icon

Nízke AMH

lucinecka25
28. dec 2020

Ahojte. Mam nizke amh. Ostatne hormony v poriadku boli z krvi. Manzel mal troska zhorseny spermiogram tvar spermii. Ale ze ma vela zdravych spermii podla doktora z reprodukcneho centra mozme otehotniet s manzelom prirodzene. Ale je tam malá šanca. Skor odporucili iui alebo ivf ale to sme boli v centre naposledy pred rokom. Snazime sa otehotniet prirodzene ale stale neuspesne..chcem sa opytat preco sa hovori ze sa pri nizkom amh tazko otehotnie? Ved predsa stale su vajicka nje? Len je ich pomenej ako ma priklad zena s normalnym amh k veku.

Strana
z2
ajka251
11. jan 2021

@zuzzi18 jasne dam 🙂 takisto aj ty..budem rada ak sa ozves a ako pokracujes

no_co_uz
3. okt 2022

Dievcata nemate niekto skusenost? mohlo mi AMH za jediny rok spadnut z 2,23 na 0,95???? ostala som uplne v soku v CAR :(

zuzzi18
3. okt 2022

@no_co_uz treba opakovať výsledok. AMH skresľuje aj nedostatok Dcka, treba aj to premerat. Ale so stúpajúcim vekom môže AMH klesat

pietrula
21. mar 2023

@no_co_uz ahoj, potom znovu ti ho nepremerali?

12dona12
8. jún 2023

Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate niekto podobny problem. Mam rozdvojenu maternicu mam 30 rokov a Amh nizke 1,06 prosim vas je sanca na otehotnenie ? Bola som raz tehotna no mala som biochem.tehu. Dakujem za reakcie

sonka_miro
8. jún 2023

@12dona12 ja som sice nemala rozdvojenu maternicu ale AMH som mala v 30ke 0,2. Moje AMH bolo falosne nizke kvoli nizkej hladine vitaminu D, po roku uzivania (5000 jednotiek denne) sa mi AMH zvysilo 4 nasobne. A mam doma 2 uzasne dcerky. 😊 drzim palce.

manika123456789
14. júl 2023

@sonka_miro prosim kolko ste mala rokov, ked Vam merali hodnoty AMH? dakujem

sonka_miro
15. júl 2023
adusik26
4. jan 2024

Ahojte, prosim sa v roku 2023 som 2 krat potratila, pricina nebola zistena zatial. Na endokrinologii my zistili nizke Amh 0,44 vraj take hodnoty maju zeny po 40 :(, moja gyn.mi odporucila Ivf ale pritom s manzelom nastastie nemame problem otehotniet len zial to skoncilo potratmi.citam vela nazorov nato ale neviem co mam robit ci ist na Ivf alebo nie. Vraj keby nejdem na umele mohla by som zase potratit.prosim poradte mi som zufala a neviem co mam robit. Dakujem za odpovede 🙃

sonka_miro
9. jan 2024

@adusik26 moj nazor umele nema nic spolocne s potratenim. Mam kamaratku ktora bola 7 krat na umelom uz aj v Brne a vzdy potratila. Medzi prvotne vysetrenia by sim zaradila hlavne hematologiu a hormonalny profil. Ja som mala 2 x MA a lekari mi vravi ze ked chcem dieta mam.iat na umele a mam.prirodzene pocete 2 dcerky. A na nizke amh dat vysetrit hladinu vitaminu D. Drzim palce

Strana
z2