to nahodou ukazalo ze tam daco je ale kedze som bola len s mozgom tak to oni neriesili len do pipisu odporucili ultrazvuk a ako som uz pisala na ultrazvuku to nebolo vidno tak na CT a to len potvrdilo ze tam nieco je ale nevie sa ze co akurat ka som si vsimla ze mi jedna strana lica akoby trochu vacsia jak druha a aj hrcu si tam nahmatam alebo asi vypuklu kost kedze je to za kostou no uvidime

katkabg
27. júl 2019

@luli222 velmi silno drzim palce nech sa vsetko podari a vsetko zvladnete uvidis😊 dolezite je ze si muzovy takou uzasnou oporou ☺ ked som si citala tvoj pribeh strasne ma zamrazilo.Moja mamina mala pred 4 rokmi nehodu.Zrazilo ju auto ked ska byciklom do obchodu a udreka si hlavu Nastastie nebolo vazne len jej ju sili.Ale ona teraz posle dva roky mi vravi ze pocituje tlak za okom na tej strane kde sa udrela a id rana ma stale nadchu.Aj ju bolieva to oko a pri stlaceni vraj zablesk vidi.Teraz som este viac ustrachana o nu a poviem jej nech ide cim skor na Ct hlavy

luli222
autor
27. júl 2019

@soldi
Muz sa drzi uzasne, a ja ho vsemozne podporujem....ale ked som nahodou sama doma, ze mi zoberu maleho von, tak len placem a placem aj to male v brusku sa potom prestane vrtiet :( ale js verim vo vyhru, proste sa nevzdame ale je toho momentalne na mna moc :(

luli222
autor
27. júl 2019

@katkabg
Dakujeme krasne. Urcite to dajte skontrolovat.

luli222
autor
27. júl 2019

@mrnoska3 cim skor riesit, nic neodkladat urcite. Prosim :(

lenadka
27. júl 2019

@luli222 spolužiak na VŠ mal takto nádor, len zrazu zmizol a keď sa vrátil nespoznavali sme ho. Hrozne schudol vďaka chemoterapiam, v padali ku vlasy a narástli nové kučeravé, mal jazvu cez celé líce ale pristala mu. No prežil a vyliečil sa a dokonca bol väčší fešák ako pred tým.

bobricek1979
27. júl 2019

@mrnoska3 držím prsty bude to oki

bobricek1979
27. júl 2019

@shilou bola som uz u všetkých aj som mala ísť na mr krku no otwhotnela som tak sa budem teraz pytat

mrnoska3
27. júl 2019

@bobricek1979 dakujem uvidime v oktobri

luli222
autor
27. júl 2019

@lenadka
Dakujem krasne za povzbudenie ❤️

zibi
28. júl 2019

@luli222 drzte sa.tiez myslim na vas a drzim palce nech to dobre dopadne😘♥️

luli222