icon

Najlepší prenosný EKG prístroj na trhu

15. máj 2025

Poradíte mi nejaký prenosný EKG?

majamat
15. máj 2025

a na co ti bude? zhodnotit EKG teda vobec nie je jednoduche

stellarstar
15. máj 2025

Na čo ti to bude? A kto ti to bude zhodnocovať? Kúp si tlakomer to ti postačí

autor
15. máj 2025

Kto tu povedal že idem niečo zhodnocovať. Proste ho potrebujem mať a nemusím vám tu nič vysvetľovať , keď neviete poradiť prístroj tak sa netreba vyjadrovať.

majamat
15. máj 2025

rob si co chces, ak sa ti pacia vlnky na papieri. iba sme ta upozornili, ze mat ho bez toho aby ti niekto zhodnotil to EKG nema vyznam, lebo nezistis, ci je dobre, alebo zle a to je dovod, preco sa EKG robi

majamat
15. máj 2025

este jedna poznamka na okraj. toto bezne ludia doma nemaju, cize asi ti tu tazko niekto poradi.

stellarstar
15. máj 2025

Tak ak potrebuješ chod zajtra do zdr pomôcok a kup si ju

janickadr
15. máj 2025

MESI mTABLET EKG. Da sa pripojit aj ABI... 😀

bystrozraky
15. máj 2025

...to záleží na tom, koľko chceš investovať. Pozrel som to a taky 3-kanálový, by mohol byť celkom dobrý... KardiaMobile 6L.

kiki68
15. máj 2025

Nepotrebujes potom skor holter, lebo domace EKG stoji dost vela penazi a je to na dve veci.

taktotedanie
15. máj 2025

No podla mna je autor/autorka prispevku jeden/jedna z chronickych prispievatelov na mk, ktory /ktora neustale riesi arytmie, fibrilacie a pod.cize “ stara znama firma”

autor
16. máj 2025
@taktotedanie

No podla mna je autor/autorka prispevku jeden/jedna z chronickych prispievatelov na mk, ktory /ktora neustale riesi arytmie, fibrilacie a pod.cize “ stara znama firma”

@taktotedanie ty si rozmyšlaj čo píšeš , nikdy nevieš čo je vo veci. Chcela som radu a nie premudrele komentáre. Mám dieťa s vážnym srdcovým ochorením a lekár mi to odporučil aby som im posielala záznam. Takže predtým ako niekoho budeš odsudzovať tak sa zamysli.

stellarstar
16. máj 2025
@taktotedanie

Autorka ukludni sa, pani
@taktotedanie je lekárka tak vie čo píše a ak ti to dr odporučil prečo ti nedal papier a mohla si to vypožičať zo zdr pomôcok? A vôbec ako laik odkiaľ budeš vedieť kam tie káble presne musis dat? Ty mudra a vôbec čo je to za dr?

kiki68
16. máj 2025

Potom to lekar musi napisat na vypozicanie.

taktotedanie
16. máj 2025

Takze bud v tomto pribehu nieco nesedi slebo si lekara absolutne nepochopila
A mna zaraza ze pokial tento pribeh je pravda prides sem a tu sa radis

autor
17. máj 2025

To je nieco strašné aké sú niektoré ženy útočne a miesto normálnej rady na ktorú sa človek pýta tu pisete vaše premudrele názory. Keď neviem poradi, tak nekomentujem.

sisaka
17. máj 2025

EKG si môžeš spraviť na Apple Watch, keď som mala arytmiu aspoň som mohla lekárovi ukazať ako to vyzerá.
Ale čo píšeš nedáva žiaden zmysel. To máš akože dieťaťu niekoľko krat do dňa robiť EKG? Ak áno tak ti ho majú požičať, ak ide o monitorovanie, to sa robí holterom. 🤷‍♀️

stellarstar
17. máj 2025

Tuším sama nevieš o čo ide a čo ti treba

autor
17. máj 2025
@stellarstar

Tuším sama nevieš o čo ide a čo ti treba

@stellarstar hlavne že ty vieš 🫣

taktotedanie
17. máj 2025

Pozri, radili ti zeny,matky, zdravotnicky
A ty furt svoje , tak vies- komu niet rady tomu niet pomoci
nevies poskytnut adekvatne info a este si drza ako opica
Skus do buducna trosku pokory a komunikovat s lekarmi ako urazat ludi okolo seba ale chapem mas to doma tazke , si zatrpknuta

stellarstar
17. máj 2025

Škoda s tebou strácať čas

liv1
17. máj 2025

Autorka ja ta chapem, tato lekarka tu ma vecne taketo nevhodne komentare. Vedela by som rozpravat o tom, ako nam odporucali kyslikovy pristroj a keby som sa tu pytala na najlepsiu znacku, urcite by mi tieto mudrlantky pisali, ze nam to ma predpisat lekar… Avsak. To evidentne mnohi netusia, ze skor ako to poistovna na odporucanie lakara schvali, tak pacient aj umrie… takze velakrat si clovek tieto zariadenia musi proste zohnat sam, kupit, alebo prenajat.

Ja ti pristroj poradit neviem, len ti chcem povedat, ze vam a tvojmu dietatku zelam bud skore uzdravenie, alebo drzat chorobu na uzde a aby si zohnala ten najlepsi mozny pristroj. Mne tiez doktori nevedeli odporucit konkretnu znacku a to bolo pritom plucne. Asi preto, ze tych znaciek je dost vela. Drzte sa✊

tim23
17. máj 2025

Ahoj autorka. Ja som mala požičaný cez mdt tento. Je to šikovná vec, ktorá vôbec nevadila. Skús pozrieť. Neviem síce načo to potrebuješ alebo ako dlho máte monitorovať ale tu to automaticky odosiela údaje do centrály a tam dr priebežne vyhodnocuje.

taktotedanie
17. máj 2025
@liv1

Autorka ja ta chapem, tato lekarka tu ma vecne taketo nevhodne komentare. Vedela by som rozpravat o tom, ako nam odporucali kyslikovy pristroj a keby som sa tu pytala na najlepsiu znacku, urcite by mi tieto mudrlantky pisali, ze nam to ma predpisat lekar… Avsak. To evidentne mnohi netusia, ze skor ako to poistovna na odporucanie lakara schvali, tak pacient aj umrie… takze velakrat si clovek tieto zariadenia musi proste zohnat sam, kupit, alebo prenajat.

Ja ti pristroj poradit neviem, len ti chcem povedat, ze vam a tvojmu dietatku zelam bud skore uzdravenie, alebo drzat chorobu na uzde a aby si zohnala ten najlepsi mozny pristroj. Mne tiez doktori nevedeli odporucit konkretnu znacku a to bolo pritom plucne. Asi preto, ze tych znaciek je dost vela. Drzte sa✊

@liv1 pozri, ziadne info nic ci dieta ci dospely, ake ochorenie, preco, naco tak nemoze ocakavat ani relevantnu odpoved
Po dalsie, lekar vzdy vie odporucit takze v tomto pripade by som fakt neverila niekomu na mk a dost ma zaraza , ze autorka pyta radu tu a este sa aj urazi a po dalsie sorry ale ja som priamy clovek, nemam potrebu ludom tahat popod nos medove snurky a popritom si si tu hladkala ego aka si “na internete empaticka”
Kazdopadne ak je tento prispevok pravda jednoznacne toto riesit len s lekarom, pokial autorka nezvlada danu situaciu treba vyhladat psychoterapiu a nie prskat jed vsade naokolo pretoze ani toto autorkinu situaciu nijako nezlepsi

liv1
17. máj 2025
@taktotedanie

@liv1 pozri, ziadne info nic ci dieta ci dospely, ake ochorenie, preco, naco tak nemoze ocakavat ani relevantnu odpoved
Po dalsie, lekar vzdy vie odporucit takze v tomto pripade by som fakt neverila niekomu na mk a dost ma zaraza , ze autorka pyta radu tu a este sa aj urazi a po dalsie sorry ale ja som priamy clovek, nemam potrebu ludom tahat popod nos medove snurky a popritom si si tu hladkala ego aka si “na internete empaticka”
Kazdopadne ak je tento prispevok pravda jednoznacne toto riesit len s lekarom, pokial autorka nezvlada danu situaciu treba vyhladat psychoterapiu a nie prskat jed vsade naokolo pretoze ani toto autorkinu situaciu nijako nezlepsi

@tim23 od nich som mala uz niekolkokrat viactyzdenny holter a som s nimi spokojna. Je to drahsie, ale tak co uz ked to clovek potrebuje..
@taktotedanie utocis, urazas a nevies poradit. Honis si tu ego na chorych ludoch, alebo ludoch ktori maju chorych blizkych a ty o nich puk vies. Nepyta sa nic na ochorenie. Pyta sa na kvalitny stroj. Nepotrebuje nikoho informovat o podrobnostiach. A uz vobec nie neochotnu doktorku ako si ty

taktotedanie
17. máj 2025
@liv1

@tim23 od nich som mala uz niekolkokrat viactyzdenny holter a som s nimi spokojna. Je to drahsie, ale tak co uz ked to clovek potrebuje..
@taktotedanie utocis, urazas a nevies poradit. Honis si tu ego na chorych ludoch, alebo ludoch ktori maju chorych blizkych a ty o nich puk vies. Nepyta sa nic na ochorenie. Pyta sa na kvalitny stroj. Nepotrebuje nikoho informovat o podrobnostiach. A uz vobec nie neochotnu doktorku ako si ty

@liv1 boze….. esteze si tu prisla ty
Pekny vecer

tim23
17. máj 2025
@liv1

@liv1 áno a pani na telefóne je veľmi milá, pomôže ak treba. A inak len tak medzi rečou, súhlasím s komentárom na našu pani doktorku 😬

autor
18. máj 2025
@liv1

@liv1 ďakujem , presne nemám tu prečo rozoberať zdravotný stav a ani nechcem. Chcela som len poradiť prístroj, prípadne hodiny a nie tu počúvať premudrele názory.

autor
18. máj 2025
@taktotedanie

@taktotedanie prskate tu iba vy a na každého , asi máte veľmi nudný život, keď bezdôvodne útočíte na ľudí.

autor
18. máj 2025
@tim23

Ahoj autorka. Ja som mala požičaný cez mdt tento. Je to šikovná vec, ktorá vôbec nevadila. Skús pozrieť. Neviem síce načo to potrebuješ alebo ako dlho máte monitorovať ale tu to automaticky odosiela údaje do centrály a tam dr priebežne vyhodnocuje.

@tim23 ďakujem za radu 🙂