icon

Nevoľnosť a závraty: Skúsenosti a rady potrebné?

csipcsip000
30. okt 2023

Čajte ludia dnes som bola u obvodnej lekarky s tym ze mam ako keby poruchu rovnovahy som ako na lodi taha ma to na jednu stranu proste sa mi kruti hlava a neprejde to ani po ukludnovaku co samozrejme neberem toto je len vynimka. Mam sa pytat do centra pre poruchu rovnovahy inak ORL vysetrenie mam v poriadku aj tlak aj cukor aj krv. Odmietla ma poslat k neurologovi s tym ze ja som velmi mlada na problemu s krcnou chrbticou mam 27 rokov a sedave zamestnanie. Lenze mam pocit ze by som k tomu neurologovi fakt mala ist takto sa uz neda fungovat. Ludia mate s takymto niecim skusenosti ? Neustale tocaky zavraty? Inak chut do jedla mam neschudla som len tie otrasne zavraty. Za kazdu jednu odpoved dakujem . Majte sa

csipcsip000
autor
30. okt 2023

Inak uz si robim scenare v hlave ze mam nieco vazne lebo fakt sa mi ze nonstop kruti ...niekedy to prestane mozno tak na 2 hodinky

nin12345
30. okt 2023

Len teda vyhybat sa situaciam ktore to sposobuju ale to clovek tiez nie vzdy vie co mu urobi zle

vakatko
30. okt 2023

Zdravím,
daj si do Googlu " Pliesne a Parazity v črevách " môžeš mať zanesené telo toxínmi a treba očistu tela.
Pri očiste sa ti môže stav zhoršiť, to sa toxíny uvoľňujú z tela a vedľajšie účinky sú stavy čo popisuješ. Ak to nepomôže tak ísť neurologovi.

sabina230
30. okt 2023

Môj otec mal podobný problém, bol dva mesiace PN a žiadnymi vyšetreniami mu nevedeli zistiť čo mu je. Točila sa mu hlava, mal závrate, zle mu nebolo len ma problém s rovnováhou. Potom prišli na to že ma v hlave zablokované niečo, take guličky (neviem presne ako to nazvať) ktoré slúžia presne na udržiavanie rovnováhy a balanc. Bral xy liekov úplne zbytočne a nakoniec sa dal dokopy pomocou cvikov, niečo mu aj z ušami robili ale v prvom rade mu tie cvičenia veľmi pomohli, určite si nájdi nejakeho fyzioterapeuta a s ním už riešiť čo a ako .

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@nin12345 no ved ...uz som tyzden doma fakt nikam nechodim neda sa mi aj ked k dedkovi si to kazdy den odbicyklujem ked citim ze mam trocha klud

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@sabina230 mne tiez nieje zle len to vertigo a taky maser by nevedel pomoct ?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
csipcsip000
autor
30. okt 2023

@zahrajzlato zvlastna informacia otom som este nepocula ale dakujem aj za tuto info

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@zahrajzlato nieco nove som sa dozvedela ze aj taketo nieco existuje

csipcsip000
autor
30. okt 2023

O tomto som hladala teraz na nete ale nic som nenasla

doriiis
30. okt 2023

@csipcsip000 ....takéto závraty môžu byť prejavom menierovho syndromu

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
csipcsip000
autor
30. okt 2023

@doriiis viem babka to ma ale toto castejsie nachadza u starsich pacientov a pridruzene je aj sumenie v uchu atd ja z toho nemam nic nemam sumenie ani piskanie do ucha

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@zahrajzlato to uz som dost inak 😅 ale zbieram informacie a skusenosti ludi vdacna som za kazdu jednu odpoved

taktotedanie
30. okt 2023

@csipcsip000 tak si zaplat sukromneho, vymenny listok ti mala dat vseobecna nemala si sa dat odbit

taktotedanie
30. okt 2023

@csipcsip000 tobil ti aj vysetrenia na orl na statokineticky aparat v uchu?

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@taktotedanie ano pravdaze ziadny problem nenasli

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@taktotedanie nedam sa odbit budem si ten vymenny list urcite pytat ale najprv sa musim hlasit do centra pre poruchu rovnovahy ale tam az pre terminy sa moze volat od 13:00

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@taktotedanie lebo ona je tak sprosta ta moja obvodna ze povedala ze nemam problem s krcnou chrbticou tak ma tam nema dovod posielat pane boze..

taktotedanie
30. okt 2023

@csipcsip000 ano to centrum urcite navstivte

fiafia
30. okt 2023

@csipcsip000 moja mama ma čosi podobné. Vola sa to myslím menierov syndróm . Je to porucha rovnováhy v uchu

sova851
30. okt 2023

@csipcsip000 Ked je niekto mlady tak musi byt zdravy podla tvojej lekarky..vymenit lekarku.

lucia851
30. okt 2023

@csipcsip000 áno ja sa na to liecim neurológ mi predpisuje betahistin

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@fiafia to si nemyslim ze by som to mala nepiska a ani mi nesumi v uchu

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@sova851 uz dlho nad tym premyslam ze ju vymenim toto je uz nemyslitelne

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@lucia851 mna odmietla poslat k neurologovi 😔

lucia851
30. okt 2023

@csipcsip000 tak zmeň obvodného lekára

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@lucia851 a ty ake zvyknes mat prejavy ? Trvalo ti to aj dlhsie kym ta tie stavy presli ?

lucia851
30. okt 2023

@csipcsip000 mne sa stále točila hlava mala som pocit že stále padám

csipcsip000
autor
30. okt 2023

@lucia851 tiez to iste a mala si aj problemy napr. Pri chodzi ? Pocit nerovnovahy ? Ako na lodi ? Tackanie ?