Niečo zväčšené na krku
ahojte baby od vcera ma nolelo nieco na krku no dneska to uz aj napuchlo ako som sa zobudila vobec netusim co to moze byt.. a dost sa bojim. Nemate s tam jiekto nejaku skusenost?😕

Uzlina? Nebola si prechladnuta?
@jaskolka pred mesiacom som bola chorá
Podla mna uzlina, skus viacej pit a vela vitaminu C a D, ak to do mesiaca nepusti, tak na sono uzlin, aspon tak vraveli nam, syn mal po covide zvacsene doslova vsetky uzliny v tele chudak 🙄
@anjelicek26 fuha to ma mrzi, tak ja som to este nemala nikdy tak sa bojim lebo na internete píšu dosť take veci, že vyľakajú no… ale nebolí ma to ani nič je to také makke akurat rano ked som sa prebudila ma bolel cely krk tá strana ale už nebolí
@anjelicek26 prosim Ta, ako dlho trvalo, kym sa mu to opat vratilo do normalu?
Tak uzliny su filter organizmu, mozno mas niekde v tele zapal (zub, klb, maternica ci vajecnik, ci slepak), kde o nom ani nevies a toto je prvy "signal", rovnako to moze byt aj po kazdej jednej chorobe... syn je uz ok, on ma autoimunny defekt, on mi tak sprosto reaguje na vsetko...
@viky173 bohuzial tri mesiace a aj ho to bolelo chudaka...boli sme na sone, dostal prednison a este nejaky iny liek, ale trvalo to.
@anjelicek26 fuha, riadne dlho, aspon, ze uz ma po tom
@viky173 covid mal potom este dva krat, ale uz uzliny ok... on proste tieto prehnane reakcie mava od mala, clovek proste nevie, co cakat nikdy... ked ho uhryzol cmeliak, opuchla mu cela hlava, niekolko dni kortizon dostaval, ja som ani nevedela, ze ta svina nejako hryzie, dodnes neverim ucitelke, ze cmeliek a nie srsen alebo nieco 🙄
Ahoj, ja som mala zväčšenú uzlinu na krku...spozornieť by si mala, ak je ten útvar či hrčka tvrdá, nebolestivá a nepohyblivá, je nad kľúčnou kosťou, príp. máš aj iné príznaky (svrbenie tela, nočné potenie, zimnica, zmeny na koži celého tela, únava, chudnutie...). Pre istotu by som išla k lekárke, nech sa na to pozrie, zoberie krv na rozbor, ultrazvuk...ale verím, že to nie je nič vážne, len zväčšená uzlina po chorobe...
Pridávam sa k @danyelia, môže to byt z choroby, ale rovnako to aj môže byt zhoda okolnosti, že ti to vyšlo po chorobe. Je dobre, aby to videl lekár a ideálne na sono, tam by mali vedieť hneď posúdiť, či ide reaktivnu zmenu alebo nie.
Ako si dopadla s tou uzlinou?
@anonym_autor Zdravím, ako ste dopadla s uzlinou? Mám podobnú, krvné testy mám v poriadku aj vytery z nosa/hrdla. Mám sa ozvať doktorke za 2 týždne či sa zväčšuje alebo nie. Ďakujem