Nič ma neteší. Neviem ako ďalej.
Ahojte zienky. Nick je novo zalozeny aby ma nepoznali. V poslednej dobe asi 2-3 tyzdne ma nic netesi. Predtym ma dokazali tesit aspon pokroky mojich deti no teraz len sa pozrem a poviem si no super uz to vies. V skratke asi pred 2 mesiacmi sme sa dozvedeli ze starsi syncek ma podozrenie na autizmus. Skoro som skolabovala ked mi to manzel povedal. Po tejto informacii vo mne nastali obvinovania ze ak za to za to mozem ja, ze som bola chora pocas tehotenstva, zle som sa stravovala, mala privela stresu a tak dalej. Do toho mi manzel zacal dennodene klast na doraz ze sa mu musim viac venovat, travit s nim aktivne cas. Ok ale co nas mladsi syn. Toho som cez den mala pri sebe viac menej len ked som ho kojila a nechala odrgnut. Ano bol pri mne kym som sa venovala starsie ale len lezal na posteli a kukal ako sa hrame. Do teraz mi je z toho do placu a trapi ma to. Dennodene hadky s manzel som zacala uz prehliadat. Vazne som rozmyslala nad tym ze ho opustim. Jedneho dna ked som uz mala toho naozaj dost som ho poziadala aby z prace prisiel domov az ked budu deti spat. V ten den mi bolo s detmi uzasne. Deti neboli nervozne lebo sme sa doma s manzelom nehadali a venovala som sa obom nastriedacku. Proste som si den zariadila po svojom a nemusela som sa bat ze mi niekto cez plece pozera ako sa ktoremu venujem. V ten den ma manzel takmer podviedol. Stretol sa s inou vydatou zenou a chcel s nou mat sex za peniaze. Ze vraj nebol (neriesim nechcem vediet). Toto sa udialo v stredu v piatok vecer sa mali opat stretnut v nasom starom byte no moj manzel si to rozmyslel a chcel sa jej zbavit a aby toho nebolo malo tak tuto ich konverzaciu nasiel jej manzel a zacal sa tomu mojmu vyhrazat ze mu dolame nohy. Opat situacia ktoru bolo treba riesit. Vyriesila som ju tak ze s chlapom som sa stretla osobne a vyhrazanim dosiahol to ze sme mu dali 200€ lebo ze vraj potreboval na auto a jeho zienka mala vsetky peniaze. Nastastie odvtedy sa nikto neozval. V tom momente mi vlastne ani poriadne nedoslo co sa stalo zacalo mi to dochadzat az neskor. Po tomto incidente sme sa s muzom opat riadne pohadali. Povedal mi ze ked mame spolu sex je mu zo mna na grc lebo som neoholena a ze sex so mnou ho uz ho nenaplna. Potom mi este povedal ze mu je zo mna celkovo na grc lebo sa o seba nestaram. Toto bol pre mna ako kol do srdca. Od tej doby sa poriadne ani neusmejem. Ani z deti a ich pokrokov nemam radost. Proste z nicoho. S kamaratkami som stratila kontakt. Do mesta ist nemozem kedze kojim a nemozem ist ani len tak sa sama prejst lebo manzel nevie byt s mladsim synom sam. Ked niekde idem vsade ide so mnou ci v nosici alebo v kociku. Rodinu mame daleko. Som proste sama zavreta s dvoma detmi doma. Uz som zufala neviem ako dalej 😕
@matricia nevadi. Vadila by mi keby som mala co skryvat. Aj svagor ma doma kameru aby kontroval psa 😀😀😀😀
@eliska13 ako k tomu jej chlapovi ja sa ani nevyjadrujem, to je cisty fail za mna 👎👎👎
@zufalamamicka kamera, ktorou sleduju majitelia svoje psy je nainstalovana kvoli ich bezpecnosti alebo bezpecnosti zariadenia. Predpokladam, ze o teba sa muz neboji a ze ta chce cez nu sledovat je chore, to nijak neuhras. Na jednej strane si mu hnusna a on moze chrapat s inymi, ale na druhej strane ty mas doma sediet zdrvena a plakat nad tym, ze si ho stratila, ci ako? Ved to je tyranie, ani sa necuduj, ze ta nic nebavi, ked zijes s magorom. Prepac, ale podla toho, co pises, ti ten chlap uplne posliapal sebavedomie a nici ta.
@lindusss2016 to s tou sebadoverou mas pravdu ale popravde nikdy som nemala o sebe vysoku mienku aj ked mi niekto povedal aka som krasna tak som tomu tazko verila zial je to vo mne uz od zs kedy som nemala ziadne kamaratky v triede lebo som bola privandlovalec a moji spoluziaci patrili medzi tych zazobanejsich a davali to pocitovat normalnym. Ale to je jedno. Kazdopadne vam dakujem za vase nazory. Viem ze moje manzelstvo nie je idealne a viem ze by som si nasla aj ineho chlapa ale je tu vela dovodov preco tak nespravim. Mozno si o mne budes mysliet ze som neviem ako blba ale zial odist nechcem. Ja som mu uz aj minule povedala ze neviem ci ho vobec lubim kvoli tomu ako sa ku mne sprava a spustila sa hadka. On je zial cholerik ktoreho hnet vsetko vytoci.
Zienky dakujem vam za kazdy jeden komentar a aj nazor. Velmi si to vazim a dufam ze to coskoro prejde.
@zufalamamicka "Do mesta ist nemozem kedze kojim" ta veta nedaca zmysel.. ved ked kojis mizes ist s deckom kde len chces... keby aarabas mlieko tak potom mozes chodit do mesta?
@zufalamamicka si naivna veľmi naivná.Nic neprejde máš klapky na očiach.Tebe nie je trápne, že chcel niekomu cudziemu platiť za sex?veď mu navrhni či Vás vezme niekde na víkend na chatu , keď 200 eur vyhodil von oknom zmeníte vzduch možno Vám to prospeje
Neviem si predstaviť ako by som sa pritulila k niekomu čo sa tak so mnou rozpráva a správa
Tvoje podvedomie a duša Tá bude na to upozorňovať, že to nie je v poriadku veď sama píšeš, že Ti je lepšie, keď nie je doma
Buď Tá bude bolieť žalúdok, busit srdce časom to príde, lebo sama vieš, že žiješ v sebaklame a takto Ti to nevyhovuje, ale meniť to momentálne nechces.Ak chces, aby sa on zmenil musíš sa v prvom rade ty!
@sissy27 tak ale v niektorom z prispevkov zasa pise ze ma aj kvality, ze urobi vsetko aby sa mali dobre ci take nieco, tak islo snad o jeho zatemnenie mysle ktore aitorka vnima ako riesitelne ked s nim chce ostat a volia psychologa a poradnu. Ked si uvedomije on ze spravil chybu, tak snad sa to da zachranit? No ale aj zena musi nieco urobit, ci? Tak ako sme vyssie pisali. Oholit nohy a dat sa trochu dokopy ju tiez nezabije.
@zufalamamicka v tomto prípade by ani mňa nič netešilo a nevedela by som ako ďalej... ale najprv by som sa asi povracala z nechutného chlapa čo máš doma, potom by som si sama sebe dala facku že toto znášam a nakoniec by som rozmýšľala ako sa zbaviť takéhoto paka...
@zufalamamicka ja chapem, ze ked su tam deti, spolocna domacnost atd, ze stale mas vela dovodov, preco zostat. Len mysli na to, ze tvoje psychicke zdravie je velmi dolezite, deti su este malicke, budu ta dlho potrebovat. Uz len to, ze ta zdeptava, ze za autizmus mozes ty, no katastrofa. Ja by som mu asi dala bombu medzi oci, keby ma takto nechutne obvinil. Mimochodom, ten autizmus este ani nemate potvrdeny, tak sa hlavne za to neobvinuj.
@ebi88 ja som pochopila, že k psychológovi idú s malým letmo som čítala.
No veď to je manipulácia toto pre Vás robím mali by ste byť vďační, ale na druhej strane...raz píše asi ho nemám rada, potom od muža neodídem verím, že má zmätok.
Ja, keby som zistila, že muž chcel platiť za sex, ja to idem zaňho žehliť, že mi povie, že sa mu bridim, tak to nie je vzťah 2 zrelých ľudí a to sme si tiež všeličo vytkli🙂je to jej život, ale potom nech sa necuduje svojim emóciám tie nikdy neklamu
Milujem tie reci “chcem s nim ostat koli detom” Sak sa o ne nevie bez teba postarat, ved to je ako keby si s nim nebola, ked to s nimi “nevie” Cize on ich iba urobil zasunul a staranie je na tebe ? Tak to potom naco ho vobec treba ? Nie je nic horsie ako ked deti vidia , ze sa rodicia hadaju. Preco OSTAT KOLI DETOM ?!? Ak sa neustale hadate a deti su z toho nervozne? Nepoznam nikoho komu by rozvod sposobil traumu, skor to bolo najlepsie riesenie napr striedava starostlivost rodicia sa nehadali lebo kazdy si zil svoj zivot. Tym ze ostavas s niekym kto toto robí praveze tym detom skodis. A sorry ale ty sa nebojis, ze s nou spal bez kondomu a co ked mala Hiv? Ved nepoznas ten pripad co tu prostitutka mala hiv a rozsirovala ho a zenati za nou chodili? Hocaku pohlavnu chorobu mozes od svojho muza chytit ak ti zahol.. Ako a este k tomu, ze je mu z teba nagrc, ty mu preco nepovies ze Aj mne je z teba na grc ty debil, mas maleho pindura!! Preco sa nezastanes sama seba a nedupnes si? Nechapem zeny, ako sa nechate takto udupat muzom, holit sa koli nemu malovat a neviem co, chcela by som jeho vidiet ako on vyzera dufam ze ako Calvin klein model , ked chce mat zenu neustale upravenu.. Tu nepomoze nic len odist. A ta kamera - sorry ale psychopat. Utekaj kym sa da
@lindusss2016 aj tak nerozumiem prečo mu to
isla riešiť ona?mal dostať od chlapa pár po papuli a spamätal by sa.raz od neho odíde veď sama píše, že deti subjludnejsie bez neho a ona tiež.mozno chlapček má zvláštne spravanie kvôli hádkam doma veď autizmus nie je ľahké diagnostikovať a je to len jeho reakcia na zlú atmosféru doma.velky hrdina, ktorý dáva rady žene a ona chodí zaňho žehliť prusery
@lindusss2016
@eliska13 suhlasim do bodky. Ja by som mu tiez dopriala, aby dostal po hube
preco sa vlastne tak nemas rada, ze sa nepostavis sama za seba? myslim, ze vsetko tu uz bolo povedane, nebudem opakovat.. ALE mala.by si vyuzit to, ze rodinu mate daleko.. zbal seba a deti a chod k rodicom.. aspon na par dni, tyzdnov, vycisti si hlavu, dopraj si trocha oddychu, rodicia si uziju vnucikov a ty mozes ist nerusene aspon na nakup kym bude mladsi spat.. potrebujes oddych, aby si videla inou optikou tvojho muza a jeho spravanie k tebe.. potrebujes nabrat sebavedomie!
@blairgossip po mne chcel kedysi bývalý manžel aby som si dala spraviť brazilku ( depilácia voskom na intímnych častiach úplne do hladka a úplne všade. Až po tebe miláčik 🙂. Ešte sa nenarodil taký chlap kvôli ktorému by som si to dala spraviť, a nie je to ani môj terajší manžel .
@zufalamamicka To čo je za debila? On je čo Brad Pitt alebo čo...... Treba sa trošku pozbierať kvôli sebe. Objednaj sa kaderníčke, kozmetičke a chlap nech stráži deti a dá ti peniaze.
@eliska13 nie na to som chcela poukázať, že žena s jedným dieťaťom to má jednoduchšie...aj ja dúfam, že zachvilu budem matka dvoch detí a určite nemám v pláne sa obmedzovať...skôr som chcela poukázať na to, že aj s deťmi sa dá ,,fungovať,, aj mimo domu a pri takom chlapovi ako má autorka, by som si bez jeho pomoci dopriala nejaký ,,luxus,,aj každý deň 😀 nech ho aj porazí 😋 (o deti sa starám, varím, žehlím, periem - veď sa na to predsa nevy*eriem🤣a ešte aj dobre vyzerám)-a možno by si potom pán dotyčný uvedomil, akú ŽENU má doma...
Osobne by som tomu dotycnemu ktory chcel jej muzovi nohy dolamat prihodila nieco navrh aby ho aj rovno prefackal.
@lavender273 čo prefackať, jednu dobre nasmerovanú do rozkroku by si zaslúžil, nech má o čom premýšľať. A manželka to za neho žehlí, ja fakt už ničomu nerozumiem...
@eliska13 ja len tolko chcen povedat, ze, vo vseobcnosti pisem, tu ked je taka vztahova tema vzdy nam je ponuknuty len nejaky vycuc z toho vztahu. Vybrate to najhorsie samozrejme a len z jedneho pohladu. Pokojne moze mat zena napachaneho viac zleho ako ten chlap a byt to riadna pizda a psychicka manipulatorka.
Preto aj tie rady by mali byt take vseobecnejsie, pr. Ze ak chcu byt spolu maju sa snazit obaja nieco zmenit. Nie hned coo nevera? Rozvod! Hnus!
Situacia mohla vyzerat aj pr. Milacik uz sa ti nepacim. - pacis. Nepacim. - ale pacis aom unaveny. - nepacim viem to... a takto nejak az kym nerupnu cloveku nervy a nepovie aj co nechce.
Tak ja len ze s nejakym nadhladom treba to brat tieto temy.
Odhliadnuc od chlapa... veľa žien na materskej trpí depresiami. Je na to milión dôvodov, vid aj tie čo píšeš ty. Nutne potrebuješ začať niečo so sebou robiť. Potrebuju ta tvoje deti a chcú ta šťastnú, spokojnu. Viem že sa to teraz zdá ako sci-fi, ale dá sa to ver mi. Nájdi si nejakú kamosku, možno aj tu z MK niekoho na Kocikovanie a neskôr možno na spoločný výlet s deťmi. Skús urobiť pre seba maximum. Skús robiť veci čo ta doteraz bavili, možno ešte pred tehu. Zapni si cez deň hudbu, spievaj si-vraj je to veľmi dobre na psychiku 😉. Cvic. Hýb sa, behaj, rob hocičo. Aj doma. Totiž pri cvičení sa vytvárajú endorfíny a tie chránia telo pred depresiou. Nemysli si že prvé cvičenie ta vylieči, akési začneš, VEĽMI ti to pomôže. A vedz že.... nie si v tom sama, sú tisíce, snáď milióny žien ktoré v živote zažili po psychickej stránke to čo ty. Je to iste vyhorenie na materskej, ale dá sa s tým veľa robiť. Aj ty môžeš prežiť šťastný a spokojný život! Ale ak to chceš, potrebuješ preto niečo urobiť.
Nepríde to lusknutím prsta, začni na sebe v tomto ohľade makať. Držím veľmi palce 😉✊✊✊
@zufalamamicka júúj ťažko. To so synčekom ma mrzí. Dúfam, že sa vám nepotvrdi.
A to správanie výnimkou, že mňa muž neskúsil nikdy podviest, máme občas rovnako. Ja zas nie som neoholena atď, proste sa hádame. Nemalo by to tak byť, len ženy Veľa vydržia. Neviem dokedy by sa malo mužovi tolerovať. Ja som napr alkoholicka, lebo kojim stále, už nie bábätko A dám si pohár, dva vína. Takže nie si sama. Ináč ti neviem poradiť, tiež by som asi mala urobiť niečo ale neviem čo.
@zufalamamicka ale prd by 90 percent kola do zadku, to sa len ľahko píše, alebo mali proste také, čo píšu šťastie na muža A nemuseli nikdy takéto riešiť V podstate nevedia nič. Nieje tiež ľahké šlahnuť so všetkým A ísť. To ja len k tomu vysvetlenie.
@lindusss2016 moja mala štrajk kvôli cumlu 8 mesiacov, až kým som nezahodila. Nikdy sa nechcela prisat, len keď spala inštinktívne, takže radiť fľašu by som neradila. Že to tvoja tolerovala, neznamená, že to bude jej plus má skúsenosti A robí to dobre.
@sono2 ale ja flasu neradim, len vravim, ze to nie vzdy plati.
@lindusss2016 píšeš, že sa kvôli fľaši nedostaví, ale áno je to viac ako pravdepodobné. Ja keby som nechcela silou mocou dojčiť, dcéru už V 2 mesiacoch nedojcim. Proste veľmi vnímavé deti vidia okamžite rozdiel, ale nevedia, čo je pre nich dobre.
@sono2 no neviem, poznam vela matiek, co koji a dokrmuje z flase. Ja som dokrmovsla od narodenia do 5 m, vlastne az kym nezacala jest prikrmy a neodstavila sa. Mozno je rozdiel flasa a cumel, ktory ma dieta v ustach nepretrzite. To neviem posudit, moje deti ho nikdy nemali. Jej kojene dieta uz nie je novorodenec, kvoli flasi sa urcite neprestane kojit. Ved od pol roka som vo flaske davala malej vodu, takze ak neratam mozno jeden mesiac, tak ju vlastne pouzivala nepretrzite. Dokonca v 18 m sa prestala kojit uplne, lebo som uz nemala mlieko.kvoli tehotenstvu a o pol roka na to sa po porode prisala zas a koji sa doteraz. Takze u tych vacsich detoch to iste nie je o.sacom.reflexe
@lindusss2016 cumlík videla len na spánok lebo chcela stále prsník, takže žiadne nepretržite, a fľašu neskôr nemala pila hneď Z pohára, deti zvyknú potom kusat, lebo do fľašku to nebolí. Svagrina presne pre toto prestala dojčiť a O ostatnom sa nebudem baviť, neni totopredmet témy.

@matricia manzel s nim chodil po vysetreniach preto mi to povedal na zaklade lekara.