icon

Netestovaní rodičia žiaka na ZŠ

adriana40
14. mar 2021

Ahojte mamičky chcem sa informovať máte doma žiaka stupeň 1_4 netestovaných rodičov??momentálnej situácii, keďže podmienka je test jeden z rodičov, aby mohlo dieťa do školy Ďakujem za info

Strana
z3
kikuska555
22. apr 2021

Nozaj neverim ze niekto este veri a dokonca ide pustat dalej do sveta teoriu o dlhorocnom plane, o infikovanych testoch, cipoch 🙈😂 akoze rozum sa mi zastavil

anaj_janka
22. apr 2021

@elizabet173

https://www.youtube.com/watch?v=SYfke8WDwiQ

ešte stále vám to nedochádza,že to nie je o zdravotnom probléme? Prečo na jeseň začnú znova tvrdšie opatrenia? Je to buď sa podriadis, alebo si nepriateľ štátu. Dokedy budeme opakovať frázy z telky a neschopní si priznať,že to za čo naši predchodcovia bojovali,umierali,boli väznení dnes predávame,lebo sa nevieme vysporiadať z otázkou strachu zo smrti a preto vinu hádžeme na druhých,stále hľadáme kto za to je???
(My sme za to,že sme dovolili,aby sme sa stali sebeckymi,čím ďalej od Boha tým horšie. Ja mám pokoj,viem že som Božie dieťa,smrti sa už nebojím - lebo viem kde budem o 100rokov, pri Tom ktorého nasledujem Ježišovi Kristovi). K druhým preto prejavujem ohľaduplnosť a nechávam mu schopnosť riadiť si život. Žite v láske pokiaľ môžte,vďační za každý jeden deň a aspoň nehovorte,že to ti bezruskari 🤗

sandria
Autor odpoveď zmazal
sandria
Autor odpoveď zmazal
kikuska555
22. apr 2021

@sandria neverim ludom vo vlade 😂 ale ako zdravotnik, ktory sa cely zivot vzdelava, je mi na smiech co ste napisali aku "overenu infosku" ste vypustili.mne je to naozaj jedno vy verte comu chcete naozaj. Ale nepiste bludy 🥴

tina4931
22. apr 2021

@sandria môjmu synovi uškodilo dosť významne aj rusko,takže ak niekto tvrdí opak ako všeobecnú pravdu,zavádza. Do školy preto nechodí.

levany81
22. apr 2021

@elizabet173 majú liečiť a nie testovať, za jeden a pol roka tohto šírenia ukrutneho vírusu ešte nikto nevynasiel liečbu, ale všetky pfarma firmy vynašli vakcíny, to je veľmi zaujímavý status

maciatkolulu
22. apr 2021

@adriana40 hej, ale ja keď som bola chorá som išla na výter, tzn test.

evkao
22. apr 2021

@levany81 asi preto, ze to je virusove ochorenie - ani na chripku, ktora je tu podstatne dlhsie, nemame ziaden liek

miriam11
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
22. apr 2021

@anaj_janka upokoj sa, mám na to iný názor ako ty, rešpektujem ten tvoj, snaž sa rešpektovať ten môj

elizabet173
22. apr 2021

@sandria keď si to myslíš....

tina4931
22. apr 2021

Inak, zásadná je osobná skúsenosť. Darmo bude niekto niekomu niečo vykladať. Ak niekto vie, že mu testovanie a nosenie rúšok nejakým spôsobom škodí, tak hádam ho nikto nebude presviedčať, že to tak nie je. Lebo aj takéto absurdity sa normálne dejú.

anaj_janka
22. apr 2021

@elizabet173 ja s tým nemám problém,vadí mi len tá propaganda. Ti správni veselo odsudzuju a hľadia krivo na tých,čo nesúhlasia s logom vakcina je spása. ///zobrala by si chlapa,čo ťa požiada o ruku a dá ti pritom pištoľ k hlave a povie to z lásky ku tebe a pre tvoje dobro.....takto sa s nami hrajú,sama uvidíš či to je ludskejsie alebo útočnejšie a násilné.

lubkavargova1
22. apr 2021

@adriana40 no kludne, ja som po prekonani, bola som identifikovana ako prenasac, bez priznakova, som pedagod, mam 180 dnovu vynimku a nechodim sa testovat a nenosim ani rusko, nie som ani ockovana, samozrejem vase dieta prichadza somnou do kontatku v pohode. Mate s tym nejaky problem?

anaj_janka
22. apr 2021

@elizabet173 pred 2000rokmi bolo napísané proroctvo "A pôsobí to, aby všetkým, malým i veľkým, bohatým i chudobným, slobodným i sluhom dali ryté znamenie na ich pravú ruku alebo na ich čelo,
a aby nikto nemohol ani kúpiť ani predať iba ten, kto má znamenie alebo meno šelmy alebo počet jej mena.
Tu je múdrosť. Kto má um, nech spočíta číslo šelmy, lebo je to číslo človeka. A jej číslo je šesťsto šesťdesiatšesť." Nie je to nadčasové slovo?....neverím,že je to vakcina (to ryte znamenie), text patrí budúcnosti, v kt. to je o systéme založenom na vydieraní,pred kt.mame utiect. Ide mi len o zachovanie slobody rozhodovať o sebe,slobode cestovať,slobode dýchať,slobode prejavu pre teba i mňa bez strachu. maj sa pekne

jauko_kakauko
22. apr 2021

@sofiia87 ucitelia su ockovani tak coho sa boja??? My sa netestujeme co sme zajace?

elizabet173
22. apr 2021

@anaj_janka nie som veriaca, takže to, čo mi píšeš, pre mňa nemá žiadny význam, okrem toho, je to sto krát prepísané, maj sa pekne aj ty. Mne sa žije dobre aj bez proroctva.

elizabet173
22. apr 2021

@jauko_kakauko nie všetci učitelia sú očkovaní, sú medzi nimi aj tehotné ženy, ľudia s ochoreniami, pri ktorých očkovanie nie je odporúčané, alebo sa z akýchkoľvek dôvodov očkovať nechcú.

jauko_kakauko
22. apr 2021

@elizabet173 to sme uz kam prisli, ze svine od valiva prusuju ludske prava

sofiia87
22. apr 2021

@jauko_kakauko tato debata vznikla v case ked ucitelia ockovani este neboli, tak klidecek. Kludne sa netestuj a nechaj svoje deti kvoli tomu sediet doma

jauko_kakauko
22. apr 2021

@sofiia87 rafsej necham ale vdakam vam co ste zaslepeni, chcu v septembri nase deti ockovat tymi srackami... Ked zacnete kapat ako mysi potom sa uvedomite

kikuska555
22. apr 2021

@sofiia87 jauko kakauko z hornej dolnej nam to tu vysvetlil 😂 roky studia zdravotnickych odborov na tych najlepsich skolach, dalsie roky vyskumu a jednoducho prisiel nato ze tu vsetci zomrieeeeemeeeeee po vakcine 🥴

Strana
z3