Negatívny test a príznaky

dkbakelover
19. nov 2021

Ahojte baby 🙂 stala sa mi taka vec,vcera som isla na Ag test,vysiel negativny. Avsak niektore priznaky na covid na mna sedia,takze ma dnes lekar vypisal na PN. Pojdem na PCR test,ale co ak aj ten vyjde negativny? mala niektora z Vas alebo v rodine, ze clovek mal priznaky, ale testy aj napriek tomu vychadzali negativne? vraj je to mozne... vdaka za radu a pomoc

ljzozv
19. nov 2021

Aké sú zvláštne príznaky Covid??
Covid sa prejavuje príznakmi, ktoré sú prejavmi nádchy, angíny, prípadne brušné problémy. Sú práve ľahko zameniteľné. V tom je nebezpečny covid.
Takže kľudne môžeš mať obyčajnú nádchu, kašeľ, prípadne chrípku.

dkbakelover
autor
19. nov 2021

@ljzozv zvlastne? 🙂 pisala som,ze niektore...teda nie vsetky priznaky,ktore su uvedene mam,ale len niektore 🙂 tak som to myslela

ljzozv
19. nov 2021

@dkbakelover pripisala som správu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dkbakelover
autor
19. nov 2021

@ljzozv Jasne,tak ja s tym ratam,ale urcite by som bola najstastnejsia,ak by to bola len chripka ci angina. Ale nie je potom problem,ak je clovek na pandemickej,ak mu test vyjde negativny? nevyznam sa vtom,preto sa pytam...

dkbakelover
autor
19. nov 2021

@viestta dufam,ze to tak bude aj u mna 🙂

ljzozv
19. nov 2021

@dkbakelover spojíš sa so svojím lekárom, tak ako tie vie zmeniť pnku z normálnej na pandemicku, možno je to možné aj opačne. S týmto ale zatiaľ skúsenosť nemám. Ale viem, že mala som kolegu, ktorý bol na pandemickej. A nakoniec mal negatívny pcr. Viac neviem, zostala som doma.

dkbakelover
autor
19. nov 2021

@ljzozv Rozumiem 🙂 v poriadku,dakujem za pomoc

cecilia29
19. nov 2021

My sme boli teraz všetci doma chorí, vrátane svokrovcov a Covid to nebol. Je tu ešte aj mnoho iných dosť zákerných viroz. Väčšina príznakov sa zhoduje s miernejším Covidom.

dkbakelover
autor
19. nov 2021

@cecilia29 áno, ako som spomínala ja budem len rada, ak to bude hocičo iné 🙂 a už ste všetci zdraví?🙏

7lenka11
19. nov 2021

byť chorý nerovná sa Covid.. vo svojom okolí som mala za posledný mesiac niekoľko chorých ľudí, no ani jeden nemal pozitívny test

zuzka565
19. nov 2021

Náš sused mal 3 AG testy negatívne. 4ty mal pozitívny a o týždeň na to skončil na UPV.

dkbakelover
autor
19. nov 2021

@zuzka565 ach :/ to je mi ľúto...tak budem dúfať, že to tak nebude

cecilia29
19. nov 2021

@dkbakelover ano sme , riadne nás to zdraplo tak na týždeň - hrdlo , priedušky .Svokrovci brali aj ATB. ja s mužom a deťmi sme len liečili hrdlo a priedušky pastilkami a sirupom. Robili sme si domáce testy, svokrovci a muž pre istotu išli aj na test do MOM, a muž pre potvrdenie negativity aj na PCR. Sme očkovaní ale pre istotu.

misickajakubko
19. nov 2021

@dkbakelover ano, moja švagrina tak. Manzel s deťmi pozitívni a ona taktiež s príznakmi a oba testy negatívne. Ja som mala priznaky negatívna, avo 4dni som sla znova na ag test a uz pozitivna

lacibo
21. nov 2021

@dkbakelover bola si v kontakte s potvrdenym pozitivnym? Ak ano, tak sa pravom obavas..atg ta este nemusel zachytit, ten reaguje len ked si najviac infekcna..asi tyzden po kontakte uz by bol urcite pozitivny ak to mas...pcr ti povie presne..ak si chora tak ci tak si na PN..tak pockaj a izoluj sa od druhych.m

lacibo
21. nov 2021

@cecilia29 veru aj my vsetci ockovani a dostali sme...co som uz ale vypozorovala..u ockovanych musi byt ten kontakt intenzivnejsi a nechraneny..aby dostali...aspon to dobra sprava a tiez priebeh je 100% miernejsi ako by bol u tej istej osoby bez ockovania..

ninakajka
21. nov 2021

Ja som bola s pozitivnou osobou 14.10 (stvrtok), 20.10.( streda) Pcr negativne, vykonané doobeda, vecer zvysena teplota, upchate dutiny, pobolievala ma hlava, tak som 22.10. (piatok) isla na antigen - vysiel negativny, 25.10. (pondelok) mi uz bolo lepsie, chcela som ist na preventivku k dr. a tak som isla na antigen a bum pozitivny, aj nasledujuci co mi robili a aj pcr na druhy den pozitivne. Takze si myslim, ze kludne ked sa ti az polepsi moze vyjst test pozitivny.

lacibo
21. nov 2021

@ninakajka ano, moze byt ze ochories neskor.. ak si ockovana je to aj pravdepodobnejsie, telo dlhsie odolava virusu..

ninakajka
22. nov 2021

@lacibo len ja som neochorela neskor, ochorela som siesty den po kontakte s pozitivnou osobou, ale pozitivny antigen mi vysiel az na jedenasty den. Na siesty den mi to PCR nezachytilo a ani na osmy den antigen a to som uz bola v teplote tri dni. Medzitym som nikde a s nikym nebola, nakolko som bola na OCRke. Ockovana nie som.

lacibo
22. nov 2021

@ninakajka cize vobec ti nevysiel ani jeden oficialny test ako pozitivny?

lacibo
22. nov 2021

@ninakajka tomu hovorim smola..lebo ani vynimka 180 dni na teba tym padom neplati...

lacibo
22. nov 2021

@lacibo zle som sa vyjadrila, pardon, nechcela som povedat ze je smola ked ma niekto negativny test, len ze je smola, ked mu vyjde negativny a pritom je pozitivny..

ninakajka
22. nov 2021

@lacibo vysiel mi pozitivny antigen ale az na 11ty den, a na druhy den PCR. Narazala som na to, ze ked ma priznaky, tak jej nemusi vyjst pozitivne test tak ako mne, ale az po odozneni priznakov ako teplota, bolest svalov a hlavy.