Nájde sa tu niekto, kto mal Covid?
Ak ano, zujimali by ma priznaky ludi, co realne mali toto ochorenie. Ja uz mam tyzden nasledujuce priznaky, bolest hlavy, kychanie, bolest hrdla, potenie, bolest tela. Bez kaslania a teploty. Neviem, ci to moze byt covid. Mojej lekarke sa uz 3den neviem dovolat, na testovanie som sa objednala ako samoplatca az na 7.9. Akurat zistujem ze tu naozaj nic nefunguje. Malo sa testuje, plne kapacity, na test sa dostanete o tyzden. K lekarke ist s s priznakmi nemozem, dovolat sa neda.
@poopsie aj slovnik, aj sposob vyjadrovania o tebe napovedaju, ze si velmi ohladuplna osoba.
A teda aby si vedela, v mojom okoli si ty ta mensina. Takmer vsetci, ktorych poznam, nosia ruska, spravaju sa zodpovedne. Odkial si prisla na to, ze prave ty si "vacsina" ? Mozno je to naopak.
@poopsie jasne že videl... napríklad jeden sa vola Martin, robí v Prahe, poznám ho cca 30 rokov(či za známosť berieš aj to ako som trojročný počúval ako kope) a robí na neurochirgii v Prahe... tak áno... robia v tom niekedy aj 10 hodín v kuse keď z jednej sály idu na druhu(prezlečie sa vyvrhne, dostane nové Rusko...) , lebo nejaké babičky sa rozhodli že hromadne mŕtvice su super... a áno majú aj prestávky, ale keď sa inak nedá, tak musia... a keďže smeruje skôr k inej časti v rámci neurochirurgie, tak viem že 16 hodinová oprava podvrtnuteho stavca kde ako asistent je cely čas, je úplne normálka....
@miskooo1987 najprv musí niekto umrieť kôli rúšku aby si rešpektoval to že pre niekoho je to v ňom neudychatelne? Tiež mas krasnu logiku..
@poopsie sup, sup na "korona party" 😂
@zubrienka1 ďalšia disciplínovaná fanatička
@poopsie iné.. len tie ruska už davno používali ini ľudía a hromadne neumierali... a aj 8 a viac hodín... v ázijských krajinách, ktoré nemajú až tak sebeckú kultúru boli poslednú dobu aj pred koronou pomerne automatické, že každý si ho dal ak mal nejaký problém...
A áno... ak tu umrie 40 ľudí len kvôli rusku, tak to začne prekonávať umretých na kovid, vtedy by bol reálny čas sa zamyslieť...
@poopsie umriet kvoli rusku? Zas neprehanaj. Lekari tak niekolko hodin operuju.... Mam astmu a nejako to prezijem. Je to otras, ale proste to pretrpim. A mam obrovsky sucit voci moslimkam, ktore tak chodia po svete cely zivot a v inom klimatickom pasme.
@poopsie nepodceňujtem to, a spočiatku som sa ani nebála, lebo som verila že sme zodpovední.. Nie sme, takže áno, už sa bojím viac. Keby máte v okolí človeka z veľmi rizikovej skupiny a bol by to váš blízky, možno by ste nehovorili to, že môžu umrieť aj na chrípku. Aj keď áno, máte pravdu, môžu.
@poopsie ale no, trocha silne slova! Netreba citat stranky ako "badatel", tam su zarucene pravdive informacie🙈
@zubrienka1 pre tvoju informaciu take stranky nečítam..
@simsalabim ide o to že ja to nemienim, presne to slovo pretrpieť.. Prečo mám trpieť ? Mám zle vydať? Kto mi to zaplatí za to že neuvidím? Ty?
@miskooo1987 každý si ho dal keď mal nejaký problém.. Aj ja som si ho dala pred 3 rokmi keď som mala problém ale teraz som zdravá.. Aky to ma význam? Neodpisuj.. To je recnicka otázka..
@poopsie nie je.. význam je ten že momentálne má kovid prevažne skupina 25-45 rokov... a veľká časť bez príznakov... to je jediný aktuálny dôvod...keď nebudeme chrániť tým náhubkom rizikové skupiny, teda 60+ tak jedine čo sa stane je že vylepšime rozpočet...
@evamarek77 ktorá?
@miskooo1987 teba mysli, ale skor myslim, ze ty si zle oznacil evu a myslel si poopinu

@poopsie viete len ono to možno týmto začalo. Načo brať ohľad na druhých. Preto to tu máme a nosíme tie rúška. A preto máte vy problémy s pokožkou a ja sa bojím o život mojej dcéry a mojej starej mamy. 😔