icon

Nízke dávky Naltrexonu - liečba predmenštruačného syndrómu a depresií

montemotherone
23. dec 2017

Počula som o experimentálnej liečbe Naltrexonom v nízkych dávkach, ktorá je vraj úspešná pri rôznych ochoreniach (aj keď v prvom rade sa liek využíva pri liečbe alkoholizmu). Okrem neplodnosti, aj PMS, depresií, autoimunitných ochorení... Máte niekto skúsenosti s touto liečbou?

veriine
19. jan 2018

@montemotherone rozpustena forma je urcite lepsia, nakolko ta pevna hmota obsahuje aj nejake pridavne latky v 50mg, tz. ze su tam preto, aby sa liek lepsie v tele absorboval. Ked sa rozdrvi, nemusia sa tieto pridavne latky rovnomerne rozdelit a teda niektore casti davky nemusia byt vobec ucinne, lebo nebudu obsahovat to urcite mnozstvo tych latok na absorbovanie cez traviaci trakt.
@majo27 tak tie videa su teda dost pochybne. Ano mas pravdu, ludia v zufalstve robia vselico, ale zufalstvo a zdravy rozum su dve rozdielne veci podla mna 😉 (hovorim o spomenutych veciach, nie len o tych videach). A ten tvoj znamy si to ako aplikuje?

veriine
Autor odpoveď zmazal
majo27
19. jan 2018

@veriine aby som to uviedol na pravú mieru. Ani ja ani môj známi si to ešte "neaplikujeme"
On má svoj "problém" a dozvedel sa o tejto metóde a chce ju vyskúšať. Skontaktoval sa s Ľuďmi as rovnakým problémom ako má on a je tak na 80%rozhodnuty túto liečbu vyskúšať.
Popritom ako o Tom čítal na rôznych fórach, článkoch sa dostal aj k Tomu že by to malo pomôcť aj s psoriázou. A podal mi informácie o Tom.
Ja som taktiež našiel články, fóra a video prednášky (dokonca od ľudí ktorí si týmto spôsobom liečili psoriázu) ale chcel som sa hlavne dopátrať k niekomu kto tento liek užíval... Či má nejaké vedľajšie účinky,či niečo nehrozí,ako sa k tomu dostať a hlavne si spraviť o Tom menšiu/väčšiu osvetu. Nehodlám xovať žiadne Savo 😉 ani nie som 20 ročný puberťák ktorý chce experimentovať. Aby sme sa chápali

veriine
19. jan 2018

@majo27 jasne, rozumiem. Ja som to pochopila tak, ze ked ti to odporucal, ze on sam ma uz liecbu, a odporuca ti ju. Co ma skor potesilo, ze by som povyzvedala ja. Takto som to opacne chapala. Takze vlastne patrate, obaja. A patrame tu skoro vsetci, okrem teda zenusiek, co nam tu napisali. Hej, vidim inak vsade, ze by to malo liecit aj psoriazu - v tych zoznamoch ochoreni.
A len som chcela povedat, ze neviem ci prave destilka je na to vhodna, ale to si viem zistit.
@jazminn takze v tej prvej liecbe bol liek ucinny, ked si sa k nemu opat vratila?

veriine
19. jan 2018

@lienka737 a ako dlho ti trvala liecba? Citam presne o tom, ze u niekoho to zabere ihned a na niektore ochorenia treba v liecbe vydrzat min. 3 mesiace, az potom zhodnotit, ci liecba pomohla alebo nie

lienka737
19. jan 2018

@veriine minimalne pol roka. Uz si presne nepamatam.

lienka737
19. jan 2018
lienka737
19. jan 2018
lienka737
19. jan 2018

Sorry za kvalitu. Mozem naskenovat ale az pondelok.

veriine
19. jan 2018

@lienka737 ano, to je presne tu...Dolu su pdf subory, ta prezentacia ma az 129 stran 😅 taky mensi piatkovy roman 😂😉
Dakujem 🙂

veriine
19. jan 2018
majo27
19. jan 2018

@veriine destilka nie celkom... Našiel som v lekarni(neviem originál názov) sterilizovanu (sterilnú) vodu na rozpúšťanie liečiv

lienka737
19. jan 2018

@majo27 ja som si pytala destilovanu vodu v lekarni a dali mi. Nepytali sa nic. Spravili mi ju cerstvo - 2 dcl.

veriine
19. jan 2018

ok, cim to rozrobit nie je problem :D ale skor, ako kupit liecivo samo o sebe 😉

lienka737
19. jan 2018

@veriine ja mam dve tbl. Ale to vam asi nepomoze

veriine
Autor odpoveď zmazal
lienka737
19. jan 2018

@veriine to ked sa rozpusti, tak to mate aj na mesiac, mozno aj viac. Uz si nepamatam pomer.

veriine
19. jan 2018

@lienka737 hej ja viem 🙂 jedna tbl ma predsa 50mg, denne si davas od 1-4,5mg ( teda podla toho kolko presne), takze to tak cca vychadza jedna tabletka na jeden mesiac

veriine
25. feb 2018

@catherinah a ako dlho si užívala? A pomohlo? 😉

catherinah
27. feb 2018

@veriine užívala som tuším pol roka a nepomohlo

veriine
1. mar 2018

Inak, neviete niekto ako dlho je to pouzitelne skladovat rozriedene v chladnicke?? To som nikde nenasla 🤔

bubblies
12. mar 2018

Liečbu nízkymi dávkami naltrexonu spomína aj Dr.Bukovský vo svojej knihe - pri ochorení tráviaceho traktu a čriev. Takže snáď sa táto liečba dostane do povedomia aj u nás.

jazminn
12. mar 2018

@bubblies v Polsku to lekári bežne predpisuju na SM, štítnu žľazu....rakoviny a pod. Aj lekárne polia tabletky podľa mg aké napíše lekár...a dozvedela som sa, že aj vo VN v Ružomberku to asi robia.

montemotherone
autor
12. mar 2018

@bubblies v tej poslednej? Chráň svoje črevo?

konnvalinka
25. mar 2018

Opravím info od jazminn... v Ružomberku to nerobí lekáreň pri VN, ale lekáreň Centrum. A v Martine vraj lekáreň Beatrix. Problém je však v tom, že v lekárni Centrum mi odmietli tabletky rozdeliť do kapsúl bez písomného pokynu lekára.

bubblies
26. mar 2018
veriine
27. mar 2018

@konnvalinka vies si to rozpustit pekne doma, nepotrebujs ani lekaren na to 😉

konnvalinka
17. apr 2018

@veriine .. . Ja som som v jednej zahraničnej diskusii čítala, že 3 týždne najviac možno skladovať rozriedené v chladničke, takže som najprv riedila štvrť a teraz budem riediť pol tabletky, keď som zvýšila dávku.

montemotherone
autor
17. apr 2018

@konnvalinka akú máš skúsenosť? Zaberá to? Ako sa cítiš?

veriine
17. apr 2018

@konnvalinka prave oddnes to tak idem urobit (nemala som tbl). A tiez ma to napadlo (teda moju mamu 🙂 ) ze kolko to moze asi byt uskladnene...tak ze ked ich budem mat, nech si to po pol tbl riedim. A ty to prave dnes pises 😉😅👏