Nízke dávky Naltrexonu - liečba predmenštruačného syndrómu a depresií
Počula som o experimentálnej liečbe Naltrexonom v nízkych dávkach, ktorá je vraj úspešná pri rôznych ochoreniach (aj keď v prvom rade sa liek využíva pri liečbe alkoholizmu). Okrem neplodnosti, aj PMS, depresií, autoimunitných ochorení... Máte niekto skúsenosti s touto liečbou?
@veriine ... no niektorí písali až o 30tich dňoch, skús sa opýtať v diskusnej skupine, na ktorú som vyššie poslala link. Ak si na fb, prihlás sa do skupiny. Ja anglicky neviem, ale prekladač pomôže.
@konnvalinka ja som mala tiež hrozné noci prvé dni, tak som prestala. Dovtedy som spala dobre. Tak neviem. Z nevyspatej noci mám des. Mám doma ešte malého synčeka, neviem si predstaviť ako by som potom fungovala 😞
@montemotherone .. tak to ti verím, po prebdenej noci je náročné fungovanie, no je to zrejme len prechodný stav, možno by stálo za pokus pokračovať.
@montemotherone urcite nevysadzuj, to je len na zaciatku, mala som aj ja. Teda, ja mam chronicku nespavost 1,5roka (takze to by som dala skusit 😃 , pred nou som cely zivot spala ako dudek, niekedy aj v pohode 12h v kuse - milujem spanok)
Ale k veci - tiez zo zaciatku sa mi prve 3-4 dni horsie zaspavalo (nezavisle od chronickej nespavosti), tak som znizila davku, a potom bolo super 🙂 Kolko uzivas??
@veriine 3mg
@montemotherone presne pri nich mi to robilo 😂
začala som tiez na 3mg, potom som znížila na 2,5mg a bolo ihned zlepšenie.
Teraz začínam na 2mg, nemam ziadne problemy
Ahojte, mám 3mg kapsule. Ale mám pocit že je to veľa. Na začiatok chcem znížiť dávku na 1,5mg. Myslíte že bude problém, keď kapsulu otvorím a rozdelím prášok na polovicu, a len rozriedim s vodou? 🤔 Či blbosť? Mám pocit že aj kapsule ako také mi robia zle na žalúdok ☹
@verine
@montemotherone ano, kapsule mozu byt problem na travenie. Co som citala, tak prave to robilo vela ludom problem, ma to proste tie pridavne latky. Ked si 50mg rozriedujes, tak to mas cisty naltrexon, lebo tie pridavne latky sa nerozkladaju a ostanu na dne roztoku 😉
@veriine normálne sa dole usadia? A teda dá sa to rozriedit aj vo vode, či musím mať ten špeciálny roztok na rozpustenie liečiv? Ja by som si to vlastne rozdelila na polovicu a druhu dala na druhý deň 🤔
@majo27 ako si pokročil? Dal si sa na to?
@jazminn viem ze ste to pisali este v januari, ale chcem sa opytat, ty si objednavala z tejto stranky? https://www.buyldn.com/ldn-1mg.html . Lebo vsade pisu ze je to liek na recept, tak dufam, ze to je bezpecne od nich 🙂 Alebo viete mi niekto poradit niekoho, kto by mi ho mohol predpisat na sk. Dakujem.
ja som mala recept od Polského lekára. Tam tento liek bežne predpísujú odborný lekári, najmä neurologovia, pretože nízkymi dávkami od 0,5mg do 4,5mg lieči, alebo aspon zastavi chorobu.....Lekár tiež do receptu píše, na akú dávku tabletku treba pokrájať. , pretože tbl má 50mg a ja som mala napr. pokr. na 2mg, takže z jednej tabletky som mala 25toboliek...Na Slovensku o tom nikto nič nevie...aspon v mojom okolí. Toto je čo je link to je zahraničie a originál...
chcem sa len spytat, ci ste nieco nezachytili ohladne ldn - oficialne stranka uz je zrusena, na fb vsetky skupiny (neexistuje ani jedna), ani dalsie web stranky-su nefunkcne uz. Vsetko zrusene. Neviete co sa stalo??
@veriine nezda sa mi. FB funguje https://m.facebook.com/groups/108424385861883/?... 🤔 oficiálnu som nesledovala, možno len niečo zmenili
@montemotherone prosim ta ktory lekar na Sk pracuje s liecbou LDN?Kludne aj do IP.Dakujem
@montemotherone ahoj, tak sa len idem popytat, ci ti LDN zabralo a pomohlo (odvtedy, co sme to tu riesili 🙂 )
@veriine áno 😊 naštartovalo ma to. Ja som skôr začala mať potom zase úzkosti, tak som postupne znížila a vysadila. Ale tie stavy strašnej únavy, PMS ... naozaj prešli
Samozrejme nie je to o liekoch. Chodila som vtedy aj na terapiu- to sme tuším preberali a musela som na sebe zapracovať a vôbec na mojom vnímaní sveta, reakciách naň...
ahojte, Naltrexon neviem zohnať, objednávať zo zahraničných stránok mi príde dosť riskantné, budem veľmi vďačná ak by mi niekto predal.
@montemotherone ahoj. Mojej dcére bol diagnostikovaný PANDAS a dozvedela som sa, že by jej LDN liečba mohla pomôcť. Kde by som ju vedela objednať? Ďakujem za pomoc.
@moonikajan ahoj u nás sa pokus zohnať liek Adepend a ten si naried podľa návodov. Prípadne objednať zo zahraničia?
@laskonka80 viem, že niektoré lekárne kvôli deťom vedia spraviť z veľkých tabliet malé. Napr v detskej nemocnici. Ale neviem aká by bola ochota.
@moonikajan to netuším, moc tomu neverím
@laskonka80 teraz ako sme ležali v NUDCH tak tam robili toto v lekárni pre hospitalizovaných pacientov. Ale viem, že doma je to problém.
@moonikajan držím palce. Ale najprv aj tak treba nájsť lekára ktorý to na SK predpíše 😔

@montemotherone ja som len začala, 2týždne som bola na 0,5, pretože okrem iného mám aj hypothyreózu, teraz som na 1,0. Asi 4 dni som v začiatkoch nemohla zaspať, no to je asi u každého individuálne, dve noci som spala asi 2hodiny, už je to ok, spím ako drevo 🙂. Zatiaľ je to krátka doba na to, aby som pocítila nejaké zmeny. Skús na fb dať do vyhľadávača LDN Research Trust - Low Dose Naltrexone. Je to skupina ľudí, ktorí si vymieňajú skúsenosti s touto liečbou.